הימורי nba - סיכום שבועי #5 וחודשי

שאלה לדיון -

מה צריך להיות המינימום אחוז השתתפות על מנת להתמודד על התואר החודשי והעונתי הכללי? אשמח להתייחסות של כמה שיותר גורמים בתעשייה לדעתי אחוז ההשתתפות צריך להיות 70 אחוז בכדי להתמודד על התואר. תוך מתן גמישות למקרים ספציפיים, כמו מישהו חדש שמתמיד יום-יום לאורך זמן.

SSPB

New member
לא ראיתי את ההודעה הזאת לכן הגבתי

לדעתי שישים אחוז

לפי דעתי

מינימום אחוז ההשתתפות בשבוע צריך להיות 80% ומעלה, הייתי אומר 85. אם נהפוך את זה למספרים, ובהנחה שבשבוע יש כמה ? כ-50-60 משחקים בממוצע לשבוע ? , אזי ש-80% השתתפות אומר שהמנחשים יכולים להיעדר (במידת הצורך כמובן) מעד 10-12 משחקים בשבוע, שזה נחשב ליום הימורים ארוך, או לחילופין 2 ימי הימורים בינוניים, ולעיתים אף שלושה ימים אם אחד מהם הוא יום הימורים קצר של 3 הימורים. אני חושב שזה מספיק מכובד כדי לקיים התמודדות ספורטיבית וראויה, ואני חושב שזה הוגן עבור כל המעורבים. לגבי אחוז ההשתתפות החודשי, אני מניח שכאן אפשר להתפשר יותר. אני ספרתי כ-160 עד 180 הימורים במהלך חודש פברואר, שזה כולל את ההימורים החד פעמיים של סופ"ש 'אול סטאר', ואם נהפוך את זה למספרים נקבל אפשרות היעדרות מכ-48 עד 54 משחקים בחודש, שזה במידה ויוחלט לאפשר היעדרות חודשית של ,70% כפי שנראה שרוב חברי הפורום, וגם ההנהלה, מסכימים על זה. כלומר, 80-85% היעדרות בשבוע. 70% היעדרות בחודש. זה נראה לי הוגן, וזה פחות או יותר התזוזה הסטטיסטית על הגרף בדרך כלל (של כ-10-20 אחוז) . עדיין צריך לחשוב על ההיעדרות השנתית. בגדול אני חושב שגם ההיעדרות השנתית תהיה בכיוון הזה של 75% עד אשר שירשור ההימורים יתבסס עם קבוצה של חברים קבועים שמפעילים אותו, וכמובן שכל שירשור נקווה להוסיף עוד חברי פורום שככל שהם יהמרו יותר כך גם הם יצטרפו לגרעין של השירשור. בכל אופן, הייתי מציע לחכות עם כל העניין של ההיעדרות השנתית. הפורום חדש, השירשור התחיל לא מזמן, הכל עדיין ראשוני מדי. צריך לחכות ולראות איפה נהיה בעוד חודש וחצי-חודשיים, כשבדרך צריך גם להחליט האם ממשיכים את השירשור גם לפוסט סיזן, ואז הגורמים יצטרכו להחליט על השיקולים שבבחירת מספר ימי ההיעדרויות המותרים בעונה, כאשר על החוקה (קונסטיטושיין) של ההימורים יעבדו הגורמים הרלוונטים במהלך האוף סיזן, ובתחילת העונה הבאה יהיה ניתן להתחיל את השירשור, ואת התחרות למעשה, מתחילתה של העונה.

אני עדיין אופטימי

שיבוא יום ויהיה לי אחד נכון

שבוע #5

הערות כלליות - רצוי לבדוק אם הספירה של הימים האחרונים נכונה. כמו כן, מי שהפסיק לספור לעצמו בבקשה לחזור לנוהג המועיל הזה - גם עוזר לי, וגם מראה לאחרים את מידת הצלחתכם. יותר נחמד ולסיכום: השבוע עמד בסימן התאוששות ואחוזים נאים של יותר משבעים ללמעלה ממחצית המשתתפים הקבועים. כמו גם המשך התגבשות צמרת צפופה של חמישיה המובילה כבר בפער הולך ומתרחב על פני שאר הטבלה. למרות שהכל עדיין פתוח! מיינתי בטבלה את 17 המשתתפים עם לפחות ארבעה ימים *וגם* מעל חמישים אחוז פעילות מסך הכל 55 משחקים השבוע. באמצע השבוע עברנו את קו החודש, ועל כך הודעה נפרדת המנצח השבועי, ובגדול, הוא molchansky עם 80% ושבוע פשוט נהדר. בכלל הוא מתגלה כאיום ממשי על הפסגה אם ימשיך בקצב הזה וגם יתמיד בניחוש יומיומי בחודש וחצי הנותרים עד סיום העונה הרגילה. יאללה, האדמה!!! את המקום השני חולקים תמיד אני + israeliguy עם שלושה משחקים פחות, ומיד אחריהם oxycodone בהפרש חצי משחק. no free name זוכה בתואר רוקי השבוע עם מעל שבעים אחוז אף הוא. יש לו גם אחוז כולל של מעל שבעים, נראה מבטיח! סטנלי אמנם ניחש רק שלושה ימים אחרונים, אבל השיג 75%. יש שם ללא ספק פוטנציאל. מקווה שתהפך לקבוע! שליח האל עד אתמול היה בדרך ללפחות מקום שני שבועי, אבל נכשל ממש על קו הסיום
עם יום שחור, כנ"ל הפרש השחור. ההנהלה עם עוד שבוע טוב. לא מצוין, אבל טוב, שמקרב אותה לעבר קו השבעים. שימו עין עליה לקראת הישורת האחרונה! ציון מיוחד לאליקו הנמצא במגמת השתפרות מתמדת! עלה והצלח! וקריאה נרגשת למנהל הפורום, אל תתלה את הנעלים! תמשיך לנחש. תראה מנהיגות. קח אחריות. אחריות היא להישאר ולתקן! כל מי שלא הזכרתי באופן אישי, עמכם הסליחה, אבל כולכם אהובים ומוערכים! וכך נראית הצמרת הכללית לאחר חודש וקצת, בערך כמו צמרת המערב - sspb 71.2 oxycodone 71.1 ofron 70.9 תמיד אני 70.8 israeliguy 70.3

../images/Emo218.gif ../images/Emo45.gif תודה רבה.

אכן, יש מגמת שיפור בתוצאות שהקבוצה שלי מביאה. זה עדיין לא זה, אבל אנחנו מתיימרים להתברג בצמרת ולהגיע לפלייאוף. התחלתי מאוחר, לא ידעתי בדיוק מי נגד מי והיום אני נמצא במצב שבו אני עומד על 60% שבועי, ואחוז קריירה של 55%. זה מספיק לפלייאוף במזרח, אבל כדי להגיע לפלייאוף גם במערב אני צריך להגיע לאזור ה-62%. אני מאמין בשחקנים שלי, אפשר לעשות את זה. יפה לראות את הרעיון של 'רוקי' (Rookie, נכון ? שלא יצא שהבנתי לא נכון). זה כמו ב-NBA שיש את תואר 'שחקן השבוע', 'מאמן השבוע'. אני לא יודע אם יש 'רוקי השבוע', אבל יש 'רוקי החודש'.

Molchansky

New member
../images/Emo13.gifבאמת

היה לי שבוע טוב אבל נראה לי שהלילה אני נופל בהרבה משחקים אני רוצה להודות להורים שלי שנותנים לי להשתמש במחשב שלהם
ללא המחשב לא הייתי מגיע למעמד כזה

חודש פברואר - תזכורת

בפוטו פיניש מרשים, oxycodone חולף ביעף על פני כולם וזוכה בתואר שחקן החודש, עם כמעט 71% שמר על אחוזים נאים בכל שבוע, ולשיאו הגיע בשבוע שעבר, שבוע החושך, כאשר זכה בו ובכך סגר את כל הפער מהפסגה אותה כבש ממש הבוקר עם הרבע השלישי המטורף של וושינגטון בשיקגו ו 10 מ 12 העם דורש האדמה לפחות לשבוע במקום השני sspb, אולם אחוז ההשתתפות החודשי שלו מסך הכל (של israeliguy) הוא 55% בלבד. במקום השני עם אחוזים מספקים לדעתי, ofron, המקדים בחמש מאיות את תמיד אני. ל-ofron אחוז השתתפות חודשי של 82%. הנה הצמרת (ההפרש בין הראשון לרביעי הוא משחק אחד!) oxycodone 70.97% sspb 70.73% ofron 70.56% תמיד אני 70.51% israeliguy 70.00%

SSPB

New member
מהתחלה אמרת שהמשחק מיועד

שלא חייב כל יום להמר. ברור שאי אפשר להתמיד מצד שני צריך מינימום אז לקראת החודש הבא תגיד כמה מינימום השתתפות צריך.

What the February

החודש האהוב עליי בשנה האזרחית (את הסיבות אני שומר לעצמי
) . ברכות ל-oxycodone על הזכייה ! נכנסת אל ספרי ההיסטוריה של הפורום. כל הכבוד לשאר המובילים. רק משחק אחד הבדל, כל אחד מכם יכל לקחת את זה. לא קרה כלום, תסתכלו על ההתמודדות כתכנית לטווח הארוך וזה יתן לכם מוטיבציה להמשיך ולנסות לזכות בתואר הנכסף. לא הסתרתי את הרצון שלי לראות את israeliguy מנצח, אבל אני מברך את שאר המתמודדים, וכמובן את הזוכה, oxycodone, על תצוגה מעוררת השראה. ישר כ'ח ! המשך שבוע טוב.

Oxycodone

New member
כל הכבוד על ההשקעה ../images/Emo150.gif

לדעתי על התואר החודשי והשנתי , יכול להתמודד רק משתתפף שהימר על 70 אחוז מהמשחקים לפחות. מקרים חריגים ? אולי מישהו שהתמיד רק לקראת הסוף והגיע למעל 60 אחוז או משהו. ומה קבענו לגבי המנצח השבועי ? האדמה לשבוע ? מנצח חודשי - האדמה לחודש ?

OrEl74

Well-known member
מנהל
יאאאא תראו!!! תפס שיזוף הבחור...

קיבלת אדום עד לתחילת החודש הבא
בהצלחה בהמשך הניחושים.

למעלה