עדכון קריס בריאנט:
אני מוכרח להפריע לשרשור עם תגובת עדכון אחרונה.
אין ברירה. קיבלתם רושם מוטעה על בריאנט, על זה שהוא כישלון אחרי משחק אחד. הוא תיקן את זה כבר במשחק השני.
אמש ניצחון אדיר של הקאבס על סן דייגו בהארכה. עוד משחק שמסתיים בהבדל של נקודה אחת.
שיקאגו שלטה והובילה 2-6 באינינג האחרון [9], אך 4 נק' של סן דייגו השוו את המשחק בחבטות על המגישים פיל קוק [coke - אין קשר לחברת המשקאות. אם היה, אני מבטיח לכם שכף רגלו לא היתה דורכת על מגרש הספורט....הוא היה במקום זה פלייבוי בטורקס אנד קייקוס, משתזף לו עם הברבוניות ונערות החוף....אהההה.....] והקטור רונדון. שניהם בדרך-כלל יציבים. זה קורה. וגם זה קרה -
הכדור נחת לה בכוס הבירה. she's a keeper.
הלכנו להארכה. אינינג 11, שיקאגו מעלה על הבסיסים שלושה שחקנים ומקבלת את סטארלין קאסטרו [אין קשר משפחתי לפידל. אם היה, היה נרצח בירידה מהמטוס בארה"ב]. המגיש של סן דייגו לא אחר מקרייג קימברל, אחד המגישים המפחידים בליגה. זה...זה כזה, זה לוק סקייווקר של המגישים. הגולדן בוי הזה לא מפסיד משחקים, זה נוגד את חוקי הטבע והסטוריליין האבולוציוני. אלא שסטארלין עושה את הבלתי יאמן ומצליח לחבוט על קימברל ולנצח את המשחק. בסיום: 6-7 מדהיייייים [בקול של מאיר איינשטיין] של שיקאגו קאבס ומאזן של 6 ניצחונות מ-10 משחקים. וזה
תקציר המשחק.
קריס בריאנט. בואו נדבר על הילד היפה שלנו.
משיח בן דוד סיים את המשחק עם 2 חבטות מ-3 ניסיונות + 3 "ווקים" [לא המחבת הסינית! "בסיס חינם"]. בלט שוב איך המגישים לא נותנים לבריאנט שום זריקה נוחה לחבוט אותה. מה שמרשים זה שבתוך 24 שעות הוא ידע לעשות התאמות ולא לחבוט על הזריקות הלא-נוחות שנתנו לו, נניח בניגוד למשחק הקודם.
החבטה הראשונה במשחק [והראשונה בקריירה] הגיעה באינינג החמישי, שהכניסה גם רץ הביתה [מה שזיכה את בריאנט ב-RBI הראשון שלו בקריירה].
באינינג ה-11 הוא היה שותף מכריע בניצחון כשעם שחקן בבסיס ראשון ואאוט 1 [3 אאוטים מסיימים את האינינג] הצליח לחבוט "אינפילד סינגל", כלומר חבטה שלא יוצאת מהחלק הפנימי של המגרש [היכן שהבסיסים], דבר שהוא מאוד לא-שכיח [צריך להיות שחקן מהיר בצורה יוצאת דופן כדי להספיק להגיע לבסיס לפני ש"ישרפו" אותך. וכשאני אומר "ישרפו" אני לא מתכוון ללוחם דאע"ש ששופך עליך בנזין וקורא תכביר, אלא "שריפה" מלשון "פסילה" מלשון "סיום המהלך" מלשון סגי נהור...WAT?], ובזכות זה הרץ הצליח להתקדם לבסיס השלישי, ובסופו של דבר היה הרץ המנצח. שח-מט, ביצ'ז.
יש לציין שהרץ המנצח, אנת'וני ריזו, הצליח "לגנוב" לבסיס השני לפני שבריאנט קידם אותו לבסיס השלישי. זו היתה הגניבה השניה שלו במשחק וזה היה משחק ראשון שלו בקריירה עם שתי גניבות באותו משחק! [מתחיל עונה חמישית בליגה]
גם במשחק הזה היתה טעות שיפוט קשה, ואפילו באותו מהלך מכריע באינינג ה-11: בגניבה של ריזו הזריקה של המגיש היתה "סטרייק" שהיתה אמורה לפסול את בריאנט, אך השופט קרא "בול", מה שנתן לבריאנט את האפשרות להמשיך לחבוט ולהגיע לבסיס. 2 אאוטים וזה משנה לגמרי את התמונה וכנראה ששיקאגו לא מנצחת באותו אינינג.
כמו ב-NBA שלנו, אתם רואים שהחלטות שיפוט רעות מתאזנות בין הקבוצות. שיקאגו היתה טובה יותר והגיעה לה לנצח, אז זה מה שזה.
קריס בריאנט אחרי שני משחקים עם ליין של 286./500./286. , מה שאומר שהוא עולה על בסיס ב-50% מהניסיונות שלו. זה יתאזן בהמשך [בעונה שעברה השחקן המוביל בליגה עמד על 41%].
גם הערב משחק בשעה נוחה [21:20 שעון ישראל], שסוגר את הסדרה בת שלושת המשחקים נגד סן דייגו. ג'ון לסטר יגיש לשיקאגו [הוחתם בפגרת העונה על חוזה של 6 שנים / 155 מיליון דולר], כך שסיכויינו טובים, לפחות על הנייר. מחר אנחנו מתחילים סדרה נגד קבוצת דויז'ן, פיטסבורג.
הסיסמה החדשה של שיקאגו קאבס לעונה, על סמך המשחקים הראשונים : It_Feels_different#
הקבוצה שתמיד היתה ידועה כלוזרית שמצליחה למצוא דרכים לא שגרתיות להפסיד, ויש הטוענים בשל אותה "קללת העז" המפורסמת או "קללת פרד מרקל" [או קללות אחרות. לא חסר; נו מה! אנחנו הילבילי'ס וויט טראש! עוד לא הבנתם את זה?! אם ז'אגורי הם פרימיטיבים באמונות התפלות שלהם, אז אנחנו הז'אגורי של אמריקה!], היא הקבוצה שמצליחה לחזור מפיגור מול יריבות מובילות ולנצח.
אין לי דרך לקשר את זה לבולס, אז כדי שלא יסקלו אותי באבנים על זה שאני מביא את החרא הזה שנקרא בייסבול לפורום כדורסל NBA, אני אכתוב את הדבר הבא : שיקאגו בולס במשחק מס' 2 בסדרה מול מילוואקי באקס, הלילה שבין שני לשלישי.
תגיות: #אליענה_תדהר