הימור שלכם, האם המערכות של גולדפרוינד ומיערה יצליחו לטאטא את פרשת פצ"רגייט או לא

Harrington

Well-known member
מנהל

האם המערכות של גולדפרוינד ומיערה יצליחו לטאטא את פרשת פצ"רגייט או לא​

לא יודע אם הן יצליחו אבל אין ספק שהן מנסות בכל כוחן. השאלה הגדולה היא למה. האם זה בס"ה קטע של לשמור על ולסייע לחברה (הפצ"ר) ובנפילתה, או שזה קטע של שימור עצמי מבחינת אותן מערכות (בדיוק כמו שהתעקשות על ועדת חקירה ע"פ החוק הקיים, כלומר כזאת שעמית שולט בהרכבה, היא קטע של שימור עצמי נטו*).

* כמובן גם קטע של למנוע מצב בו הממשלה הנבחרת וראש הממשלה הנבחר מקבלים את מבוקשם ומצליחים לשלוט בהתאם לרצון הריבון.

marabo

Well-known member
לא יודע אם הן יצליחו אבל אין ספק שהן מנסות בכל כוחן. השאלה הגדולה היא למה. האם זה בס"ה קטע של לשמור על ולסייע לחברה (הפצ"ר) ובנפילתה, או שזה קטע של שימור עצמי מבחינת אותן מערכות (בדיוק כמו שהתעקשות על ועדת חקירה ע"פ החוק הקיים, כלומר כזאת שעמית שולט בהרכבה, היא קטע של שימור עצמי נטו*).

* כמובן גם קטע של למנוע מצב בו הממשלה הנבחרת וראש הממשלה הנבחר מקבלים את מבוקשם ומצליחים לשלוט בהתאם לרצון הריבון.
הפצ"רית לא מעניינת אותם במיוחד
החשש שלהם מן הסתם הוא שאם היא נופלת היא עלולה לקחת אותם איתה ואת הסיכון הזה הם לא יכולים לקחת

certified.woke

Well-known member

היה זה דבר המשפחן!(*)...

(*) ויקו למשפט והנה משפח... (ישעיהו ה ז)

Harrington

Well-known member
מנהל
היה זה דבר המשפחן!(*)...

(*) ויקו למשפט והנה משפח... (ישעיהו ה ז)
כרגיל, מרוב התלהבות על הדחקה שהמצאת לא ניתן להבין מאומה ממה שאתה רוצה. אתה חי עם זה בשלום וכך גם אני. רק לא ברור לי מדוע אתה מטריד אותי אם ממילא אתה כותב לעצמך בלבד (לפחות מבין שנינו). אנא, קח נייר וקשקש עליו בבית. תודה.

מיצינו. בל"נ לא אקרא כלל את תגובתך הבאה ולא, ממש לא מעניין אותי מה דעתך בעניין. צום קל.

למעלה