היסטריה

coc2eerf

New member
היסטריה

לאחר 3 הפלות, עוברים שלא שרדו את ההפשרה וגיל 40 מאחורי כבר אני היסטרית, היסטרית שעוד מעט תהיה הפלה, שרופאים רואים שלבעלי יש רק 3 אחוזים תקינים מורפולוגית מעט מאוד תאי זרע (3 מיליון כשהמינימום זה 20) מעט מאוד תנועתיות (10 אחוזים שהתקין זה מעל 50 אחוז) ואני נדפקת פעם אחר פעם כי אף אחד לא מספר לי את האמת, אין לי בכלל מה לשמוח ,עם נתונים כאלה מישהי יכולה להחזיק היריון עד תומו? HELP

פיץ25

New member
ברור!

הפריה במיוחד איקסי עוקפת את הבעיה הזאת ככה שאם הביציות שלך טובות הזרע אינו סיבה לדאגה. אצלינו 1 אחוז מורפולוגיה , 6 מליון בערך ו 30 אחוז תנועתיות. ובמצב הזה נולדה בת ואני בהריון שני. צריך רק זרעון אחד טוב ! הפריה תפטור את הבעיה תהיי חיובית :)

טוליתי

New member
הזרע לא מטריד כאן

אני מניחה שהספירה טובה. שאר הנתונים לא מדאיגים. מה שיותר מדאיג אלה ההפלות שעברת... האם עברת בירור להפלות חוזרות: בדיקות לקרישיות יתר, היסטרוסקופיה וקריוטיפ?

coc2eerf

New member
קרישיות יתר

אז ככה, עשיתי בדיקת קרישיות יתר והכול תקין, עשיתי היסטרוסקופיה והסירו לי פוליפ, לאחר ההפלה השניה עשו לי שוב היסטרוסקופיה והכול היה תקין ונקי.

בלונד23

New member
תראי

למטה רשמת את נתוני הזרע שהם חלשים ובעייתיים.
אבל לא רשמת בדיוק איזה בירור הפלות עברת, קרישיות מלא עם קופרמינץ? היסטרוסקופיה?
עשית הפריות? הזרעות? תני קצת רקע
&nbsp

coc2eerf

New member
תשובות

הזרעה אחת מיותרת, 3 סבבי IVF, אמנם לא עשיתי בירור אצל קופרמינץ אבל עשיתי בדיקת דם לקרישת יתר והלכתי להמטולוג בעקבותייה, ההפלות היו 2 כימיות ו1 בשבוע הדופק שהיה נעלם, כולן בעקבות IVF, האחרונה הכימית הייתה עם מוקפאים (3), הכול בשנה אחת.
אני מודה שלא עשיתי קריוטיפ, אולי כדאי שאעשה עכשיו? זה סיפור לא?
&nbsp

למעלה