הינה כתב

אריק!

New member
היי לירון וקרובת משפחתך.

עדין יום ג´ וזה לא התור שלי, אך סתם רשמים, כמובן רק טובים. את לא המלאך גבריאל ותמיד עדינה ומתחשבת, אבל מצד שני עצמאית ומסתדרת מצויין. משיגה מטרות ותוצאות. ישר דוגרי או באלכסון בהפוכה. ערנית וחדת הבחנה בדברים שיש לך צורך ושימוש בהם, שמתחברים לתכניות שלך. רותמת במחויבות/תופסת בהבטחה קולטת ב מיידית תכמון והצגה. משתמשת בהמון אנרגיות כדי לרסן ולמתן דחפים/לחצים כנגד מי שמפריע בדרך, לקח משהו שלך או שסימנת כ שלך. יאללה, להתראות.

shonshon5

New member
Your Wish is my Command.. ../images/Emo47.gif

בוגי היקר, על פי מיטב המסורת של הגרפולוגיה האינטואיטיבית, אני יכול כבר כפתיח לבאות, לפרסם את ההיגד הבא: "אשרי השליט שבת-דודה זו עומדת לצידו" (דברי אבי, פ´ ס"ט, ז´.) ובכן, הבתדודה, להלן מורן, היא ממש לעניין. מתאים לה לעמוד ככה מולך, הידיים על המתניים, מסתכלת עליך במבט המשדר חמלה ועליונות כאחד, משהו שאומר: "OK, cut the bullshit, get to the point.." מורן אנרגטית, משימתית, בעלת חשיבה מופשטת, יכולת בהבנת מערכות מורכבות, מעט מאד סבלנות לנודניקים ושטותניקים.. ממליץ לה להמשיך בכיוון מדעי המדינה. או שתלמד מדעי המחשב, למרות שזה לא מתלבש עליה כל כך טוב, ואני מבטיח להעסיק אותה, בזכות כישוריה האישיים. יום טוב, דיקטטור נערץ, ומסור ברכת הפרולטריון לבת-דודה. אבי

Druyanizem

New member
תודה אבי וגם אריק

על הניתוח. אני יביא אותה יום אחד שתגיב על זה! עכשיו למה עוד אנשים לא מנתחים?!?!?! אסטראל!!! לפני כמה הודעות אתה התחננת לכתבים... אמרת שהכל יבש!!! אז יאללה... הינה כתב נחמד... לך על זה! והינה ניסוי סוציולוגי מרתק: גם האנשים שסתם פה... שינסו לנתח את הכתב... סתם ככה (גרפולוגיה אינטואיטיבית- ע"פ אבי AKA שוןשון). אני מחכה.... טוב... חיכיתי יותר מדי!!!

עטרה ב ט

New member
אוקי אוקי.............

שני דברים בולטים לי במיוחד בכתב הזה: שינויי הזוית התכופים שאותם אני מבינה כמצבי רוח מתחלפים וכמן מצב של בן אדם שעדיין לא יודע מה הוא רוצה מעצמו. פעם ככה ופעם ככה. והדבר השני שקשה לי להגדיר אותו בסימנים ואני יותר מרגישה אותו מהכתב זה איזה סוג של שאפתנות ורצון לטפס למעלה, איזשהי יכולת להיעזר באנשים (כלומר יכולת חברתית טובה), וגם עדיין קצת תלותיות. זה כתב מעניין שאפשר להיכנס אתו לעומקים ומורכבויות, מה שאומר שהבן אדם שכתב אותו הוא אדם מורכב ועמוק ואינטלגנטי ומעניין. ועכשיו מגיע ה"אבל אבל אבל" הרגיל שלי. הבחורה קצת צעירה מדי, והמקום קצת ציבורי מדי מכדי להמשיך. הולכת להציץ שוב ואם יהיה לי להוסיף ........... בהודעה הבאה.

עטרה ב ט

New member
תוספות ותיקונים

בניגוד למה שכתבתי קודם (סתכלו על השעה והיום ותבינו.....) פחות שאפתנות אבל בהחלט מידה של תלותיות. יש דמיון וגם יצירתיות, עדין קצת כעסים לא פתורים, מאוד ידידותית, מאוד חשוב לה הביתיות, השייכות. חתיכת בחורה מרשימה בעיני
. יש בטחון עצמי ויש גם סוג של ארגון, אבל כשמתחלף המצב רוח פתאום זה מתהפך. בגלל זה על פניו יש בלגן. טוב אני אפסיק כאן. לא יצא לי כל כך מגובש, אבל נוו...... שבת בבוקר........

Druyanizem

New member
תודות

אוקיי, אז קראתי את כל מה שאמרתם עליי...מהכתב הנפלא שלי:) ואני חייבת לציין שרוב הדברים היו באמת נורא נכונים והם גם שימחו אותי מאוד. אם אתם רוצים אני אשלח לך עוד מהכתב שלי...כי הוא משתנה לעיתים, כנראה לפי מצבי הרוח בהם אני שרויה באותו הרגע. לעטרה- ספרי ספרי עוד:) שום צעירונת ושום כלום... אני מחכה ממך לתגובה! אז שוב תודה לכולכם ואתם אחלה!:) המשיכו כך:)))))

למעלה