היער השחור

shimon savir

New member
היער השחור

בס"ד
.
אבקש את התייחסותכם
נוסעים שני משפחות 4 מבוגרים וילדים (18,16,15,11,10,8 )
יום 1. נחיתה ציריך 08:30 , מפליי הריין , שפה אוזן , ( שטיין אם ריין ?) צימר דיטישהאוזן .
יום 2. מפלי טיברג, דרך השעונים ,מגלשות גוטאך ,סולמאר
יום 3. פארק אירופה
יום 4. מגלשות טודנאו ,מפלים,רכבל שאואינסלנד ,אנטוני התרנגול , בריכה מלון פלדברגר.
יום 5 פרייבורג, שביל הרפתקאות בצמרות העצים.
יום 6 .צרפת קולמר , קייזרסברג , ריקוויר, שטרסבורג
יום 7. פארק הציפורים והקופים , מכוניות במולוז,ספא ויטה קלאסיקה .
יום 8 שביל הפסלים, אגם שלוכזה , אגם טיטזה
יום 9. באזל .
יום 10 שטוטגרט מרצדס + פאררי .קניות
יום 11 חופשי
יום 12 אגם קונסטנץ , ציריך הביתה.
שאלות .
1. במסלול ישנם שישה ימים שבהם ניתן לנצל את כרטיס היער השחור . האם כדאי לקנות כרטיס נוסף ללא פארק אירופה ?
2. עזרה במסלול בבזל
3. עזרה בתכנון מסלול ליום חופשי .
4. שביל הרפתקאות בצמרות העצים האם מומלץ ויכול להחליף פארק חבלים
5. נסיעה בתחילת אוגוסט
6. מייל [email protected]
7. תודה והמשך יום נעים .

MayFebruar

New member
שאל בפורום טיולים וחופשות בחו"ל.

נא לא להוסיף הודעות. הודעות נוספות ימחקו.

אני רק שאלה

שאבין
אם מישו שואל פה שאלה שאינה קשורה לאצבע הכואבת של יוכבד או לברווז של כאוס או לצילומים של האיש אז אסור לענות לו גם אם יודעים את התשובה ורוצים לעזור לו?
אולי שההנהלה תפרסם פה רשימה של הנושאים המותרים ובעיקר מה דינו של מי ששואל/שואלת
שאלה שאינה ברשימה. האם עלי להכין עצמי לגיליוטינה או אפשר לצפות " רק" למאסר עולם.
תודה מראש על התשובה ושבוע טוב.

MayFebruar

New member
זה פרום חברתי ובשביל השאלות האלו יש פורומים

יעודיים.
אפשר לענות לכותב במסר או בפורום שהוא הופנה אליו.

וכרגיל ההודעות שלך עוקצניות ולא נעימות, אודה לך מאוד אם תמתן אותן.

עוד שאלות אפשר לשאול במסר אלי או להנהלת הפורומים.

שאלתי ולא נעניתי

אז אנסה למתן את העוקצנות כדי לא לפגוע ברגישותך. יש פורומים יעודיים, יש אינטרנט יש ויקיפדיה ושאר אפשרויות וזה שאת מציעה (?) לשואלים לפנות לכתובות אחרות זה בסדר. אני שואל: אם אני אענה כאן מתוך רצון טוב לשאלה הקשורה למשל למוזיאונים בפאריז "אמחק" כי זה לא חברתי לעומת זאת עם אפתח פה בשרשור על הפורנקל של זוגתי ניתן יהייה לפתח פה שירשור חברתי בנושא?
זו שאלתי ותודה על שהפנית אותי להנהלת הפורומים. בלי שום עוקצנות אני מודיע לך שאינני נוהג לפנות לגופים שאת תשובתם אני יודע מראש וגם אינני מוצא טעם לנהל דיונים סודיים במסרים על נושאים שאין בהם עלבון והם לדעתי הצנועה חשובים לאופיו של הפורום.

Woking

New member
common sense

אתה יודע את התשובה - תענה.
אם יש לך שאלה שיש פורום יעודי בנושאה - עדיף שתשאל שם.

ההבדל בין פורום חברתי לפורום אינפורמטיבי הוא לאו דווקא בתכנים אלא בפרופיל הגולשים. בפורום אינפורמטיבי יהיה קאדר של גולשים קבועים שבעיקר עונים על השאלות מרצונם הטוב, והרבה מאוד גולשים מזדמנים ששואלים, לפעמים אומרים תודה, ואחר-כך נעלמים. המטרה של פורום חברתי הוא ליצור מקום מפגש ווירטואלי לאינטראקציה בין גולשים קבועים. קל לראות ששני הסוגים אינם מתערבבים בנקל.

זה לא שאסור לענות על שאלות שעדיף לשאול בפורומים אינפורמטיביים, אלא שאם יתחילו לענות כאן על שאלות כאלו הגולשים הקבועים ילכו, ותשאר עם גולשים מזדמנים שלא מעוניינים להשאר. וככה זה לא יהיה פורום חברתי ולא פורום אינפורמטיבי.

ודה, אני מבין שאת מביעה את דעתך הפרטית?

המנהלת שאליה הופנתה שאלתי קבעה בפירוש א י ס ו ר המלווה בסנקציה (מחיקה)
בוודאי שמדובר ב COMMON SENSE אבל איסור על תשובה נראה בלתי ראוי. אני גם לא כ"כ שותף לדיעה שזה יבריח את (מעט מאוד, יש לציין) הגולשים שנותרו כאן. יש להניח שלאנשים יש אכן COMMON SENSE ולא יענו לשאלות שהן על סף הגיחוך כמו מי שמפרסם כאן את כל פרטי המסע שלו ומבקש ייעוץ שאותו לא יקבל גם בפורום מתמחה. ושוב, גם אם אשמע שוב ציני/אירוני/עוקצני ( וזה אגב לא פשע אפילו ברפובליקה האיסלמית של איראן...), יש מקרים שתשובות מסוג זה יותר מעניינות ומלמדות מהעיסוק התהומי בחתולים של ההיא ובכאב האצבע של הזאת למרות שאני בשום אופן לא בעד איסור על שירשורים אילו.
זה בכל זאת פורום "ישראלים באירופה" ולא חדר צ4אט סגור של "החברים של נטאשה"
המשך יום נעים

אופס, ודה= תודה

Woking

New member
אה, תשמע

אפשר לנתח את זה עד מוות, אבל נראה לי שהנושא הזה מיצה את עצמו. תמיד יש מישהו שחושב שהוא יודע יותר טוב מהמנהל/ת, ולכן הדיון בנושא "איך צריך לנהל את הפורום" חוזר ועולה אחת לכמה זמן. במקומותינו אומרים like a bad penny. זה משעמם, מיותר, ולרוב יותר מקלקל מאשר עוזר. אתה רוצה לכתוב משהו בפורום? תכתוב ואל תבלבל במוח. במילותיו האלמותיות של אלי וולך: if you want to shoot , shoot. Don't talk.

כן מריומה, שמעתי

אני מבין שבגלל גל החום העובר עלינו בימים אילו איבדת קצת את השליטה. אני מציע לך לעבור בחדר האמבטיה ולפני המקלחת, שם מול המראה, אולי תפגשי את מי שבאמת "מבלבל את המוח" * ( *כל הזכויות שמורות לך)
אין לי שום רצון להמשיך בדיון המטופש הזה ומעולם לא היתה לי כוונה לפתח דיון בנושא. תוכלי להעביר את המסר לצ'לבה שלי שהחליטה כי אינה עונה לי כי אני לא נחמד. מישהו זוכר את גולדה והפנתרים?
סוף דבר!

MayFebruar

New member
מכיוון שאתה לא מכבד את בקשתי

אני לא מוצאת לנכון לענות לך.

יום טוב.

למעלה