הימור של יאיר 483

iritustush

New member
באיזה תנאי...

הוא עלול לרדת? כאילו מה הסיבה להורדה מכוונת...?

אם ספקולנטים כתבו המון קולים

למשל את קול 470 נניח וכתבו כמות ב 900 אן 1000 שקל הם לא ירצו לשלם עליו בפקיעה יותר ממה שהם כתבו אותו לכן הם ימכרו מניות המחיר זול ממחיר השוק כדי להוריד את מדד מהניות גנבים מרצועיים

הם גם כותבים אוכפים

אוכף זה גם הקול וגם הפוט אוכף על 470 נניח נכתב ב 200 שקל והם ירצו שבפקיעה שוויו יהיה כמה שותר נמוך אבל יש ניגוד אינטרסים בשוק לכן יש מלחמ הומחזור מטורף

זה קבלת החלטה

באי וודאות אני אישית לא אוהב להישאר לפקיעות אלא אים הפרפר מרחף למדתי את הלקח

iritustush

New member
?

מה הכוונה שאתה לא אוהב להשאר ? ומה זה ריחוף הפרפר? נתקלתי כבר במושג הזה.

פרפר זו אסטרטגיית מעוף

או תנוחה אבל אני התכוונתי לאסטרטגיה ומרחף הכוונה שהוא נכתב במחירים כאלו שהתקבול עליו היה או חיובי או 0 ולכן אתה אדיש לפקיעה שכן לא תפסיד ואולי תרוויח

iritustush

New member
ולמה להיות אדיש לפקיעה?

הרי , אם הבנתי נכון, אז המטרה היא להרוויח מהפקיעה. לא?

iritustush

New member
ועוד משו...

למיטב ידיעתי , כנגד קולים יש גם פוטים... מתי הם משחקים? נניח בפקיעה הנוכחית. אני שואלת כי אתה נתת דוגמא של עודף קולים שמהם צריך להפטר. ולכן מעניין אותי גם לגביי הפוטים .

iritustush

New member
אוקייי... בוא נניח ש...

זה לא עודפ פוטים או קולים. אלא, אני החלטתי שביום הפקיעה המדד ירד והצטיידתי בפוטים. מה קורה אז?

iritustush

New member
אז זה תלוי רק בזה?

או שיכולות להיות סיבות אחרות... ? ואני לא מתכוונת לסיבות בטחוניות כמו פיגועים או ארועים אחרים שלא קשורים לשוק המעו"ף.

אין מדע מדוייק

ספקולציות אם בא מישהו עם המון כסף גוף עשיר מכנים אותם בנקים למרות שזה לא בנקים הם באים להכות שוק זהו שם המשחק כסף

iritustush

New member
ויכולה להיות אפשרות ש...

נניח ומסתובב עודף של קולים והם לא מצליחים להפטר ממנו, כלומר לא מצליחים להוריד את השוק כדי לא לשלם יותר על הקולים שהם כתבו? ואז מה קורה? או שאין אפשרות שכזו?

בעיברית פשוטה

אם מה שאת מציינת קורה אז פותחים להם את התחת ויותר מזה הם יכנסו להיסטריה ויקנו חזרה המחירי גג שרק ירימו שוק זה נקרא שורט סקוויז

iritustush

New member
תסביר בבקשה את המונח ..

ואם הבנתי נכון , אתה מתכוון שיש אינטרס שמתנגש עם אלה שכתבו פוטים ומהתחלה הם התכוונו להוריד את השוק? או שאין קשר...?

למעלה