הימים שעברו... :)

Zipadidoda

New member
הימים שעברו... :)

כשאנחנו ילדים... עד גיל מסוים... אם נגיד ההורים יגידו לנו שהחסידה הביאה אותנו... עד גיל מסוים... נאמין נדע נחשוב ונפעל ובלהבלהבלה כאילו זה נכון... למרות שזה לא נכון... זה רק דוגאמ... יענו נאמין לגמרי שזה נכון! למה זה לא מתממש? או שאני לא מבין לגמרי את העניין של אמונה

nepthys

New member
אתה מתכוון,

איך זה שאפילו שנאמין בחסידה באמונה שלמה, זה עדיין לא קיים? פשוט מכיוון שאמונה לא משפיעה בעולם הפיזי, כל עוד היא לא קיצונית לחלוטין (אצל אנשים קצת..הממ..אני לא אוהבת להשתמש במונח, אבל מטורפים)... וזו ההוכחה לכך שלא יכול להיות שכל מה שאנחנו רואים זו אשליה - הרי ככה גם שאר הסיפורים היו אשליה, ואנו יודעים שהם לא קיימים.

DREKAR

New member
אז... אם ככה.....

את טוענת שכל מי שגורם לאמונה שלו להיות בעלת השפעה במציאות הוא מטורף.... יעני יש לך בעיה עם הדוד באיראן? אז הוא קצת "קוקו" זה לא אומר שצריך להשתמש בהגדרות כאלו חמורות...........תראי... יש לנו הרבה משוגעים במדינה...... אני אחד מהם.... אגב.... אמונה... היא דבר מסוכן.... כמו אהבה... לפעמים אהבה ואמונה הם הינו הך...חומר למחשבה.... לא? DREKAR LAST FROM HIS KIND

nepthys

New member
וגם אותך

לא הבנתי. תראו, אנשים, אין טעם לא להשקיע במה שאתם כותבים, אם לא יבינו אתכם בגלל זה.

CAT4

New member
זה מיחקרה התפחות

כשאנחנו קטנים אנחנו מאמינים להורים שלנו כי הם ניראם לנו האמשים הכי חכמים בעולם הם יודעם הכל ואנחנו מאמינים לכול מה שם אומרים לנו על סמך העבר שלנו איתם כלומר מה שהם הראו לנו והפך למציאות. ובגיל מסוים אנחנו קמים בבוקר וראים שההורים שלנו לא יודעם הכול ושהם גם לפעמים טובעים ואז אנחנו מתחילים להטיל בדברים ספק ומתחלים ולשוב לפני שאנחנו מאמנים להם לתהליך הזה קראים התפחות. Y.G>A th CAT

CAT4

New member
זו לא פילוספיה זו...

חלק מתורת ההתפתחות של הילד. תחשבו על זה כולם שהייתם ילדים חשבתם שהעולם כולו הוא בעצם הבית שלכם ושל המישפחה שלכם ואיפה שבאת חיים ומסתובבים או מקסימום המדינה בה חייתם והייתם בטוחים בשכל העולם לכולם יש מישפחה כמו שלכם וכולם אוכלום ומתלבשים כמוחם ועד שים אחד ראיתם שהעולם הוא מקום הרבה יותר גדול מימה שאתם חושבים ורוב בני האדם אוכים אוכל אחר מימה שאתם אוכלום ולבשים בגדים אחרים וחיים בתנאים מחייה אחרים ממה שאםת חייתם. זה עוד שלב בהתפתחות שלכם כילדים. זה תורה ולא פילוספיה היא תורה כי היא מוחחת ע"י הדגמה בכל אחד מאיתנו. נקודה שלכם. Y.G.A the CAT

למעלה