לפי דעתי
מינימום אחוז ההשתתפות בשבוע צריך להיות 80% ומעלה, הייתי אומר 85. אם נהפוך את זה למספרים, ובהנחה שבשבוע יש כמה ? כ-50-60 משחקים בממוצע לשבוע ? , אזי ש-80% השתתפות אומר שהמנחשים יכולים להיעדר (במידת הצורך כמובן) מעד 10-12 משחקים בשבוע, שזה נחשב ליום הימורים ארוך, או לחילופין 2 ימי הימורים בינוניים, ולעיתים אף שלושה ימים אם אחד מהם הוא יום הימורים קצר של 3 הימורים. אני חושב שזה מספיק מכובד כדי לקיים התמודדות ספורטיבית וראויה, ואני חושב שזה הוגן עבור כל המעורבים. לגבי אחוז ההשתתפות החודשי, אני מניח שכאן אפשר להתפשר יותר. אני ספרתי כ-160 עד 180 הימורים במהלך חודש פברואר, שזה כולל את ההימורים החד פעמיים של סופ"ש 'אול סטאר', ואם נהפוך את זה למספרים נקבל אפשרות היעדרות מכ-48 עד 54 משחקים בחודש, שזה במידה ויוחלט לאפשר היעדרות חודשית של ,70% כפי שנראה שרוב חברי הפורום, וגם ההנהלה, מסכימים על זה. כלומר, 80-85% היעדרות בשבוע. 70% היעדרות בחודש. זה נראה לי הוגן, וזה פחות או יותר התזוזה הסטטיסטית על הגרף בדרך כלל (של כ-10-20 אחוז) . עדיין צריך לחשוב על ההיעדרות השנתית. בגדול אני חושב שגם ההיעדרות השנתית תהיה בכיוון הזה של 75% עד אשר שירשור ההימורים יתבסס עם קבוצה של חברים קבועים שמפעילים אותו, וכמובן שכל שירשור נקווה להוסיף עוד חברי פורום שככל שהם יהמרו יותר כך גם הם יצטרפו לגרעין של השירשור. בכל אופן, הייתי מציע לחכות עם כל העניין של ההיעדרות השנתית. הפורום חדש, השירשור התחיל לא מזמן, הכל עדיין ראשוני מדי. צריך לחכות ולראות איפה נהיה בעוד חודש וחצי-חודשיים, כשבדרך צריך גם להחליט האם ממשיכים את השירשור גם לפוסט סיזן, ואז הגורמים יצטרכו להחליט על השיקולים שבבחירת מספר ימי ההיעדרויות המותרים בעונה, כאשר על החוקה (קונסטיטושיין) של ההימורים יעבדו הגורמים הרלוונטים במהלך האוף סיזן, ובתחילת העונה הבאה יהיה ניתן להתחיל את השירשור, ואת התחרות למעשה, מתחילתה של העונה.