הימין שקרנים

הימין שקרנים

אתם יודעים בזכות מה הימין בשלטון? בזכות השקרים. הקפיטליזם עושה כסף, על ידי כך שהוא גונב מאנשים. המדיניות מוגדרת במילה אחת, שינאה. אני עומד לקחת שלוש מדינות: אנגליה, ברה"מ וישראל והוכיח שהימין הרס אותן. התחיל עם, אנגליה. למרות שבתקופת מלחמת העולם השנייה הימין היה בשלטון, בממשלת האחדות בתפקידי המפתח החזיקו דווקה אנשי הלייבור מהשמאל. בתום מלחמת העולם השנייה אנגליה נכנסה לקשים כלכלים גדולים, לכן בבחירות ניצחו הלייבור. הלייבור הלאימו את המשק ובנו שם כלכלת שמאל סוציאל-דמוקרטית. בזכות הלייבור, הכלכלה של אנגליה השתפרה מאוד והלייבור הצליחו להחזיר את אנגליה למצב טוב. למרות ההצלחות של הלייבור, הימין בראשות תצ'ר הפיצו שקרים נגד הלייבור. בסופו של דבר, הימין בראשות תצ'ר עלה לשלטון. תצ'ר הפכה את אנגליה למדינה קפיטליסטית ימנית, ובכך הרסה את אנגליה. ההבטלה באנגליה גדלה, האינפילציה גדלה, ואגליה הוחלשה. בסופו של דבר, תצ'ר נעלצה להתפטר בעקבות הכשלונות שלה. עכשיו שהוכחנו איך הימין הרס את אנגליה, נעבור לברה"מ. ברה"מ הייתה מדינה סוציאליסטית חזקה. היא הייתה המדינה הכלכלית והצבאית החזקה ביותר בעולם. אחרי ניצחון ברה"מ במלחמת העולם השנייה, ברה"מ יצאה מאוד מוחלשת. אך למרות הכל, תוך זמן קצר ברה"מ הפכה אפילו ליותר חזקה מאשר היא הייתה קודם. ארה"ב והגוש הקפיטליסטי קינאו בעליונות של ברה"מ, ולמרות שניסו לא הצליחו להפוך ליותר חזקות ממנה. בסופו של דבר, המנהיג של ברה"מ נהיה גרבצ'וב. גרבצ'וב בגד בסוציאליזם והחל לבנות בברה"מ קפיטליזם. לראשונה מאז מלחמת העולם השנייה בברה"מ החלה להופיע הבטלה, האינפילציה גדלה, ברה"מ הוחלשה ובסופו של דבר,התפרקה. ועכשיו שכבר הוכחנו איך הימין הרס את אנגליה ואת ברה"מ, נעבור לישראל. את מדינת ישראל הקיימו השמאל הציוני. מפלגות השמאל הסוציאל-דמוקרטיות בישראל הוגדרו כמפלגות ציוניות-סוציאליסטיות. למעשה, היהודים הראשונים שקיבלו על עצמם את הציונות היו היהודים הסוציאל-דמוקרטים באירופה. האויבים של השמאל הציוני בישראל היו הימין הקיצוני הפאשיסטי (תנועת כ"ך) והשמאל הקיצוני הקומוניסטי (מק"י) - משום שהקומוניסטים והפאשיסטים נגד דמוקרטיה, ואחד היסודות של הציונות הוא הדמוקרטיה. השמאל הפך את ישראל למדינת רווחה סוציאל-דמוקרטית. ישראל הייתה מדינה בעלת חינוך חזק, צבא חזק וכלכלה חזקה. השמאל היה בשלטון החל מקום המדינה ועד ל 77'. ב 77' הימין עלה לראשונה לשלטון. עם עליית הימין לשלטון בישראל, לראשונה בהיסטוריה של ישראל האינפילציה התדרדרה למצב של 600 אחוזי אינפילציה, החלה הבטלה, החינוך נהרס וע"י הכניסה ללבנון הימין גם הרס את הביטחון של ישראל. עכשיו הוכחנו, שהימין מסוגל רק לשקר. כל מקום שבו הימין עלה לשלטון, המצב נהרס.
 

roniway1

New member
מגילה מעניינת

זה כבר לא מצחיק וממש לא מעניין , וחבל על זמן התגובה בכלל
 

בני ברק

New member
הליכוד שקרן

לא הימין שקרן אלא מפלגת הליכוד שקרנית ומושחתת. הורסים את המדינה ולא איכפת להם על עתיד המדינה.
 

המפרץ

New member
אתה לא יכול להשוות ימין ושמאל

בין מדינות. מה אתה מברבר בשכל פה, באמת, תגיד לי, אתה מגלומן? מה הקטע שלך? לך תכתוב כתבות במעריב לנוער.
 
מקס יש להם בעיה עם עובדות. הם לא

יראו עובדה גם אם היא תהייה בגודל של פיל מול עיניהם
 
אל תדרבן את הנודניק הזה...

כל כמה ימים הוא מביא אותה ביציאה אבסורדית/משעממת/לא רלוונטית/דבילית או מה שתחליט. הקשקושים שלו כבר לא מעניינים וסתם מרגיזים.
 

um21

New member
שכחתי....

קובה , בריה"מ ,מזרח אירופה עד 1988 וצפון קוריאה היו מדינות שבהן היו זכויות אזרח, כלכלה משגשגת ושלטונות רודפי שלום. ילד אל תכתוב על דברים שאתה לא מבין
 
למעלה