היפה והחיה

cold as ice

New member
שאלה לי לגבי המחזמר...

תגידו, מישהו יודע אם יימכר דיסק? הרי למיוזיקל של ברודווי באנגלית יש פסקול כמובן ובדכ מוכרים דברים כאלה בהפקות חנוכה. אם יש אפשרות לרכוש את הפסקול כמובן שאני אעוט עליה. אבל מישהו יודע איפה עוד אפשר להשיג את השירים? תודה! :)

shnu00zel

New member
תשובות

מלבד תכניה, לא ימכרו במחזמר שום מוצר (לא דיסק ולא DVD)...דיסני לא נתנו אישור. השיר היחיד שקיבל אישור להפצה הוא שיר הנושא "היפה והחיה" שמלווה גם את הקליפ שצולם אתמול.

i d o b

New member
שאלה נוספת בקשר ליפה והחיה

האמת היא שקשה לי להיות יותר מדי אופטימי בקשר להפקה הזו..והסיבות לכך שונות...אבל מה שהכי חשוב לי לדעת הוא עד כמה ההפקה הזו תהייה נאמנה למקור..במילים אחרות, האם זה יהיה "ברודווי" או "חלטורת חנוכה" בתחפושת?

shnu00zel

New member
תראה...

ממה שאומרים מסביב, דיסני מחזיקים את ההפקה מאוד קצר ושמים דגש על כל דבר קטן... רני נדלר למשל (נערה בת 16) היתה אמורה לגלם את צ'יפ, אך דיסני לא אישרו - וההפקה תאלץ להעסיק מספר ילדים קטנים שיעשו דאבל קאסט. הרושם שאני אישית קיבלתי הוא שהם יעשו הכי ברודווי שאפשר, מהמוסיקה ועד לתפאורה, מהריקודים ועד לתלבושות... גם אם תסתכלו על הפוסטר, הם ניסו לעשות אותו הכי רציני ו"בוגר" שיש, והכי לא חנוכתי... אבל כמו תמיד, את התשובה לשאלה נדע אך ורק בחנוכה... אני אישית ממליץ לבוא אופטימים, לא לשלול ישר בגלל שזה עולה בחנוכה, עובדה שגורמת אוטומטית לקטלוג הצגת ילדים.

i d o b

New member
תודה...

זה שדיסני מחזיקים את ההפקה קצר זה דבר שבהחלט מעודד :)

טומיתם

New member
ובכן,

ההפקה צריכה להיות נאמנה למקור. היא עומדת להיות מושרת בשירה חיה, ומלווה בתזמורת חיה - הסימפונט רעננה. יעל עובדת עם דוקי כבר שנתיים (לא על התפקיד הזה ספציפית, אלא באופן פרטי) והיא שרה את התפקיד מקסים ! יש לה קול מאוד נעים, והיא מאוד מתאימה להיות בל. כמובן, שעדיין צריך לעמוד בסטנדרטים של חנוכה כמו מי מביא קהל וכו', אבל לדעתי, הליהוק מצויין ועומד גם בסטנדרטים של דיסני (שמחזיקים את ההפקה מאוד קצר, כמו כל הפקה שלהם...) התלבושות (שוב, לדעתי) הן מדהימות וממש לא "בשקל". איתי לוי "נולד" לתפקיד ועושה אותו מושלם ! ועוד כמה דברים, אבל מאוחר ואין לי כח... בקיצור - שווה לראות. זה יהיה מדהים !!!!!!!!

shiratel

New member
כמה הערות שלי

לא הבנתי... למה שדיסני לא יאשרו את רוני נדלר (למרות שאני חושבת שהיא נדחפת, לא מוכשרת במיוחד, ואנ'לא אוהבת אותה) שהיא בת 16, אבל כן יאשרו ילדים קטנים? הרי תמיד לוקחים לתפקיד של ילדים מישו טיפה יותר גדול? דבר שני... בין אם זה חלטורה ובין אם זה לא, אני מקווה שאני אלך... דבר שלישי - ל=א לזלזל בחני נחמיאס! היא בין השחקניות תאטרון הכי מוכשרות שאני מכירה! יש לה קול מ=ש=ג=ע! ראיתי אותה ב"מי שחלם" (לא לזלזל!) והיא הייתה מעולה שם! רק כשראיתי מי שחלם למדתי להעריך אותה באמת ולא כסתם כוכבת ילדים חלטוריסטית... ואני מקווה מאוד שהיא זאת ששרה את "היפה והחיה" כמו שבסרט הקנקנית הזאת שרה :) בקשר ליב"ז... היא מביאה קהל... והיא לא מדהימה, אבל היא טובה. יש יותר טובות ממנה שהייתי מלהקת (הילה זייתון?)... אבל לפחות בעזרת יב"ז הם ימכרו כרטיסים... ככה שההשקעה לתפאורה והתלבושות והתזמורת וההגברה (אם הם שרים לייב) תהיה שווה. דבר אחרון - זה טוב מאוד שדיסני מחזיקה אותם קצר. אני בעד :) אני באופן אישי מקווה שאני אוכל ללכת לזה! ושלא יציפו ילדות צרחניות ואובססיביות את האולמות :)

shnu00zel

New member
מה שכן יתרון פה הוא ש...

שאין אף כוכב סטייל יהודה לוי/נינט וכדומה שיגרור אחריו שורה של מעריצות היסטריות שיצרחו יב"ז אמנם שם מוכר (תרתי משמע) אך אין לה גדוד מעריצות.. ככה שמי שבא להצגה - בא באת כדי לראות את ההצגה ולא את האליל/ה שלו.

Sally Bowles

New member
לגבי רוני

עזבי שאני לא מסכימה איתך לגבי הטענות שלך על רוני... הסיבה שהיא לא משחקת הוא שצ'יפ הוא תפקיד של ילד בן 10 והיא ילדה בת 16. זה לא התאים.

Sally Bowles

New member
רגע, התשובה בכלל כתובה מעלי

אז מה לא היה מובן?

netmaster1

New member
אז רק שאני אבין

למרות הקאסטינג(שחייבים להגיד באמת שהוא לא נוראי סטייל יהודה לוי בתפקיד הנר ונינט בתפקיד החיה) והתזמון הנוראי של חנוכה, שהפך לחג ההצגות הגרועות, הפסטיגלים הנדושים והכוכבי הרגע שמבדרים זאטוטים בני 8 יש סיכוי שבירוקרטיה נהדרת מלמעלה תכריח אותם להישאר נאמנים למקור? אתם חושבים שזה יעבוד? אני בד"כ בדברים האלה מאוד סקפטי

shnu00zel

New member
בוא נסכם ב...

לא נפתח ציפיות...פשוט נבוא - ואני בטוח שנהנה.

netmaster1

New member
אבל זה בדיוק השאלה

האם לבוא בכלל כי אם זה יהיה רע, זה שעתיים של סבל עם זבי חוטם קטנים שצורחים יב"ז תחתמי לי או לא יודע מה כי להיות מחזמר ברודווי זה לא יהיה זה לא הקהל יעד ולא רמת ההפקה אין מה לעשות אבל אם מצד שני הם יעלו משהו מכובד, עם שירים טובים ונפספס את זה זה יהיה חבל אז השאלה היא האם לתת להם להנות מהספק או לא

Sally Bowles

New member
יש פה אנשים

יודעי דבר שאומרים לך שהם שמעו שירים מהמחזמר בעברית וראו מה הולך בתוך ההפקה והם מדברים טובות על ההפקה מה אתה מצפה שיגידו לך עוד? המחזמר עוד לא עלה. אי אפשר להבטיח כלום ובטח שלא לנבא מה יהיה. אפשר פשוט לבוא, לנסות לראות ולהתרשם.

shnu00zel

New member
אופציה נוספת:

המחזמר עולה בחודש דצמבר במשכן לאומנויות הבמה אך ישוב להציג בינואר, בהיכל התרבות. אתה יכול לחכות כדי לשמוע ביקורות ואז להחליט אם ללכת... למרות ש.... אם זה המשכן מול היכל התרבות - ברור שעדיף לראות במשכן.

למעלה