היסטרית עד מוות

EdenHerMajestey

New member
היסטרית עד מוות

פתאום אני מתחילה לחשוב שלא חשבתי על הניתוח הזה עד הסוף... אחד מ-1000 מת מהניתוח? אולי זה אני? אלוהים, בא לי להוציא אותה מתוך הגוף שלי עכשיו! זה מפחיד אותי ואני נכנסת להיסטריה. יש למישהו מושג ולו קלוש מה אני אמורה לעשות בשביל לא פאקינג למות עם הניתוח הזה? (טבעת, אגב). אני מחר נכנסת ליום הרביעי ויש לי לחצים כאלו בחזה, או מפחד או לא יודעת מה, ואני מפחדת לא לשרוד. או שאולי בכלל כבר שרדתי? מחפשת תשובות.... לילה טוב

תבקשי זריקת הרגעה

בגדול הסיכון הניתוחי שווה להוצאת תוספתן (אפנדציט) מדובר בניתוח ממש ממש ממש קל. באים הולכים לישון ותוך 20 דקות את כבר עם טבעת. שיהיה המון בהצלחה!

בובלה-את כבר אחרי הניתוח-ממה בדיוק תמותי???:-

דובר על סכנה בזמן ניתוח שהיא זניחה לגמרי ושווה לסכנות בניתוחים אחרים! את כבר אחרי-ולא תמותי מהטבעת -אלא אם כן תסגרי אותה לגמרי ואז תמותי מתת תזונה....חחח תרגעי ומהר יקירה -את בדרך הנכונה ועוד מעט תהיי בריאה יפה וחתיכה!! יומקסים רבקה

היי, מה קרה לך? אחד ממאתיים וחמישים אלף

לא אחד מאלף. וזה תוך כדי ניתוח! לא אחרי ניתוח. תרגעי בבקשה, תשתי כוס תה ותחייכי. עוד כמה זמן תתחילי לרזות ואז גם תצחקי.

שמחה37

New member
חמודה מהניתוח כבר לא תמותי ../images/Emo13.gif

עכשיו נשאר לך להנות מהתהליך שמחה

אופירA

New member
מנהל
הדרכה איך לא למות:

כיוון שאת אחרי הניתוח, סיכוייך למות ממנו הם 0. הסיכויים שלך הם למות מניתוח אחר. אז כדאי למנוע את הניתוח האחר. לשם כך, הסתובבי בפורום זה בקביעות, וקראי את הכללים איך להתנהל עם הטבעת. כרגע המשימה שלך היא למלא את ההוראות של החודש הראשון לאחר הניתוח. אם את יודעת לעשות את זה, תעשי את זה, ואם את לא יודעת - אז תשאלי שאלות, ובלבד שתלמדי לעשות את זה נכון. אחרי שייגמר החודש הראשון, תהיה לך משימה חדשה: לרזות בבריאות, ע"י ביצוע תהליך נכון של הצרות. אם את יודעת לעשות את זה ואי אפשר לבלבל אותך - אז תעשי את זה. ואם את לא יודעת לעשות את זה, אז תשאלי שאלות ותעשי את זה נכון. בהתנהלות נכונה, את מפחיתה את שיעור הסיכון שלך לניתוח חוזר באלפי מונים. ואם לא יהיה ניתוח חוזר יש 100% ביטחון שלא תמותי מניתוח חוזר. ואם יהיה ניתוח חוזר אז זה טבעת, ומטבעת לא מתים כל כך מהר, רק אם נורא מתאמצים. כל המתים מקיצורי קיבה זה לא מטבעת, אלא משרוול ומעקפים - הניתוחים הרדיקאליים יותר. טבעת זה לא קיצור קיבה אלא הגבלת קיבה. חוץ מזה, המתים הם אלו שהסתבכו בהרדמה בגלל שהם שמנים. בניתוח חוזר לתיקון טבעת את כבר לא שמנה, ולכן לא תצליחי למות... עצה נוספת איך להפחית את הסיכון למוות מטבעת (שרלוונטית למי שלפני הניתוח) - לא נעים לי, אבל להתנתח אצל מנתח מיומן ומומחה מאוד מאוד בניתוחי טבעת. (למרות שהיום אנו קצת כועסים עליו...)

EdenHerMajestey

New member
תודה אופירה

יש לי בעיה גדולה כי מותר לי לאכול גבינות רק אבל הן מכניסות אותי בלי סוף לשירותים!!!! וזה כואב ולא נעים... אז אני ממשיכה רק עם הנוזלים אבל אני לא יודעת עוד כמה זמן אעמוד בזה.......

אופירA

New member
מנהל
היום את ביום השלישי לניתוח?

ומחר היום הרביעי? אז את עדיין בשבוע הנוזלים, ולא אמורה לאכול גבינות. את יכולה לשתות יוגורט נוזלי, ומשקאות חלב. את יכולה לשתות חלב סויה. את יכולה לאכול מעדן חלב חלק או מעדן סויה מחר. אחרי שבוע הנוזלים, ולפחות מהיום החמישי, את יכולה לעבור לכלכלה רכה בהדרגה. כל פעם מאכל אחד בלבד. פירה תפוחי אדמה דליל. ירקות מבושלים מעוכים או טחונים (מרק ירקות טחון). דייסות סולת/קורנפלור/אורז עם חלב או בלי. ממרח חומוס/טונה/אבוקדו. כל מאכל שעבר בסדר לבד, אפשר לאכול אותו אח"כ במעורבב עם מאכל אחר שכבר נבדק לבד. כאבים - להתייעץ עם הצוות הרפואי. אחרי שבועיים לא אמורים להיות כאבים שמגבילים שכיבה (גם לפני כן הם אמורים לחלוף).

EdenHerMajestey

New member
אני ביום הרביעי כבר

כרוב זה גם נחשב? כי הבנתי שאסור בשום אופן לאכול את זה. כנ"ל על קוטג'.

אופירA

New member
מנהל
נחשב מה?

אני לא מבינה את השאלה. קוטג' לא אוכלים ביום הרביעי. רק בשבוע השני של הכלכלה הרכה. כרוב לא אוכלים ביום הרביעי, רק בשבוע השני של כלכלה רכה - מבושל וטחון. מה אסור בשום אופן לאכול מתי?

אופירA

New member
מנהל
כרוב?

המאכל שאני הכי אוכלת זה כרוב. מבושל במרק לפחות פעם ביום. חי, חתוך עם חסה ופלפלים + רוטב סויה - יש לי כרגע במקרר קערה שלמה מלאה בסלט הזה. ורק אני הולכת לאכול אותה.

כרוב!!

כשהלכתי לדבר עם המנתח שלי -השאלה הראשונה ששאלתי אותו: האם אוכל לאכול כרוב? לא רק בגלל שאני מאוד אוהבת אבל שחשבתי שזה כביכול הירק שהכי קשה לאכול. הוא ענה שאין בעיה ואני הלכתי לניתוח רגועה! היום אני אוכלת כרוב חי או מבושל בלי בעיה בכלל. ברוך השם! רבקה

את מזכירה לי אותי

גם אני שאלתי את עצמי את אותה השאלה... אז התשובה היא שכן, בוודאי!! הכאבים יחלפו עוד כמה ימים (אצלי זה לקח שבועיים), התפרים ירדו וההרגשה שלך תשתפר פלאים! בינתיים תחזיקי מעמד ותשתדלי להקפיד כל כללי האכילה - חשוב מאוד בימים הראשונים!

אופירA

New member
מנהל
סתם, תאמיני לי

בן אדם כל כך נחמד, לוקחים קשה מה שהוא אמר לחלק מהמנותחים, במקום לקחת את האמירות בפרופורציות לאישיות שלו. אנשים שלא מכירים אותו, דואגים אולי היחס שלו ילחיץ אותם. שהוא ידחק בהם לרזות מהר. אבל הבאתם בחשבון איזה יחס מקבלים מהמנתחים האחרים? כלומר מה האלטרנטיבה? מהניסיון ששמעתי פה במשך השנים - הרבה יותר גרועה... (אני מדברת על טבעת בלבד). ואילו הוא משתף פעולה עם כל אחד, ומה שהבן אדם רוצה, הוא מספק לו את השירות, עם חיוך. אם הבן אדם רוצה דווקא ממנו הדרכה לחיים, הוא אומר לו את הדעות שהוא חושב. אבל למדנו פה לא לקחת ממנו הדרכה לחיים מאוזנים, אז למה מצפים ממנו להדרכה לחיים מאוזנים?

למעלה