הימין לא למד???

menax

New member
אכן כך

ארה"ב בעזרת ישראל ישימו קץ לדיקטטורות הערביות/מוסלמיות על אפכם וחמתכם יתחילו באיראן ימשיכו לסוריה ויגיעו גם לשטחים אם צריך צפון קוריאה גם על הכוונת

אתה חי בסרט

אם אתה חושב שארצות הברית תוריד דיקטטוריה עניה,את האמריקאים מענין רק הכסף! מתי תבין את זה?

menax

New member
כשתצליח להוכיח את השקר הזה

ברור שלארה"ב עדיף לדפוק דיקטטורה עשירה אבל אני מאמין שכל מדינה שמסכנת את העולם היא על הכוונת של ארה"ב והעולם הנאור והחופשי

העולם הנאור?

אתה יודע כמה אנשים מתים מרעב כתוצאה מהמדיניות של העולם הנאור? אתה יודע כמה אנשים מתים כתוצאה מאי טיפול רפואי בעולם הנאור? ולה ארצות הברית כבשה רק דיקטטוריות עם משאבים?ולא דיקטטוריות עניות? עולם נאור עלאק,הצחקתה אותי.

menax

New member
לדעתי בוש קיבל החלטה לסלק

את הדיקטטורות מהעולם על אחת כמה וכמה דיקטטורות מוסלמיות רקובות מי מת מרעב? תן דוגמאות? האם העולם הנאור אשם בזה או המנהיגות המוסלמית הטיפשה?

אם הוא קיבל החלטה לסלק את הדיקטטריו

ובמיוחד האיסלמיות.אז איך זה שהוא העלה דיקטטוריה איסלמית קיצונית בשם הברית הצפונית(אפגניסטן)ואיך שבעלת בריתו העיקרית במלחמה נגד "הדיקטטוריות" היא סעודיה שבעצמה היא דיקטטוריה ערבית איסלמית?

menax

New member
הכל יחסי

סעודיה יחסית לשאר המשטרים האיסלא-נאצים מתונה למרות שגם היא מראה סימני אס אס הברית הצפונית? אתה בכלל יכול להשוות אותה לטאליבן?

שום יחסי

הברית הצפונית היא קיצונית לא פחות מהטליבן!אם תקרא את הספר הגי'האד שלא נגמר של שאול שי(אחד המומחים לטרור איסלאמי)תבין שהם קיצונים לא פחות מהטליבן אם לא יותר! לגבי סעודיה אין מה להרחיב,הם קיצונים כמו איראן.עונשים כמו כריתת ידיים ושער אברים נפוצים שם,שלא נדבר על הוצאות להורג,ומימון פלגים איסלמים קיצונים(כולל החאמס).אז אל תבלבל את המוח בדברים שאתה לא יודע.

menax

New member
אווו באמת ילד בן 15 ילמד אותי

סיימת כבר כיתה א שאתה מדבר ככה? עובדה שהברית הצפונית נלחמה בטאליבן כל משטר דיקטטורי-טרוריסטי יבוא לסיומו בין אם זה בדרך הדיפלומטית או בין אם זה בדרך הצבאית העדיפה לדעתי ואז אחרי שייגמר הטרור במשטרים ייגמר הטרור ברחובות ואז השמאל יפסיק להאשים את היהודים כל הזמן

שאול שי

הוא לא בן 15,ואני בטוח שהוא סיים כיתה א כי יש לו תואר. כל המידע שלקחתי על הברית הצפונית זה ממנו,אז יכול להיות שאתה יודע יותר ממנו?אתה טוען שאני בן 15?ותראה איך אתה מדבר כאילו אתה יודע יותר טוב מחוקר שכל החיים שלו חקר על האיסלאם הקיצצוני. ומה הקשר שהברית הצפונית נלחמת בטליבן זה אומר שהם לא דיקטטוריה? מה דיקטטוריה לא יכולה להלחם בדיקטטוריה אחרת? עשה טובה ותפסיק לעשות מעצמך צחוק בכל הודעה שניה שלך פה.

menax

New member
תראה ילד

אני רואה שצריך להסביר לך לאט אז מה אם דיקטטורה נלחמת בדיקטטורה? עדיפה הדיקטטורה של הברית הצפונית מאשר סוחרי הסמים של הטאליבן לערבים בחיים לא תהיה דמוקרטיה כי הם לא יסתדרו איתה אם יצא לך לראות את הסרט דרך האלוהים היית מבין

כמה שטיות אתה מדבר

שהטליבן היה בשלטון באפגניסטן הם אסרו והענישו סוחרי סמים כמעט ולא היה מסחר בסמים באותה תקופה. לעומת זאת עכשיו שהברית הצפונית שולטים שוק הסמים האפגני פורח(כיום אפגניסטן מספר 2 בעולם בתחום הסממים אחרי קולומביה!) האפגנים הם לא ערבים בכלל,וכן יצא לי לראות את הסרט דרך האלוהים. נו אז מה קיצונים יש בכל מקום.יש מילירד ורבע מוסלמים בעולם כמה מהם יראו בסרט?

menax

New member
כמה זבל שתוציא מהפה שלך

לא יסתיר את העובדה שהטרור נובע מהאיסלאם הטאליבן אכן היו סוחרי סמים (זה לא מחייב דווקא באפגניסטן במידה ולא הבנת) אפגניסטן הייתה הארץ הכי מוכה מבחינת זכויות אדם עד שבוש החליט לעשות משהו אגב איזה אינטרס היה לבוש להתקיף את אפגניסטן לפי דעתך? נפט? קיצונים יש בכל מקום אך האם יש טרוריסטים שהם לא מוסלמים בכל מקום?

האינטרס של בוש בכניסה לאפגניסטן

זה הסמים!ואל תתוכח אם עובדות הטליבן פגע קשות בשטחים ששמנה יצא הסמים. עכשיו שהברית הצפונית שולטת באפגניסטן שוק הסמים פורח! רוב העולם היום הן דיקטטוריות למה בוש לא מטפל בכל אחת מהם?שג'ורג בוש נכנס לאפגניסטן ולעירק הוא לא אמר שהוא עושה את זה לטובת העם העירקי או האפגני,אלא להגנת ארה"ב.אז אל תבלבל את המוח.

menax

New member
עזוב אתה ילד

יש לך עוד זמן ואז תדע כמו שרוב השמאלנים התפכחו מהשטויות שלהם אולי יום אחד גם אתה תתעורר הטאליבאן היה המייצא מספר אחד של הסמים ואל תתווכח בכלל עדיף לך ללכת ללמוד טיפה לפני שאתה מדסר שטויות ופוגע רק בעצמך עשית מבוש סוחר סמים? אתה בכלל מבין מה אתה כותב? נכון שכל העולם המוסלמי והערבי הם דיקטטורות לכן איראן על הכוונת ולאחריה סוריה או צפון קוריאה

זו תמיד הייתה דרכם של הלאומנים

משום מה בכל ההיסטוריה של התנועה הציונית לא ראינו אף פעם אלימות ובטח שלא רצח מהצד השמאלי של המפה. איך אמר עמוס עוז? "בכל צד יש אנשים טובים, אנשים רעים, אנשים נחמדים, אנשים מטורפים, אנשים צעירים ואנשים זקנים - אבל רק בצד אחד יש רוצחים." וזה כנראה הלקח שעלינו ללמוד. משום מה גם לא שמענו על אף התארגנות צבאית או פרה-צבאית של השמאל בעוד שבכל הגדה המערבית יש עשרות התארגוניות חמושות של מתנחלים, החל מהמחתרת היהודית ועד ל20,000- (על פי שאילתה שהגיש ח"כ רן כהן לשר הביטחון) מתנחלים המחזיקים רובי סער, שאלוהים יודע מה יקרה איתם ביום הפינוי. חבל מאוד שהשב"כ והמשטרה לא טיפלו בכל התנועות הלאומניות והאנטי-דמוקרטיות הללו בזמן, ורק למדו לאחר מעשה. למען האמת - גם היום השב"כ מעדיף לעצור מפגינים נגד הגדר, אנשים המעדיפים לשכב תחת משאיות כדי שלא יבצעו פשעי מלחמה מאשר ימנים המעדיפים להשכיב אחרים תחת משאיות כדי שיבצעו פשעי מלחמה.

לאזרח נמרוד

הרבה פעמים השתמשו השמאל הציוני בטרור נגד הימין,כמו הסיזון, אלטלנה,ועוד רדיפות ורציחות של אנשי האצ"ל בידי אנשי "הישוב".

ברוכים הבאים ניר ../images/Emo24.gif

ראשית כל אני שמח כי הצטרפת לפורום ניר. אני מקווה שתפיק את המירב מהשתתפות בו. ותגובה עניינית להודעתך: אני התייחסתי בהודעתי להיסטוריה מ1948- והלאה, ולא למה שקרה לפני הקום המדינה. אם כי יש לציין שבמהלך הסיזון ההגנה בעיקר הסגירה את ארגוני הפורשים לשלטונות הבריטים, ולא עסקה בציד אדם בעצמה. אגב, האצ"ל שהיה תנועה פאשיסטית כמעט מוצהרת (ברית הביריונים, מיומנו של פאשיסטן, ההתקפה של 'גדוד מגיני השפה' על פועלי ציון שמאל וההערצה כלפי היטלר עם עלייתו ב1933-) היה תנועה שפירסמה בפומבי את כוונותיה ליטול את חייהם של יהודים וערבים רבים אשר לא הסכימו עם מטרותיה - דבר שאתה לא יכול להגיד גם על הניצים ביותר במפא"י או באחדות העבודה.

לאזרח נמרוד

ראשית למה אתה מכנה את האצ"ל והלח"י פורשים ולא את ההגנה,מי בחר את ההגנה בתור מייצגת הישוב???לפי מיטב ידיעתי ההגנה לא נבחרו בשום בחירות כמייצגת הישוב.שנית גם ההגנה ביצאה פעולות טרור נגד ערבים ויהודים מתנגדי "הישוב".אם תרצה אני יפרט לך את פעולות הטרור של ההגנה והישוב נגד גורמים אלה.

תגובה

1. הכינוי "הפורשים" לאצ"ל וללח"י הוא גם כינוי היסטורי, וגם כינוי שהוא נכון ביסודו. לא הוקמו כאן שני אירגונים שצמחו במקביל באופן עצמאי - האצ"ל כידוע לך קם כפרישה מההגנה, בהתחלה כההגנה ב', בעיקר הסניף הירושלמי בראשות טהומי, ואחר כך הוא חזר אבל אחרים המשיכו את הפרישה והקימו את האצ"ל. לגבי האצ"ל אני בטוח בעניין, לגבי הלח"י אינני יודע במדיוק אך זכור לי שגם הם היו חלק מהארגון ואחר כך פרשו. 2. השאלה שנשאלת כאן היא לא האם גם ההגנה והפלמ"ח יצאו בפעולות אלימות נגד ערבים ויהודים, אלא האם הם עשו זאת באותה מידה כמו שעשו זאת האצ"ל והלח"י, והאם הם עשו זאת באכזריות שכזה, ומה היה היחס המספרי. כאמור אני מתייחס למצב לפני תחילת המלחמה. אם ההגנה יצאה ב100- פעולות אלימות כנגד ערבים והאצ"ל יצאה ל500-, זה הבדל משמעותי ביותר.

למעלה