לא יודע אם הן יצליחו אבל אין ספק שהן מנסות בכל כוחן. השאלה הגדולה היא למה. האם זה בס"ה קטע של לשמור על ולסייע לחברה (הפצ"ר) ובנפילתה, או שזה קטע של שימור עצמי מבחינת אותן מערכות (בדיוק כמו שהתעקשות על ועדת חקירה ע"פ החוק הקיים, כלומר כזאת שעמית שולט בהרכבה, היא קטע של שימור עצמי נטו*).האם המערכות של גולדפרוינד ומיערה יצליחו לטאטא את פרשת פצ"רגייט או לא
הפצ"רית לא מעניינת אותם במיוחדלא יודע אם הן יצליחו אבל אין ספק שהן מנסות בכל כוחן. השאלה הגדולה היא למה. האם זה בס"ה קטע של לשמור על ולסייע לחברה (הפצ"ר) ובנפילתה, או שזה קטע של שימור עצמי מבחינת אותן מערכות (בדיוק כמו שהתעקשות על ועדת חקירה ע"פ החוק הקיים, כלומר כזאת שעמית שולט בהרכבה, היא קטע של שימור עצמי נטו*).
* כמובן גם קטע של למנוע מצב בו הממשלה הנבחרת וראש הממשלה הנבחר מקבלים את מבוקשם ומצליחים לשלוט בהתאם לרצון הריבון.
מסתבר שאתם לא מצליחים לקשור את היועמשית לסיפור ולכן הוא תקוע.הפצ"רית לא מעניינת אותם במיוחד
החשש שלהם מן הסתם הוא שאם היא נופלת היא עלולה לקחת אותם איתה ואת הסיכון הזה הם לא יכולים לקחת
מסתבר שאתם לא מצליחים לקשור את היועמשית לסיפור ולכן הוא תקוע.
היה זה דבר המשפחן!(*)...לא יודע אם הן יצליחו אבל אין ספק שהן מנסות בכל כוחן. השאלה הגדולה היא למה. האם זה בס"ה קטע של לשמור על ולסייע לחברה (הפצ"ר) ובנפילתה, או שזה קטע של שימור עצמי מבחינת אותן מערכות (בדיוק כמו שהתעקשות על ועדת חקירה ע"פ החוק הקיים, כלומר כזאת שעמית שולט בהרכבה, היא קטע של שימור עצמי נטו*).
* כמובן גם קטע של למנוע מצב בו הממשלה הנבחרת וראש הממשלה הנבחר מקבלים את מבוקשם ומצליחים לשלוט בהתאם לרצון הריבון.
כרגיל, מרוב התלהבות על הדחקה שהמצאת לא ניתן להבין מאומה ממה שאתה רוצה. אתה חי עם זה בשלום וכך גם אני. רק לא ברור לי מדוע אתה מטריד אותי אם ממילא אתה כותב לעצמך בלבד (לפחות מבין שנינו). אנא, קח נייר וקשקש עליו בבית. תודה.היה זה דבר המשפחן!(*)...
(*) ויקו למשפט והנה משפח... (ישעיהו ה ז)
בינתיים, המפכל הוא זה שמחזיק את תוצאות החקירה כנראה בהוראת בן גביר שלא מקבל את התוצאות שהוא רוצה למרות שאסור לו להתערב בחקירה.מה אתם חושבים?
זאת לא הייתה השאלהבינתיים, המפכל הוא זה שמחזיק את תוצאות החקירה כנראה בהוראת בן גביר שלא מקבל את התוצאות שהוא רוצה למרות שאסור לו להתערב בחקירה.
הפצ"רית אולי עברה עבירה פורמלית, אך עשתה זאת ממניע טהור - רצון להגן על האינטגריטי של המדינה.מה אתם חושבים?
זאת בדיוק התשובה לשאלה.זאת לא הייתה השאלה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.