היסוסים...

היסוסים...

בשבוע הבא רוצה להתחיל ולחפש שמלת כלה... קצת חוששת איך ייצא, מה ייצא וכמה יהלום אותי... זו השמלה שכרגע אני כמעט סגורה עליה (רק מהתמונה) רוצה לגשת בשבוע הבא ולבדוק... תחזיקו אצבעות....

סקסיית

New member
שיהיה במזל ../images/Emo24.gif

השמלה מקסימה

אל תהססי

חבל על הזמן על הרגלים ועל העצבים יש מעצבת ברשון לציון אטי יעקובסון שמתמחה בבגדים בשבילנו המלאות בגוף ובנפש .הרבה המלצות יש עליה כאן בפורום בגדים שלה את יכולה לראות בגלריות . מחזיקה לך אצבעות ....

זומבפו

New member
כשאני חיפשתי שמלת כלה

פשוט התקשרתי ל2 מקומות שהתכוונתי להגיע אליהם ושאלתי אם יש להם שמלות גם במידות גדולות (46,48 ). באחד אמרו לי בטח ושיש מבחר ואליו הגעתי. המלצה שלי - תתקשרי קודם. כדי להימנע מהמבטים והאי נעימות מהמוכרות שבדר"כ הן רזות וטיפשות....

שימלה מעלפתת וסקסית "מזל טוב"

אני אוהבת ומפרגנת לנשים מלאות ושופעות הנשיות והסקסיות שופעים ושופעים וגולששששש ימהממת!

סקסיית

New member
אני יכולה להמליץ לך על התופרת שלי

אבל.... היא בראשון... חיה.. אישה מדהימה... בעלת בוטיק כלות "עידן בלבן"

ר V י ט ל

New member
קודם כל מזל טוב ../images/Emo23.gif

בטוחה שתמצאי משהו שיהלום אותך.. קחי את זה באיזי, ובהצלחה.

DREAM111

New member
אז כמובן קודם כל ../images/Emo49.gif שוב

מאוד יפה השמלה שיהיה בהצלחה רבה.

מזל טוב

שיהיה לך במזל טוב,מאחלת לך שתמצאי שמלה יפה ויפה עלייך,אם תצטרכי עזרה אני גרה בירושלים אני מעצבת תלבושות וגם למידות גדולות

אל תהססי ואל תנעלי על דגם מסויים

שווה להשאר עם ראש פתוח ובעיקר - לחפש שני שרשורים גדולים בנושא "כלות במידה גדולה" בפורום חתונות. יש שם תמונות נהדרות ומגוון שמלות לראות. אני בעיקר אוהבת את השמלה של מישהיא שהיה לי כינוי כמו "אשתו של בעלי" או משהו כזה. ממש שמלה מדהימה.

למעלה