היסטרוסקופיה..

היסטרוסקופיה..

הי בנות מישהי עשתה פה היסטרוסקופיה?הרופא שלי רוצה לעשות לי את הבדיקה כדי לראות מדוע העוברים לא משתרשים ובמידה ויש בעיה לטפל זה בזמן ההיסטרוסקופיה הבנתי שזה בהרדמה מלאה ואם אין משהו חריג זה לוקח משהו בין 7-10 דקות..אז אם מישהי עשתה אשמח לשמוע

annabell Lee

New member
רוב הבנות כאן ביצעו את הבדיקה.

אני עברתי אותהללא הרדמה...כמובן עם היד מונחת בהיכון לכיוון המרדים במידה ולא אחזיק מעמד. הבדיקה באמת קצרה. אם זה בהרדמה אז זה באמת הרבה יותר פשוט, למרות שאפשר גם להישאר ערים. הכאבים נובעים בעיקר מהתכווצויות של הרחם, לאחר שממלאים אותה במים. אלו כאבים כמו של צירים חזקים. זהבמקרה של היסטרוסקופיה אבחנתית. אם מצפים גם לבצע טיפול כלשהו, אני מניחה שכבר ירדימו אותך.

זואילי

New member
אין לי מושג מה זה כאבי צירים

למרות שאנאבל אמרה לי פעם באיזה התקף שהיה לי, שככה זה מרגיש... אני עשיתי אבחנתית, בה הוחדר גז ולא מים. מה שכאב לי היה בעיקר הספקולום.... היה לי ממש לא נורא. גם פחות כואב מצילום רחם (גם לא היה לי נורא). ואחרי ההיסטרו היה מעט כאב בצלעות בגלל הגז ודימום קל. לקחתי משכך כאבים וכדור הרגעה לפני כן. תקראי בפורום, יש כל מיני תיאורים וחוויות מהבדיקה

עשיתי ללא הרדמה

וזה היה סיוט שאי אפשר לתאר.......כאילו קורעים אותך מבפנים ומושכים הכל החוצה דרך........זה היה היסטרו אבחנתי.....את הבא כבר עשיתי בהרדמה כי זה נמשך לניתוחי. מאמינה שאצלך יעשו עם הרדמה בגלל הסיכוי שיעבור להמשך טיפול. שיהיה בהצלחה

אני עשיתי בהרדמה מלאה

וזה היה אבחנתית ולא ניתוחית, כי אמרו לי שבלי הרדמה זה ממש כואבבבב כמו צילום רחם וצילום הרחם שלי כאב מאד מאד מאד ולא רציתי לעבור שוב כזה כאב. בדרך כלל זה באמת לא לוקח הרבה זמן, אני עשיתי את זה בבלינסון וזה היה קצר עם מנוחה אחר כך. אצלי לא מצאו כלום אבל, מה שכן היה קצת דימום אחר כך שזה דבר שקורה אחרי בדיקות כאלה אז קחי איתך פדים. בבדיקה עצמה רוצים לראות את הסיבה כמו שכתבת לכך שהעוברים לא משתרשים, לפעמים (לא אצלי ואני מקווה שגם לא אצלך) יש מחיצה ברחם וזה מונע השתרשות או בעיה אחרת ואת זה רוצים גם לפתור.
ואם יש לך עוד שאלות אני כאן.

עשיתי כמה פעמים

שלוש נדמה לי-בכל הפעמים, האבחנתית היתה ללא הרדמה. שני נרות וולטרן וכדור הרגעה עבדו יופי. בהצלחה

למעלה