הינה אני :)
א אלופה אחת New member 7/7/06 #3 ../images/Emo124.gifאמאל'ה הרגת אותי../images/Emo70.gif מהר להכנס לסיר שעווה מהרררררררררררררררררררררררררררררררר ובפעם הבאה להתריע על תמונות יער שכאלה
../images/Emo124.gifאמאל'ה הרגת אותי../images/Emo70.gif מהר להכנס לסיר שעווה מהרררררררררררררררררררררררררררררררר ובפעם הבאה להתריע על תמונות יער שכאלה
מ מתבוננת מהשחקים New member 7/7/06 #5 ביער ביער ביער נרקוד נרקוד../images/Emo79.gif../images/Emo6.gif
א אלופה אחת New member 7/7/06 #6 נרקוד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif הכי רחוק נבכה../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif
מ מתבוננת מהשחקים New member 7/7/06 #7 למה לבכות? הוא ארגן לך עץ באמצע קרחת היער רוצה להיות חבר של קבע... <טוב כדי שאפסיק לשיר, אני רואה עננים שמתקרבים לאיזור >
למה לבכות? הוא ארגן לך עץ באמצע קרחת היער רוצה להיות חבר של קבע... <טוב כדי שאפסיק לשיר, אני רואה עננים שמתקרבים לאיזור >
א אלופה אחת New member 7/7/06 #9 תודה ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gifאבל יש לי ... חתיכת עץ בלי יער, כשחושבים על זה בלי שערה אחת
תודה ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gifאבל יש לי ... חתיכת עץ בלי יער, כשחושבים על זה בלי שערה אחת
O offנועה New member 7/7/06 #10 ../images/Emo85.gifלמה? אני אוהבת שאת שרה אפשר גם לשיר? אל נא תעעעקור נאאאטוווועע...
מ מתבוננת מהשחקים New member 7/7/06 #11 יםםםםםםםםםםם של דמעות בשתי עינייייי <הלכתי להוציא את הבגדים של החורף מהארון >
O offנועה New member 7/7/06 #12 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש חבר לי ושמו רגע, הוא נחמד וממש פגע לא תדע מה תעלול, רגע זה להמציא עלול...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש חבר לי ושמו רגע, הוא נחמד וממש פגע לא תדע מה תעלול, רגע זה להמציא עלול...
מ מתבוננת מהשחקים New member 7/7/06 #15 ברד ירד בצפון ספרד הערב../images/Emo79.gif <ערב קריוקי לוועד עובדי חירייה>
מ מתבוננת מהשחקים New member 7/7/06 #20 "מהקפה"?../images/Emo3.gif <אני מופתעת כל פ-עם מחדש מרמות הגועל שהמוח שלי יכול להגיע אליהן...>
O offנועה New member 7/7/06 #21 ../images/Emo12.gif את חושבת ש... יכול להיות ש... זה הגיוני שאולי... נראה לך.. שזה לא היה הקפה???