הימין לא למד???

menax

New member
בירדן שלאחר

ספטמבר השחור אין יותר טרור וגם הצ'צ'נים למדו על בשרם כנ"ל האירים בבריטניה

menax

New member
הערבים הם הניאו נאצים

הם פועלים כמוהם ויש להם אותה מטרה

אם אני צריך לבחור

בין עגימות מצבי לבין הסהרוריות שלך, אני אבחר בלי לחשוב פעמיים בעגימות מצבי. יש הבדל בין אנשים שמשתטחים מתחת לגלגלי משאיות כדי שלא יבצעו פשעי מלחמה, לבין אנשים שמשטיחים אחרים מתחת לגלגלי משאיות כדי שפשעי מלחמה יתבצעו. אם ארבעת ראשי השב"כ לשעבר, מייסד הכור הגרעיני בדימונה, שלושה ראשי ממשלה בדימוס, שלושה רמטכ"לים בדימוס, סגן מפקד חיה"א לשעבר ואלוף בצה"ל שהיה מפקד סיירת מטכ"ל טוענים שחומת ההפרדה היא סכנה ביטחונית בישראל ולא מדובר רק בקומץ אנרכיסטים או אורי אבנרי וחבר רעיו אז כנראה שבאמת יש פה סוגייה רצינית ולא סתם מחאה הזויה. דרך אגב, השמאל - מעולם, אבל מעולם - לא תמך לא בפיגועים ולא ברציחת חפים מפשע. היחידים שעשו זאת היו הימין, כאשר הם הטילו פצצה של טון על אמצע שכונת מגורים, כאשר הם מנעו גישה של מים, מזון ותרופות מאוכלוסייה אזרחית, כאשר הם ירקו פגזים של טנק לתוך הפגנה אזרחית, כאשר הם הקימו מחתרת שהטמינה מטענים במכוניות של ראשי ערים בגדה וכאשר הם הסיתו ורצחו ראש ממשלה נבחר אחד, וכאשר הם מסיתים ומתכננים לרצוח ראש ממשלה נבחר אחר. עוד עידכון מהחזית השפויה: בית הדין הבינלאומי לפשעי מלחמה בהאג, שההחלטה על הקמתו התקבלה באו"ם וישראל לא רק הצביעה בעד אלא גם חתמה על עצומה למען הקמתו ואישררה זאת בכנסת ישראל, קבע כי הגדר היא עברה על החוק הבינלאומי ופשע נגד האנושות. ככה שלכל הטענות שלנו בינתיים יש גושפנקא משפטית ומוסרית ואתם נשארתם עם האתנוקרטיות הגזענית שלכם ודיבורים חסרי פשר נוסח "ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל".

על בית הדין באג והאו"ם

בית הדין באג הוא צבוע!למה הוא לא מעמיד את ג'ורג בוש ואת בלייר ואת ברלוסקוני ואת שאר הפושעים למשפט על כיבוש עירק ואפגניסטן ורצח אלפי חפים מפשע.בנוגע לאו"ם הם גרועים כמו הנאצים!!!לפני 10 שנים הם שיתפו פעולה עם ההוטו נגד הטוטסי ברואנדה,כזכור ברצח העם שם נרצחו ונטבחו יותר ממליון בני שבט הטוטסי בידי ההוטו!!!!!!

אין ספק

כי יש להעמיד לדין גם את ג'ורג' בוש וטוני בלייר בבית הדין הבינלאומי בהאג [או כמו הסיסמא שנצעקה בהפגנה נגד המלחמה בעיראק: "בוש בלייר ושרון - ציר הרשע העליון"], אבל אנחנו נאלץ להסתפק לעת עתה רק בהעמדה לדין של מילושביץ' ופסק הדין לגבי הגדר. חבל, שסאדם לא עומד שם לדין אלא בעיראק.

ומה עם האו"ם???

תענה על השאלה עם האו"ם?תסלח לי שאני עונה לך באיחור למה אני בעוד פורום.

אתה הרי לא באמת חושב

שאני תומך בחוסר ההתערבות של האו"ם בטבח ברואנדה, יש לי הרבה הסתייגויות ממנו והמון טענות נגדו אבל עלינו לזכור שללא האו"ם המצב היה עוד יותר גרוע.

זה לא רק חוסר ההתערבות

קופי ענאן ידע שעומד להתבצע טבח עם ובכל זאת לא שלח כוחות אלה העמיד פנים שלא עומד לקרות כלום.

menax

New member
על רצח העם ברואנדה

והטבח בקונגו ע"י הבלגים מישהו שמע בבית הדין?

אתה רואה

הנה דבר אחד שאנחנו מסכימים אתו,בית הדין בהאג והאו"ם הם חבורת צבועים.הם בחיים לא יעמידו את בוש ובלייר למשפט,אבל את מילושביץ וישראל כן.הן מה להגיד רק שהם חבורת צבועים,

menax

New member
תראו את הדפיקות של

בית הדין לשנאת יהודים בין השופטים הנאורים ניתן למצוא סיני (הוא יטיף לנו על דמוקרטיה ופשעים) סעודי (טוב בן לאדן חייב נציג בבית הדין) ואם אני לא טועה היה שם גם מצרי בקיצור איחוד כוחות של נאצים ישנים וניאו נאצים חדשים מוליד אולטרא שנאה נגד היהודים

ואף מילה אחת על הכללות

הרי לא הגיוני שיהיו סינים שלא שותפים לפעילויות נגד זכויות אדם, או סעודים שהם לא פונדמנטליסטים איסלאמים או מצרי שהוא לא אנטישמי - נכון
הם פשוט כולם עשויים מקשה אחת.

menax

New member
במילה אחת? בדיוק

שום ערבי (אולי מלבד ערביי ישראל-גם בספק) לא יודע מהי דמוקרטיה ושלטון חוק כולם עסוקים בשנאת היהודים ע"פ האיסלאם שדורש ככתוב לרדוף כל יהודי אפילו אם הוא מסתתר מאחורי עץ

איך אתה מעוניין

לקבל את תעודת הגזענות והבורות שלך, באופן אלקטרוני או בטקס רב משתתפים במצודת זאב ?

menax

New member
באמת

רק ילד בן 12 יסמיך אותי לגזען אני אוותר על התואר המפוקפק הזה ברשותך

doresh shalom

New member
אם אתה מאמין למה שאתה אומר, ../images/Emo41.gif

אתה באמת בור, למקרה שלא ידעת, האסלם מעריך ומכבד את היהדות, ואת הנצרות אגב, כי הם מה שמכונה "עמי הספר".

למעלה