היסטוריה של ג´אז תעזרו,בבקשה,למצאו אתרים על היסטוריה של ג´אז בעברית. תודה.
O olimpiy New member 18/11/02 #1 היסטוריה של ג´אז תעזרו,בבקשה,למצאו אתרים על היסטוריה של ג´אז בעברית. תודה.
S seafox New member 20/11/02 #2 מאחר וראיתי שאין תשובה אני רוצה ל לשאול אותך שאלה. אתה רוצה לדעת על עמנים שהיו בהיסטוריה או על התפתחות הג´אז?
מאחר וראיתי שאין תשובה אני רוצה ל לשאול אותך שאלה. אתה רוצה לדעת על עמנים שהיו בהיסטוריה או על התפתחות הג´אז?
ח חלילנית סוררת New member 20/11/02 #3 א-מ-נ-י-ם יוני יש ספר שנקרא "ג´אז" מאת ז´ראל ארנו וז´אק שנל שם יש הסבר כללי על התפתחות הג´אז, וסיקורים כללים של כמה מהאנשים המשמעותיים של עולם הג´אז. הספר בן כ- 250 עמודים, לא מאוד מעמיק.
א-מ-נ-י-ם יוני יש ספר שנקרא "ג´אז" מאת ז´ראל ארנו וז´אק שנל שם יש הסבר כללי על התפתחות הג´אז, וסיקורים כללים של כמה מהאנשים המשמעותיים של עולם הג´אז. הספר בן כ- 250 עמודים, לא מאוד מעמיק.
S seafox New member 20/11/02 #4 מאיפה אני אמור לדעת? נטע? אני יודע שיש ספר כזה.אבל מה את רוצה ממני?אני שואל בשביל לדעת בדיוק על מה להמליץ אם אני יודע על משהו.
מאיפה אני אמור לדעת? נטע? אני יודע שיש ספר כזה.אבל מה את רוצה ממני?אני שואל בשביל לדעת בדיוק על מה להמליץ אם אני יודע על משהו.