היפה והחיה

Yentl

New member
ומה שנשאר לי לומר הוא...

ועכשיו עם תוכן.

זה מחזמר של ברודווי. כששמעתי שהוא עולה בארץ, ממש התרגשתי. הוא אחד המחזות שאני הכי אוהב, והכי מתחבר אליהם, עוד מילדות. התאכזבתי קשות כשיעל בר זוהר לוהקה בתפקיד ראשי, אבל עוד היו לי תקוות. עכשיו כשאני רואה את שאר השחקנים אני באמת מבין שזה יהיה סתם הפקת חנוכה לילדים אומללים.. וחבל. ציפיתי למשהו איכותי יותר.. שלא לדבר על השמלה בשקל שעשו לבר-זוהר. אני עוד אעלה את המחזמר כמו שצריך מתישהוP:
עידו.

shnu00zel

New member
אם זה יעודד אתכם במעט...

שמעתי כמה שירים מהמחזמר בביצוע העברי.... יעל עומדת בתפקיד בגבורה... היא מצליחה לשיר את הסולואים בצורה יוצאת מן הכלל היא עבדה כמה חודשים טובים עם דוקי עצמון רק בשביל התפקיד הזה ודוקי עשתה פלאים. מלבד זאת אני לא מוצא משהו רע בקאסט... ממש כל אחד ואחד מתאים שם לתפקיד שקיבל... אגב, איתי לוי, בוגר בית-צבי, משחק את גסטון.

יוליקה

Member
מנהל
האם אי אפשר יהיה להפטר

אף פעם מחני נחמיאס??? איך היא נידחפת לכל חור??

Yentl

New member
וואו.

היא אחת הפרפורמריות היותר טובות שיש לנו בארץ, ולכן ממשיכים להעסיק אותה. זה מבוסס על כשרון ונסיון, שלא כמו חלק מהאנשים האחרים בקאסט הזה (אההמ אהממ יעל בר זהר). אני,אישית, שמחה.

RossandRachel

New member
אני הראשונה להעריך שחקנים מוכשרים

באמת ולא ממוסחרים ששוכרים אותם רק כדי שיבואו אנשים, ואני אומרת בכנות- חבל שאתם מזלזלים ביב"ז...היא מוכשרת מאד! ראיתי אותה...4 פעמים (אולי יותר) במרילו והיא באמת שחקנית מקצועית ומוכשרת ויש לה קול בסדר גמור...לא מדהים- אבל לא רע בכלל!

shnu00zel

New member
אם כבר...

אם כבר הולכים על אנונימי... שחר ישי או ניר שלמון... יותר מתאימים (חיצונית לפחות) לתפקיד גסטון

NorthenONE

New member
מצחיק שניר שלמון

נחשב אנונימי, אני זוכר ימים שהוא היה מרוח על יומני נוער... ימי רמת אביב גימל הראויים להדחקה מיידית! בכל אופן, איתי לוי הוא אחלה שחקן, זמר מוכשר, ונתן אחלה שואו באויטה, והוא מתאים לתפקיד, ואני שמח שסוף סוף נותנים לחבר'ה המוכשרים האלה של בית צבי הזדמנות לפרוץ קדימה בתפקידים ראשיים

cold as ice

New member
אחח ימי רמת אביב ג הרחוקים...

``אי אפשר להגיש פילה בלי בורדו!`` ;-)

למעלה