הימורי יום שני בNBA

כמנצח חודשי מאדים

זרוק לנו מדי פעם איזו עצם בדמות טיפ? הפתעה הממשמשת ובאה? עם האדום באה האחריות

Oxycodone

New member
הממ

אני מהמר על מה שנראה לי נכון לאותו הרגע , צריך ללכת עם תחושות. אבל הטיפ שלי הוא שדטרויט מנצחים מחר את בוסטון , ואף לוקחים את האליפות השנה. מצד שני , אני גם לא אתאכז עם דטרויט יפסידו מחר לבוסטון , ואני גם לא רוצה שהם ידביקו את הפער בינם לבין בוסטון , מקום שני טוב מבחינתי , אני מעדיף שבוסטון יתמודדו עם לברון , ומבחינתי המתחילים של דטרויט צריכים לשמור כוחות לפלייאוף ולעבור לשחק 15-20 דקות למשחק עד תחילת הפלייאוף , כי בסדרה אין ספק שדטרויט לוקחת את בוסטון. אבל בכל מקרה גם מחר בוסטון תפסיד.

3 ../images/Emo59.gif

ניו יורק - ניו אורלינס קרב ניו ב ניו? ההורנטס ימדדו ביכולת שלהם לנצח במזרח במסע הזה are they for real. עוד משחק שהם חייבים לנצח, ניו יורק מסוגלת להפתיע כאן, ובגדול! אלך בכל זאת עם ניו אורלינס כי היא "אמורה" לנצח במדיסון סקוור גארדן, בדיוק כפי שהיתה אמורה וראויה לנצח בוושינגטון. ניו אורלינס יוטה - דאלאס ההרגשה היא שדאלאס מתישהו תצליח לעשות את זה במשחק חוץ קשה. אלולא הרצף הביתי של יוטה גם הייתי מנחש דאלאס. אבל לא יכול ללכת נגד כזה רצף. יוטה בכל זאת קליפרס - פילי פילי היא כלום? ניצחה משחקים רבים לאחרונה, בעיקר בבית, והרשימה בחוץ בפיניקס בנצחון יוקרתי בקרב P ב P. בקליפרס קאסל איז נו מור, ומי נשאר? מגטי ותורנטון הצעיר המוכשר. זהו משולש לכל דבר וענין, ובמצב כזה אין סיבה ממשית לא ללכת עם הביתית ונגד הקצת-פייבוריטית על הניר של אתמול, כי לא מאמין שפילי תיקח שנים רצופים בחוץ במערב. ל.א. קליפרס

OrEl74

Well-known member
מנהל
יאללה, חוזר לאקשן (אם יקבלו אותי בחזרה ../images/Emo13.gif)

ניקס-הורנטס: משחק בעייתי בעיניי, אורלינס לא יציבים לאחרונה והניקס לא יציבים כבר 10 שנים בערך. אני לא פוסל ניצחון של הניקס אבל המצפון שלי לא מאפשר לי להצביע להם ולכן אני הולך עם הצרעות. קליפרס-פילי: חרא משחק
שיהיה פילי. יוטה-דאלאס: יופי של משחק (לא היה כזה בשבת??) נלך עם יוטה.

אני לא פורש

על אף הכשלונות האחרונים שלי פה, אני ממשיך הודות לבעיית הימורים הולכת וגדלה... אז ככה: ניו אורלינס, פילדלפיה, וכמובן, איך לא, יוטה ג'אז!

למעלה