היעדרות עקב מחלה

WannaLove

New member
היעדרות עקב מחלה

עקב מחלה לא צפויה לחלוטין, הודעתי למנהלת המוקד שמחר אני כנראה לא אגיע (עובדים מחר שישה נציגים - 5 שעות), בתגובה היא אמרה לי לנסות למצוא מחליף כי גם ככה יש מספר מאוד מוגבל של נציגים מחר (חג...) וחסרון של אחד יכול להיות משמעותי. לא קיבלתי תשובה חיובית מאף אחד שביקשתי ממנו. מה אתם ממליצים לעשות? איך בדיוק לומר לה את זה?

אף אחד

לא יכול לחייב אותך לעבוד בזמן מחלה, כולל מנהלת המוקד. אם את לא מוצאת מחליף זה בעסה בשבילה, אבל אין יותר מדי מה לעשות - את לא יכולה לבוא לעבודה חולה לא משנה מה היא תגיד. בתכלס זו בעיה שלה, אם אין לה מספיק עובדים למקרה שמישהו יחלה זה מעיד על ניהול כושל וחוסר תכנון. אגב, אצלנו בעבודה העבירו פניה שקוראת לעובדים לא להגיע לעבודה חולים... איזה תענוג זה לעבוד במקום "מסודר" שגם משלם על ימי מחלה ומתחשב בבעיות...

RReuTT

New member
דברים כאלה

פשוט גורמים לי להעריך את מקום העבודה שלי יותר ויותר. היא המנהלת!!! היא צריכה למצוא מחליף!!!! תגיד לה שלא קיבלת תשובה חיובית מאף אחד ואתה לא יודע מה לעשות. היא זאת שאמורה להקפיץ אנשים לעבודה ולא אתה. חוץ מזה שזה ממש מגעיל מצד הצוות שלך שלא מוכנים לעשות את הטובה הקטנה הזאת ולהחליף אותך. אני מקווה שאתה זוכר להם את זה.

WannaLove

New member
בטח שאני זוכר להם את זה

במיוחד לאלה שהציבו לי תנאים "אם אני לוקח לך X, אתה לוקח לי את Y?". רבאק, בן אדם פה חצי מת, ואתם מציבים לו תנאים!?! הכי מעצבן, זה החוסר התחשבות, כשהיו חסרים להם נציגים הם ידעו לבקש ממני יפה יפה למרות שהייתי נציג חדש. בכל אופן, הבוקר הודיעו לי שהם הסתדרו, נראה מה יקרה מחר.

RReuTT

New member
בפעם הבאה

תדע יפה מאוד איך להתייחס לכל אלה שסיננו אותך.

Oיון

New member
אלה סוג הדברים

שיכולים להוציא אותי מדעתי. כל שנותי במוקדי שירות לא היה משמרת אחת שלא היה בה חיסור של לפחות נציג, שנים, אף אחד לא העלה על דעתו לשים שני אנשים אקסטרא בכל משמרת בשביל מקרים כאלו? וכמו שבובה אמרה, אף אחד לא יכול להכריח אותך לבוא, בהנחה שיש לך אישור רפואי, יכול להטריף אותי, פעם אחת עם חום 39.5 ישבתי להרים טלפון לכל המוקד על חשבוני, המנהלת שלי בדקה אותי למי התקשרתי!! ובמקרה אחר אבא של בעלי, אז חבר שלי, אושפז בבית חולים במקרה חרום, לא ויתרו לי על המשמרת כי לא מצאתי מחליף וכי הוא רק אבא של בעלי.. (ב4.5 שנים האחרונות.. אולי?)

יש מקרים שפשוט מרתיחים

ידיד שלי לא קיבל אישור מהבוסית ללכת לאזכרה של ה-30 של חבר שלנו, כי לא היה מי שיחליף אותו. כבר סיפרתי כאן על המסעדה שעבדתי בה שנוהלה ע"י בהמה שבקטע הניהולי הייתה מאוד מקצועית ובגלל זה הקפידה להחזיק כמות גדולה של מלצרים כדי שבמקרה שמישהו חולה או עוזב היא לא תמצא את עצמה תקועה. אצל מעסיקים שמשלמים משכורת קורה שהם מעדיפים להחזיק מינימום עובדים במשמרת, וזה יכול להסביר את הבעיה אצלכם..

Oיון

New member
אבל זה בדיוק העניין..

מישהו כאן יכול להגיד לי שמתוך 70 איש במשמרת (בחברות גדולות..), כולם באו? לא, תמיד יש אחד חסר. תמיד.

למעלה