הימורי nba - סיכום שבועי #5 וחודשי

cache

New member
כל הכבוד והצעה

ההנהלה חושבת שיש לאפשר לכל מתמודד למחוק מהרישומים שלו שבוע אחד גרוע במיוחד. רעיון גאוני ולא אנוכי, אני יודע, אבל מה דעתכם?

סלים וארזה

New member
מנהל
למה? האם ב-NBA קבוצה יכולה לבטל שבוע לא טוב שלה? האם באותה מידה אפשר לדרוש לבטל שבוע מוצלח במיוחד? אם מישהו הימר רק על 40% מהמשחקים בשבוע מסויים לעומת מי שהימר 100% באותו שבוע, אז ביטול התוצאות של השבוע הזה לא יהיה שקול עבור שניהם.

תשובה

עשיתי בדיקה של טבלה אלטרנטיבית, והורדתי את השבוע הרע של כמה מנחשים. יש כמה שמרוויחים הרבה יותר
אני מציע, כמו בהישרדות, שהמנצח החודשי יקבל את גרזן הכוח הכפול - לבטל איזה שבוע שירצה ממי שירצה אגב, בהתעמלות אמנותית, החלקה על הקרח ושיט מפרשיות אני חושב, נהוג לבטל את התוצאה הכי טובה עם הכי גרועה. בעיקר בשיפוט סוביקטיבי יש טעם למהלך כזה.

cache

New member
עלית עליי

האמת שחשבתי שהייתי דיי ברור ברמיזה שלי ("לא אנוכי"), כך שלא היה צורך בבדיקת הטבלאות ובבירורים (תפקיד מדיני יתאים לך ביותר 'תמיד אני'). שנית, הכוונה שמתמודד יוכל לפסול שבוע חלש מבחינתו, כולנו נעבור שבועות כאלה (המהמרים הקבועים), כך שבסופו של דבר זה אמור להתאזן ולהשתוות. ייתכן שישנם מתמודדים שהשבועות השחורים עוד לפניהם, סתם נקודה למחשבה, אופציה להתעוררות ולחזרה לצמרת, הוספת עניין וזהו בעצם. סלים, ההנהלה מודה לך על דעותיך על אף שאינך לוקח חלק פעיל במשחק (וחבל על כך אגב). ההנהלה. נ.ב- 'תמי אני', אולי תשקול קריירה כבלש פרטי?

../images/Emo6.gif../images/Emo150.gif

החקירה רק אוששה את החושחש הבלשי בלש פרטי זה מקצוע לא כל כך זוהר כמו שמראים בסרטים, בדרך כלל צריך לצלם אנשים עושים דברים שלא חשבו שיצלמו אותם עושים. איכס לעומת זאת, ראש צוות חקירה מיוחד במחלק רצח.. המממ...*פאם פאם* (הצליל הבלתי מזוהה הזה של "חוק וסדר"?)

שבוע זה יותר מדי

סה"כ יש איזה 10 שבועות במשחק הזה...שבוע אחד ישפיע יותר מדי. קמסימום שיבטל יום אצלו או אצל מישהו אחר. יש מספיק ימים של 12 משחקים ויותר שגם ביטול של אחד מהם אצל משתתף יכול להשפיע רבות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תגובת ההנהלה הרישמית

ראשית אקדים ואומר תודה לתמיד אני ול- cache על האירגון המעולה ועל ההשקעה
ולעניין עצמו... אני חושב שלמרות שהמשחק מאוד מוצלח עצם העובדה שהוא משוחק כל יום מעייפת דיי מהר (זה לפחות מה שקרה במקרה שלי) ונראה לי שיהיה מאוד קשה להתמיד ככה לאורך תקופה ארוכה. לדעתי היה עדיף לשחק את זה במתכונת שבועית, כלומר לבחור את המשחקים המרכזיים של אותו שבוע ולנחש על הבסיס הזה, אולי אפילו להוסיף הפרשים ודברים מהסוג הזה (אעלק ווינר
). הסיבה שלא אמרתי את זה עד עכשיו היא שהעונה מתקרבת לסיומה ואני מקווה שבעונה הבאה נוכל לשכלל את זה ולהריץ את זה לאורך עונה שלמה ואולי אפילו לארגן פרס לזוכה בסוף העונה (יש סיבות להישאר פה). בכל מקרה ההחלטה לגבי ההמשך נמצאת בידיים של המארגנים. לגבי ההאדמה, נתקלתי בבעיה טכנית קלה בנושא אבל אני מבטיח לטפל בזה מחר והזוכה החודשי יקבל האדמה עד סוף החודש. נ.ב אני מחפש רעיונות לסקר חדש, יש רעיונות?

Oxycodone

New member
שאלה טכנית

עד מתי יתקיים משחק ההימורים ? עד סוף העונה הסדירה ? או שגם יהיו הימורים על משחקי הפלייאוף ? אולי בפלייאוף כל הימור על משחק מרכזי יהיה שווה 2 נקודות , בתור תוספת עניין לתחרות. לפי דעתי , אפשרות מחיקה של שבוע הימורים גרוע תשנה את כל המאזן לגמריי , אולי אפשר לתת למנצח השבועי , או למנצח החודשי אפשרות של מחיקת יום הימורים אחד גרוע שלו בתור פרס? או לתת לו לבחור אדם שהוא רוצה להעניק לו מחיקת יום ? או שבעקרון אי אפשר למחוק ימי הימורים , למרות שיש בזה הגיון , נניח שבסוף העונה בסך הכל הייתה אפשרות להמר על 300 משחקים , ומהמר שהימר רק על 260 נניח ניצח באחוזים הכי טובים , והוא לא הימר על הערבים הכי קשים , ככה שאולי בסוף העונה תינתן אפשרות נניח ל5 או לעשרת המהמרים הכי מתמידים , שהשתתפו בהכי הרבה הימורים , למחוק לעצמם יום הימורים או שבוע הימורים ? או שבעקרון אפשר להמשיך ככה. אבל להוסיף הימורים על הפרשי תוצאות וכאלה זה יהיה יותר מידי מבולגן , אבל אולי אפשר בעתיד להוסיף הימור על איזה שחקן יקח הכי הרבה ריבאונדים , איזו קבוצה תקלע יותר מה3 ? וכדומה.

עדיין לא קבענו איך יראה הפלייאוף

מחיקת יום הימורים אחד שבוע לפני סוף העונה למתמידים נראה לי סביר, כגמול למאמציהם והשתתפותם גם בעיתות משבר אבל.. לשנות עכשיו את תנאי המשחק באמצע העונה לא נראה לי רעיון טוב. בכל מקרה, גם בהתייחס לדברי אוראל, נמשיך את העונה הסדירה הזו as is, ובעוף-סיזון נטכס עצה כיצד תיראה השנה הבאה, שתהיה יותר מאורגנת ומחוקקת, ואולי בכלל תפנה לכיוון קצת שונה. בפלייאוף, אני רואה שלוש אפשרויות אחת, משחק נפרד עם ספירה שונה לגמרי. שתים, המשך צבירת האחוזים מהעונה הרגילה. אם ממשיכים הלאה מהעונה הרגילה, לדעתי צריך רק שינוי קוסמטי בלבד. כמו שהצעת, אולי משחקים יהיו שווים שתי נקודות החל מהסיבוב השני? ושלוש שילוב בין המשך צבירת אחוזים רגיל לבונוסים על - מנצחת סדרה, תוצאה מדויקת לסדרה, בונוס נדיב לניחוש האלופה כבר בתחילת הפלייאוף וגם ה MVP, ועוד וזאת כדי לאפשר מוביליות בטבלה, כאשר יש עדיין מספיק נקודות אפשריות בקופה

cache

New member
אני מסכים

אם רוב הדברים שנאמרו כאן, אין ספק שהצדק עם אוראל לגבי ההימור היומי, אני מבין שהדבר מתיש, כמו שתמיד אני אמר, נעביר את העונה הזו ונתכנן בקפידה את העונה הבאה ואת השינויים הרצויים. כמו כל דבר צריך לתת לו לרוץ ולא למהר לשנות, את השינויים שאנו רוצים לעשות נרשום,, נזכור ובסוף העונה נשנה, בינתיים ניתן לטבע לעשות את שלו. לגבי הפלייאוף, תמיד אני צודק, צריך יהיה להוסיף אופציות הימורים, נוכל לעשות בנוסף להימורים היומיים, הימור על זהות האלופה עוד בתחילת הפלייאוף וכן הימורים על תוצאות הסדרות המדוייקות. וכמו כן אולי נוסיף הימורים דמויי ווינר, שכן לעיתים בפלייאוף אנו נגיע למעט מאד משחקים, אז תמיד נוכל להמר על שחקן מול שחקן, תוצאה (אנדר/אובר), הפרשים, מה שנרצה. אני גם חושב שמה שאליק ציין של 80% שבועי 75% חודשי נשמע טוב. צריך לתת אפשרות למנצח השבועי להוריד ימי הימורים, סוג של פרס לזוכה השבועי וגם אפשרות ראלית יותר לצמצם את ההפרשים משאר המתמודדים, שכן הופך להיות קשה ביותר לצמצם את הפער והמטרה שיהיו כמה שיותר מתמודדים בתמונת התחרות. לילה טוב ולא לשכוח, נו-יורק מנצחת הלילה

למעלה