מי לדעתכם ינצח הערב בגמר אקס לאירווזיון, וייצג את ישראל?
מ מקסים 45 Well-known member 5/2/22 #4 נכתב ע"י פנינה10כחולה: מי לדעתכם ינצח הערב בגמר אקס לאירווזיון, וייצג את ישראל? לחץ כדי להרחיב... מאחל למיכאל לנצח
נכתב ע"י פנינה10כחולה: מי לדעתכם ינצח הערב בגמר אקס לאירווזיון, וייצג את ישראל? לחץ כדי להרחיב... מאחל למיכאל לנצח
סבא של כיפה אדומה Well-known member מנהל 6/2/22 #7 נכתב ע"י מקסים 45: זכה. לחץ כדי להרחיב... מיכאל מתאים בינגו לאירוביזיון.
פ פנינה10כחולה Well-known member 5/2/22 #3 נכתב ע"י Harrington: הימור שלי: אחד מהמועמדים ינצח. לחץ כדי להרחיב... הימור פוליטי
Harrington Well-known member מנהל 6/2/22 #6 נכתב ע"י פנינה10כחולה: הימור פוליטי לחץ כדי להרחיב... בהיעדר היכרות עם התוכנית לא היה לי מנוס אלא להמר כפי שהימרתי .
נכתב ע"י פנינה10כחולה: הימור פוליטי לחץ כדי להרחיב... בהיעדר היכרות עם התוכנית לא היה לי מנוס אלא להמר כפי שהימרתי .
שמלת תחרה1 Well-known member 6/2/22 #8 נכתב ע"י Harrington: בהיעדר היכרות עם התוכנית לא היה לי מנוס אלא להמר כפי שהימרתי . לחץ כדי להרחיב... ואכן ההימור שלך יצא נכון. כדאי לך לשלוח לוטו
נכתב ע"י Harrington: בהיעדר היכרות עם התוכנית לא היה לי מנוס אלא להמר כפי שהימרתי . לחץ כדי להרחיב... ואכן ההימור שלך יצא נכון. כדאי לך לשלוח לוטו