היסטוריה ברמת גן

• פותח הנושא SiC
  • פורסם בתאריך

SiC

New member
היסטוריה ברמת גן

לראשונה מאז מקסיקו 70, ישראל חוזרת לבמה של הגדולות ומעפילה לראשונה בתולדותיה לאליפות אירופה 2016 :) אגב, במשחק שלי ישראל הפכה למדינה שוות זכויות באירופה. יש כ- 70 שחקנים המשחקים בחו"ל, עד כדי כך שכמעט לכל קבוצה ב-2 הליגות הבכירות בספרד יש לפחות ישראלי אחד. ישראלים הם עמוד טווח בכל אחת מקבוצות הצמרת באירופה (ריאל, יובה, אינטר, ארסנל, ליברפול, ביירן ו-3 בברצלונה). הקבוצות הישראליות מצליחות באירופה (ישראל מדורגת 12 בדירוג אופ"א), בית"ר הגיעה לחצי גמר גביע אופ"א, מכבי ת"א הגיעה לרבע גמר שנה אח"כ, והעונה לראשונה בהיסטוריה של ליגת האלופות יש 2 ישראליות בשלב הבתים (מכבי ת"א ובני יהודה!) ושתיהן עם סיכוי טוב להעפיל לשמינית גמר אחרי 4 משחקים.

Angeldust1

New member
אני לא מבין איך תמיד ישראל הופכת

למעצמה אצלכם... אצלי תמיד אנחנו מידרדרים לרמה של קפריסין וכאלה. אבל פעם אחת בכל המנג'רים בכל הסייבים שפתחתי ישראל עלתה למונדיאל. זה היה במנג'ר 2002 כשפתחתי סייב עם ניוקאסל. אחרי כמה חודשים התפרטתי מניוקאסל בגלל שיעמום וכבר רציתי למחוק אבל אז שמתי לב שישראל עלתה למונדיאל... אז שמרתי רק בשביל לראות מה ישראל תעשה שם. אבל מאז לא חידשתי את המשחק וכבר עברו שנתיים. בזמן הקרוב אני מתכוון להמשיך את זה.

משום מה...אצליי....

הנבחרת רוב הזמן גרועה ומובסת אפילו ע"י קפריסין אבל מה....... השחקנים של הנבחרת משחקים בכל רחבי אירופה ....מוזר... ועוד בקבוצות טובות ומהדרג העליון.....אז איך הם מפסידים

nir2107

New member
אני על סף עליה

מהמקום הראשון למונדיאל 2014. יש לי משחקים בחוץ מול הונגריה ובבית מול מלטה ואם אני זוכר נכון, ניצחון באחד המשחקים האלה מבטיח לי את העליה. גם אם אני לא משיג 3 נקודות בשני המשחקים, מה שאני כנראה אשיג, ספרד ורומניה יכולות לפשל ואז בכל מקרה אני עולה. עדכונים יבואו בהמשך

nir2107

New member
עדכון

הפסד 2:0 בהונגריה הכניס את כולם ללחץ, אבל אז בא יניב קטן בדקה ה72 בר"ג וניצח את מלטה 1:0 קטן-גדול. אנחנו במונדיאל.

למעלה