הימין חונק את עצמו

הימין חונק את עצמו

אני זוכר כמה אנשי ימין מפגרים שצעקו "שרון תתפתר", אז הנה הם קיבלו. היום כל הזמן מנסים להפיל את שרון, ועכשיו כשהם כל כך קרובים להצליח המועמד העיקרי להחליפו הוא לא אחר אלה: שמעון פרס. אני בטוח שכל אותם אנשי הימין המפגרים שצעקו "שרון תתפתר" ממש שמחים עכשיו שבזכותם (או שיותר נכון בגללם) נרמסת הדמוקרטיה הישראלית כאשר עולה איש עם מספר קולות קטן שאפילו לא מייצג את דעת רוב העם.

ועוד

שרון בהחלט ראש ממשלה מצויין ואני מקווה שהוא ישאר. אבל הממשלה שצריכה להיות היא: הליכוד, שיני, האיחוד הלאומי: ישראל ביתנו-מולדת-תקומה, המפד"ל. אני תומך במפלגת הליכוד ולמזלי הדעה שלי היא גם הדעה של רוב אנשי הליכוד. בדרך כלל אני תומך בממשלת אחדות, אבל עכשיו זה מסוכן. חוץ מהעובדה שמפלגת העבודה בראשות ברק היו אלה שהכניסו את המדינה שלנו לבוץ שהיא נמצאת בו היום, ודווקה עכשיו שהעבודה רואים שהליכוד היא מפלגת שלטון ועוד להרבה שנים דווקה עכשיו אפשר לצפות ממפלגת העבודה ל"תרגיל מסריח" נוסף.

REHVOT

New member
מקס אתה ליכודיק מצוי

שלא איכפת לו ממה שעושים נבחריו ,בתנאי רק שפרס לא יעלה... ושיקבל ג'וב...זהו ליכודניק, הוא צריך את המפדל והאחוד הלאומי כעלה תאניה, שיוכל לצעוק נגד מדינה פלשתינאית ונגד הטורור , אבל יאפשר לשרון להקימה את מדינת הטור לידנו. מכיוון שאנימכיר אתכם טוב לכן אנימודאג. שרון והליכוד מקימים את המדינת הטרור בקולות חבריו חסרי העקרונות.

תגובה

אני באמת ליכודניק, אני רביזיוניסט ואני פעיל בתנועת בית"ר. אז מה אתה מעדיף, שפרס יעלה עם הז'נבה שלו?

REHVOT

New member
מקס אין לי בעיה שאתה ליכודניק

אך יש לי בעיה עם תמיכתך המדיניות מצנע. שמנהיגך מוליך אותה ומקבל אותה בהכנעה ובתרוצים מוזרים.

שרון לא יתן לערביים כלום

הוא חייב לומר שהוא יתן, כי אם הוא יומר שהוא לא יתן אז יעשו לנו את מה שעשו לנוצרים ביוגוסלביה.

REHVOT

New member
אתה שבוי בתסמונת הנאנסת

המזדהה עם האנס... מחלה ידועה. הדרך שמוביל שרון אין לה מוצא והיא מלכודת לאומית........ מבחינת הליכוד זה גם יהיה סופו.

אף אחד לא "אונס" אותי

בבחירות אני תומך במי שאני רוצה בלי שמישהו "יאנוס" אותי, ואני תומך במפלגת הליכוד.

אה, אני בליכוד

כל עוד אתה תומך בדמוקרטיה אני מוכן להיות איתך בממשלת אחדות.

את זה אני מעריך. השמאל הציוני בזמנו

של ברק נידה את חד"ש כשותפה לגיטימית בממשלת אחדות. גם רבין לא הכניס את ערביי ישראל לקואליציה. לוואי שאתה היית ראש ממשלה והיינו יכולים להקים קואליציה יחד עם חד"ש.

תראה,

אין לי בעייות להיכנס לממשלת אחדות עם חד"ש, כל עוד ברשותה לא יעמוד מישהו שתומך בטרור. אם בראש חד"ש יעמוד אדם דמוקרטי שיהיה נגד הטרור, אז למה לא להיכנס איתה לממשלת אחדות?

מסכים אלא שעליך לדעת שערביי ישראל

ראויים גם הם להיות בראשות השלטון. בעתיד בעוד כ30 שנים צפוי רוב של ערביי ישראל ובבחירות דמוקרטיות הם יזכו בשלטון. אינני רואה פסול בראש ממשלה ערבי ואף רמטכל ערבי כי זו הדמוקרטיה.

מזה אני פוחד

אם יהיה רוב ערבי בארץ-ישראל אז לא תהיה יותר מדינה יהודית. אין לי מושג מה אפשר לעשות לגבי זה, אבל אני פוחד. לכן גיבשתי תוכנית שלום די טובה (לדעתי): 1. כל ערבי המוכן לעזוב את מדינת ישראל מיוזמתו יקבל סכום כסף ענק על מנת שהוא יוכל לבנות לעצמו חיים טובים בחו"ל. 2. כל ערבי שתומך בטרור ומחזיק קשר עם ארגוני טרור לא רק תישלל ממנו וממשפחתו האזרחות הישראלית, הוא גם יגורש מישראל בכוח. 3. כל ערבי חייב לעבוד, לשרת בצבא ולשלם מיסים בידיוק כמו כל אזרח ישראל יהודים. 4. כל ערבי הנשאר במדינת ישראל חייב להיות נאמן לה כמו כל אזרח ישראלי אחר. בסופו של דבר, הערביים ישארו רק מיעוט במדינת ישראל. כמובן המיעוט הזה יקבל גם את כל הזכויות אשר מקבלים שאר האזרחים, וכמובן אחרי כל זה המיעוט שישאר יהיה מורכב מהערבים שכן רוצים שלום. מה אתה אומר על משהו כזה?

אתה מצחיק אותי ולצערי אינך דמוקרט

כפי שאמרת ממתי מציבים כאלה תנאים בדמוקרטיה לצערי אינך דמוקרט אלא לאומן סמוי

רגע, למה לקלל

מה לא דמוקרטי בתנאים שהצבתי? הערביים שנאמנים למדינת ישראל ישארו עם האזרחות הישראלית.

ועוד,

התנאים שהצבתי הם התנאים לדמוקרטיה. על מנת שהערביים יהיו אזרחים שווים במדינת ישראל הם צריכים לקבל את כל הזכויות ולקבל את כל מה ששאר אזרחי המדינה מקסלים, אך הם גם צריכים לבצע את כל מה ששאר אזרחי המדינה צריכים לבצע (לעבוד, לשרת בצבא, לשלם מיסים).

למעלה