היסטריה

ויו2

New member
היסטריה../images/Emo5.gif

מחר השאיבה ואני ממש ממש מפחדת.

blessed

New member
../images/Emo24.gif

מציעה לך לקרוא פה קצת בפורום תיאורים שבנות כתבו על השאיבות כדי לדעת בדיוק לקראת מה את הולכת וגם כדי לראות שהשד לא נורא כל כך. שיהיה לך המון המון הצלחה, מחזיקה לך אצבעות שיעבור בקלות.

מם 1971

New member
תהליך השאיבה הוא תהליך

יחסית פשוט ואין צורך להילחץ. התהליך מתבצע בהרדמה מלאה ולוקח כ- 15 דקות. לאחר מכן את נשארת כשעתיים להשגחה במחלקה ואז את משוחררת לביתך. הביציות יחד עם הזרע יושמו במעבדה בתנאים אופטימליים ע"מ שתיווצר הפריה. התהליך עצמו אינו כואב מעבר לאי נוחות אותה ניתן לפתור במשככי כאבים הניתנים במקום במידה ותצטרכי. שיהיה בהצלחה

lady D האחת

New member
ממש לא נורא- את יכולה להיות רגועה..

גם אני לפני השאיבה (עברתי אחת),הייתי בפחד-אימים ולא היה לי מושג לקראת מה אני הולכת ,למרות שקראתי בלי סוף,(את יכולה למצוא בטאג-ליינס או באחד הלוחות סיפורים וחוויות של בנות לאחר השאיבה), מניסיוני -השד ממש לא נורא, עניין של 20 דקות תחת הרדמה-את לא מרגישה כלום ,התאוששות -מאוד אינדוידואלי,אני התעוררתי מההרדמה 5 דקות לאחר השאיבה,נשארתי לשכב בחדר,משהו כמו 20 דקות-חצי שעה, קמתי התלבשתי ובצעדים קטנטנים לכוון האוטו,מיותר לציין שבליווי הבעל. ממש לא רציני.

Galit29

New member
ההיסטריה מיותרת ../images/Emo140.gif

השאיבה מאוד פשוטה. תקחי רסקיו אם את ממש צריכה להירגע. באמת שאין מה לפחד וזה גם לא כואב. הבעיה היחידה שהנסקפה של הבוקר הוא לא בדיוק בזמן של ההתעוררות כמו שאני רגילה.

תמרלה

New member
השאיבה זה החלק הקל../images/Emo8.gif

עברתי שאיבה ראשונה לפני שבוע ואני לא סתם כותבת זה החלק הקל, כי את בהרדמה, ישנה, ןלא מרגישה כלום!! כמו שכתבו לך מתאוששת והולכת הביתה! את יודעת מה החלק הקשה? - זה לחכות בסבלנות 14 יום עד שנדע תשובה!! זה יותר קשה! שלא נדבר על הזריקות בתחת של הגסטון , אבל הכל "קטן עלינו"!! וכמו שאומרים המטרה מקדשת את האמצעים! שיהיה בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות, אנחנו פה!

נועם@בת

New member
מצרפת את האצבעות שלי../images/Emo57.gif

מחר כבר תספרי לנו שבעצם לא היתה סיבה לפחד
. שישאבו ביציות נהדרות ואחת מהן תעשה אותך אמא
. נועם

פאקא

New member
כן זה מפחיד לפני

אבל בסופו של דבר, לא זוכרים כלום... וזה בכלל לא נורא מחזיקה לך אצבעות!!

למעלה