הימין חונק את עצמו

הימין חונק את עצמו

אני זוכר כמה אנשי ימין מפגרים שצעקו "שרון תתפתר", אז הנה הם קיבלו. היום כל הזמן מנסים להפיל את שרון, ועכשיו כשהם כל כך קרובים להצליח המועמד העיקרי להחליפו הוא לא אחר אלה: שמעון פרס. אני בטוח שכל אותם אנשי הימין המפגרים שצעקו "שרון תתפתר" ממש שמחים עכשיו שבזכותם (או שיותר נכון בגללם) נרמסת הדמוקרטיה הישראלית כאשר עולה איש עם מספר קולות קטן שאפילו לא מייצג את דעת רוב העם.

ועוד

שרון בהחלט ראש ממשלה מצויין ואני מקווה שהוא ישאר. אבל הממשלה שצריכה להיות היא: הליכוד, שיני, האיחוד הלאומי: ישראל ביתנו-מולדת-תקומה, המפד"ל. אני תומך במפלגת הליכוד ולמזלי הדעה שלי היא גם הדעה של רוב אנשי הליכוד. בדרך כלל אני תומך בממשלת אחדות, אבל עכשיו זה מסוכן. חוץ מהעובדה שמפלגת העבודה בראשות ברק היו אלה שהכניסו את המדינה שלנו לבוץ שהיא נמצאת בו היום, ודווקה עכשיו שהעבודה רואים שהליכוד היא מפלגת שלטון ועוד להרבה שנים דווקה עכשיו אפשר לצפות ממפלגת העבודה ל"תרגיל מסריח" נוסף.

עמרי ר

New member
על מה אתה מדבר?

גם במקרה ששרון מתפטר (ולא מתפתר), בשום אופן פרס לא יהיה ראש הממשלה. האדם שייבחר מטעם הליכוד להחליף את שרון כיו"ר התנועה, הוא זה שירכיב את הממשלה הבאה ויעמוד בראשה. אנחנו כבר לא מצויים בעידן הבחירה הישירה לרוה"מ, או אז היינו הולכים לבחירות חדשות במקרה של התפטרות רוה"מ מתפקידו. אני מקווה ומאמין שזה יהיה בנימין נתניהו, אבל עוד חזון למועד. אני לא מאחל לשרון נפילה כואבת בדמות כתב אישום פלילי.

אין שום סיכוי

אפילו אם יהיו בחירות לכנסת ולראשות הממשלה שוב, אין צ'אנס שהשמאל יעלה לשלטון.

למעלה