../images/Emo13.gifטוב אז הנה מה שאני מבינה על השיר הזה....
|קודם כל זה אחד השירים האהובים עלי ולשמחתי היתה לי ההזדמנות לומר את זה לעידן עצמו.אז כאמור כל המשפטים בשיר לקוחים משיר השירים חוץ מכמה בודדים.שיר השירים עצמו הוא שיר אהבה כפי שניתן להבין ממנו.עידן לקח אותו ועשה מיקס למשפטים , שינה פה ושם דברים והוסיף קצת משלו....כך שיצאה לו משם אמרה משלו.בבית הראשון של השיר:"במיטתי כבר שבועות ביקשתי את שאהבה נפשי ולא מצאתיו...."הוא בעצם מתאר את הגעגועים שלו אהובה שלו, כמה הוא רוצה שהיא תבוא אליו ותהיה איתו, שהוא מחפש אותה ולא יפסיק עד שימצא אותה ויחזיר אותה אליו אל הבית שלו, החדר והמיטה.בפזמון:"הנך יפה רעייתי ושיפתותייך חוט שני...." הוא מתאר כמה היא יפה ומקסימה בעיניו ואת איך שהיא מגיעה אליו מרחוק-חוזרת אליו("מי זאת עולה מן המדבר מארץ רחוקה נישאת על כנף ציפור גדולה היגיע לביתי").הבית השני הוא כמו הבית הראשון.בפזמון השני שאותו הוא שר קצת שונה הוא אומר :"הנך יפה....אני נגנב משתי עיניך ששורפות אותי כאש הלהבה" כאן הוא שוב מתאר כמה היא יפה,יקרה לו וכמה שהוא אוהב אותה.בעצם עידן לקח את המשפטים שנכתבו ע"י שלמה המלך ודרכם (כך אני משערת)הביע את מה שהוא מרגיש, את האהבה שלו, הגעגועים שלו,את מה שיקר לו.אני מקווה שזה עזר לך להבין את השיר.אם יש משהו שעדיין לא ברור את מוזמנת לומר ואני אשתדל להסביר.