הימורי יום רביעי - 10 משחקים, שידור אחד

No Free Name

New member
משחקים קשים, מקווה להשתפר.

1. טורונטו - מינסוטה: טורונטו, מיניסוטה לא ינצחו בחוץ. 2. פילידלפיה - אורלנדו: נלך על אורלנדו, למרות שאני אוהב את פילי. 3. אטלנטה - סקרמנטו: אטלנטה. 4. אינדיאנה - שיקגו: שיקאגו. 5. ניו יורק - שארלוט: שארלוט, הניקס גרועים. 6. קליפרס - פורטלנד: פורטלנד. 7. יוטה - דטרויט: יוטה בבית, עצבנית בגלל ההפסד, אני לא אלך נגדה. 8. ניו אורלינס - פיניקס: איזה משחק, יש סיכוי לעוד סקור של 260 נק' לשתי הקבוצות ביחד? נלך על ניו אורלינס, כריס פול תופס יום ומסיים עם 20 ומשהו אסיסטים או 40 ומשהו נק'. 9. בוסטון - קליבלנד: בוסטון, אני לא אלך נגד הקבוצה שאני אוהד (יש לי הרגשה שאני היחיד שאוהד גם את הסלטיקס וגם את הלייקרס). 10. סיאטל - דנוור: הפתעה - סיאטל.

אתה לא היחידי....

גם חיאל (chaiel) אהד את שניהם...אבל הוא התגייס לאחרונה אז הוא לא ממש נמצא בפורום יותר

בחור על הכיפאק חיאל.

יש לו מלא פוטנציאל, והוא עשה החלטה נכונה מבחינתו לגבי התהיות שאם אתה זוכר היו לו אז. חבל שהוא לא נמצא יותר זמן בפורום.

תום איי

New member
המון הימורים

1. טורונטו 2. אורלנדו 3. סקרמנטו 4. אינדיאנה 5. שארלוט 6. פורטלנד 7. יוטה 8. פיניקס 9. קליבלנד

Oxycodone

New member
שלי , וואו ערב קשה

הלכתי על הרבה הימורים קשים , וסתם תחושות מקווה שייצא משהו 1. טורנטו 2. אורלנדו 3. אטלנטה 4. בולס 5. הניקס .. 6. פורטלנד 7. דטרויטט !! 8. סאנס 9.קליבלנד מקווה.. 10.דנוור

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא פורש, מה תעשו??

1. טורונטו - מינסוטה: טוגונטו. 2. פילידלפיה - אורלנדו: בעעעע...אורלנדו לוקחים. 3. אטלנטה - סקרמנטו: עוד פעם? לא היה אחד כזה בשבוע שעבר? יאללה שיהיה סקרמנטו. 4. אינדיאנה - שיקגו: GO BULLS!!! 5. ניו יורק - שארלוט: ניקס ואלוהים יודע למה. 6. קליפרס - פורטלנד: פורטלנד. 7. יוטה - דטרויט: קשה!!!!!!!!!!! אני הולך על דטרויט. 8. ניו אורלינס - פיניקס: אוהב את שאק אבל הולך עם טייסון
9. בוסטון - קליבלנד: המממממ....קליבלנד לוקחים. 10. סיאטל - דנבר: AI שולט!!!

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה

1. טורונטו - מינסוטה-פעם שעבר שהקבוצות שיחקו במינסוטה חשבתי שזה יהיה מוקש , אבל הרפטורס פירקו את הוולבס אז , זה לא יהיה שונה הפעם RAPTORS 2. פילידלפיה - אורלנדו-אורלנדו , ללא ספק. 3. אטלנטה - סקרמנטו-וואו קשה קשה קשה , נלך על הבית אטלנטה 4. אינדיאנה - שיקגו-הממממממ , לאחר הרבה מחשבה שיקאגו 5. ניו יורק - שארלוט-א-י-כ-ס , שארלוט 6. קליפרס - פורטלנד-לדעתי פורטלנד תיקח פה , אבל אני לא פוסל ניצחון של הקליפרס 7. יוטה - דטרויט-יוטה נראו כל כך גרוע במשחק הקודם שלהם , שרק בגלל זה אני הולך על הפיסטונס. 8. ניו אורלינס - פיניקס-וואו נלך על פיניקיס, לא רואה אף אחד בהורנטס מסתדר עם שאק ולדעתי הוא יהיה פאקטור הלילה 9. בוסטון - קליבלנד-האם בן וואלאס והגנת הקאבס יכולה לעצור את פירס וגארנט? NO , בוסטון.

NOWITZKI12

New member
זה חלק.. (אני מהפון)

בוסטון. סאנס. ראפטורס. דנבר. דטרויט. ניקס. אורלנדו.

צל"ש על ההתמדה

לא חושב שהטלפון שלי בכלל מסוגל למעשים כאלה הוא מדור מינוס שתים וחצי

WorldCenter

New member
שלי

1. טורונטו - מינסוטה: טורנטו 2. פילידלפיה - אורלנדו: אורלנדו 3. אטלנטה - סקרמנטו: אטלנטה 4. אינדיאנה - שיקגו: שיקאגו 5. ניו יורק - שארלוט: ניקס 6. קליפרס - פורטלנד: פורטלנד 7. יוטה - דטרויט: דדרויט 8. ניו אורלינס - פיניקס: פיניקס 9. בוסטון - קליבלנד: בוסטון 10. סיאטל - דנבר: דנבר

למעלה