הימין חונק את עצמו

MrBlueboy

New member
~~>

מה לא דמוקרטי? בוא נראה... אתה ערבי? סבבה, יש לך שתי אופציות, לתמוך לתמוך בשלטון ולהנות מחיים טובים, אם יש לך בעיה עם השלטון אז אתה יכול ללכת מפה או שנעיף אותך! הדמוקרטיה בהתגלמותה!

מה הקשר?

הערביי לא חייב לתמוך בשלטון והוא יכול לתמוך במי שבה לו, אבל הוא חייב לשרת בצבא ולעבוד בדיוק כמו שאר אזרחי המדינה.

MrBlueboy

New member
~~>

א' לדעתי, ביום שנוכל להכניס ערבי פלשתינאי לשרות מלא בצה"ל בלי לחשוש שפרצה קוראת לגנב לא יהיה לנו שימוש לצבא. ב' לפי אותה פרספקטיבה אנחנו צריכים להעיף מפה גם את אותם פלגים קיצוניים בחברה החרדית שלא מכירים במדינת ישראל, ומה עם אותם פציפיסטים שמסרבים לעשות צבא מטעמים מצפוניים? גם אותם נגרש? יש הרבה אנשים שלא אוהבים את המדינה הזאת, אני לא תומך בהם בשום צורה ודרך, אני באופן אישי הייתי שמח להתנקל להם, אבל למדינת ישראל אסור לעשות את זה, מדינת ישראל מחויבת לדמוקרטיה.

MrBlueboy

New member
*~~>

כשקוראים את ההודעה הזאת בלי השרשור שסביבה (בכרטיס אישי למשל) אפשר לחשוב שאני לא ציני

אינך מפרש כראוי את הדמוקרטיה

ביסודה הדמוקרטיה היא לכולם . לאלה שאינם נאמנים אינך יכול לשלול את הזכות הדמוקרטית אלא להענישם לפי החוק.

../images/Emo6.gifממתי כל אזרח ישראלי עובד, משלם

מיסים ומשרת בצבא? אתה בטח מתכוון לחרדים...

shy-1

New member
בגדול זה לא רע כלל ועיקר,עכשיו נשאר

לשאול רק את הערבים

../images/Emo24.gif

"כל ערבי המוכן לעזוב את מדינת ישראל מיוזמתו יקבל סכום כסף ענק על מנת שהוא יוכל לבנות לעצמו חיים טובים בחו"ל". יש ערביים שנמאס להם כבר מישראל והם רוצים לעזוב לחו"ל (אולי לפלסטין?), אנשים כאלה יקפצו על זה (וגם הרבה ישראלים). "כל ערבי שתומך בטרור ומחזיק קשר עם ארגוני טרור לא רק תישלל ממנו וממשפחתו האזרחות הישראלית, הוא גם יגורש מישראל בכוח". רוב הערביים תומכים בטרור וכשהם יראו מה צה"ל עומד לעשות להם הם יש יאספו את המזוודות לחו"ל (כנראה לספרד). "כל ערבי חייב לעבוד, לשרת בצבא ולשלם מיסים בידיוק כמו כל אזרח ישראל יהודים". למען הדמוקרטיה, הם יהיו אזרחים שווים במדינת ישראל בדיוק כמו היהודים. "כל ערבי הנשאר במדינת ישראל חייב להיות נאמן לה כמו כל אזרח ישראלי אחר". אז יהיו בישראל 10-20 ערביים.

למעלה