אני רעננה (יאללה רעננה)
M MEIMIS New member 20/5/03 #27 נחסוך לך בהוצאות הנסיעות... בגלל הנסיעה הקריבה לתאילנד ונבוא לשבת ברעננה
M MEIMIS New member 20/5/03 #23 אני לא שותה גינס.. צדקת אני גם לא שותה את כל הבירות הכהות אבל גם לא את הבירות הבהירות מידי באמצע זה טוב
אני לא שותה גינס.. צדקת אני גם לא שותה את כל הבירות הכהות אבל גם לא את הבירות הבהירות מידי באמצע זה טוב
ק קובי אבוחצירה New member 20/5/03 #25 אני מראשון לציון אני אומנם לא כותב כאן הרבה אבל נמצא פה כל הזמן.
H harvey wallbanger New member 20/5/03 #26 אום רשרש (צפונית לראס אום סיד) כרטיס טיסה אירוח בקלאב מד מפגש אלכוהול ונוסטלגיה ב - טדי'ס, הזכור לטוב פילה נא 500 גרם, צ'וריסו ויין באל גאוצ'ו הטובה בארץ לפני שחוזרים. קטן עליכם. גם אני אמנם לא כותב כאן הרבה, אבל גם לא נמצא פה כל הזמן (אוהבים אותך קובי )
אום רשרש (צפונית לראס אום סיד) כרטיס טיסה אירוח בקלאב מד מפגש אלכוהול ונוסטלגיה ב - טדי'ס, הזכור לטוב פילה נא 500 גרם, צ'וריסו ויין באל גאוצ'ו הטובה בארץ לפני שחוזרים. קטן עליכם. גם אני אמנם לא כותב כאן הרבה, אבל גם לא נמצא פה כל הזמן (אוהבים אותך קובי )
R rustynail New member 20/5/03 #28 גינס מהחבית יש טקילות מבחר אין ויסקי מבחר אין....ברררר אבל סטלה מאריס בערב מחווה ללד זפלין ב29.5 יש
M marsala New member 21/5/03 #31 ../images/Emo127.gifמפגש פורום../images/Emo127.gif רעיון מצויין! ומזמן מזמן היה צריך לצאת אל הפועל, אל תדאגו לי בנסעה הבאה אני מבטיח לארגן יופי של פגישה, אבל בנתיים תפגשו בלעדי .. מוש
../images/Emo127.gifמפגש פורום../images/Emo127.gif רעיון מצויין! ומזמן מזמן היה צריך לצאת אל הפועל, אל תדאגו לי בנסעה הבאה אני מבטיח לארגן יופי של פגישה, אבל בנתיים תפגשו בלעדי .. מוש
M MEIMIS New member 21/5/03 #34 אני לפני... כבר הייתי צריך להתגייס מזמן... פשוט נשארתי שנה בגן.. בקיצור שאני מתגייס אני מתגייס בגיל 20 כמעט... אל דאגה... את הקורס עשיתי אחרי 18...
אני לפני... כבר הייתי צריך להתגייס מזמן... פשוט נשארתי שנה בגן.. בקיצור שאני מתגייס אני מתגייס בגיל 20 כמעט... אל דאגה... את הקורס עשיתי אחרי 18...
M MEIMIS New member 21/5/03 #35 וכשאני יהיה בצבא אני לא יוכל לרשום פה יותר.... כנראה שאני הולך לאחת מחטיבות החי"ר..
M MEIMIS New member 21/5/03 #37 נכון לעכשיו התאריך שלי הוא 22 במרץ... אבל אני רוצה להקדים אותו כנראה לנובמבר או יולי... כי אני רוצה להשתחרר מהצבא כמה שיותר מוקדם
נכון לעכשיו התאריך שלי הוא 22 במרץ... אבל אני רוצה להקדים אותו כנראה לנובמבר או יולי... כי אני רוצה להשתחרר מהצבא כמה שיותר מוקדם
M MEIMIS New member 21/5/03 #39 אני גם הייתי אמור להיות בנובמבר... שלח לי מסר במסרים של תפוז ונתכתב שם זה לא עיניינם של שאר חברי הפורום
אני גם הייתי אמור להיות בנובמבר... שלח לי מסר במסרים של תפוז ונתכתב שם זה לא עיניינם של שאר חברי הפורום
ד דן האדום New member 21/5/03 #40 איך אמרו חכמינו....../images/Emo47.gif בחרת בח"יר שלם ת'מחיר....... בחי"ר בחרת, בחרתא בחרת.........