הימורים: Kuurne-Bruxelles-Kuurne

הימורים: Kuurne-Bruxelles-Kuurne

עוד לא התאוששנו מהט וולק אתמול, והיום עוד מרוץ בלגי גדול. מנצח 2005, ג'ורג' הינקאפי, לא הגיע להגן על תוארו, ולכן יהיה לנו אלוף חדש. הימור להיום: קוויק-סטפ יעשו הכל כדי לנצח היום, אחרי שאתמול הם נכשלו במשימה, ולכן גם היום בונן הוא הפייבוריט. אני אלך על שני רוכבים אחרים: הראשון רוג'ר המונד מדיסאקברי, המונד נראה אתמול לא רע בכלל, לצערו הוא פיספס את הבריחה של ג'ילבר ואח"כ הפסיק לעבוד, על מנת לא למשוך את בונן קדימה. לדעתי המונד אחרי שנה ראשונה קצת מאכזבת (בגלל פציעה), ירצה להראות לדיסקברי, שהוא היה רכישה נכונה. הימור נוסף, סטפן ווסמן מטי מובייל. טי מובייל פיספסה את הבריחות אתמול, אבל בכל זאת ווסמן (מנצח רונדה 2004) סיים במקום ה-11, כנראה שהוא בכושר טוב לקראת תחילת העונה.

Mont Ventoux

New member
קורנה-ברוסל-קורנה

קצת קצר יותר (194), פחות גבעות מאתמול (והן גם נגמרות רחוק יותר מן הקו) וגם אין קטעי פאבה סלקטיבים (כמו שאתמול ז'ילבר טס עליהם). מתאים יותר לאנשים המהירים. רשימת משתתפים באתר הרשמי: http://www.kuurne-brussel-kuurne.be/nederlands/deelnemers.htm אני אלך על מיקלה מצ'אנטי מ-LPR, שהרשים אותי אתמול - בתקווה לעודד אותו להמשיך כך. ש"י (שידור ישיר) בסייקלינג.טיוי ב-16:30 ש"י (שעון ישראל)
והודעה מינהלתית: צ'יפו אמור להופיע הערב בטקס הנעילה של האולימפיאדה. כבוד! אז נא לנופף לו מהכורסא.

אף אחד לא מדבר על השידור באינטרנט

אצלי השידור אתמול היה רציף ולא נותק אף פעם וגם לא היו "שקופיות" כמו שיש לפעמים בשידורים האלו, אבל החדות של התמונה היתה על הפנים. האם לאחרים זה גם ככה? בקשר להימורים, גם אני הולך על ספרינטרים, תור הוזווד.

אצלי ראו מצויין, אבל השידור

נקטע מספר פעמים. הצילום עצמו לא היה מבריק, אבל בסה"כ הכללי, טוב שיש אתר כזה, לצערי אני חושב שבהמשך העונה רוב השידרים יהיו בתשלום (PPV).

Mont Ventoux

New member
אחלה סרבר יש לך ../images/Emo8.gif

למה הם שם, כדי לספק את הביקוש, הפילו באיזה שלב כמה סרברים לפני שהרחיבו את יכולת האספקה. מידי פעם נכנס שם בעל הבית כדי לדווח על העניינים הטכנים. הוא טען שהשינוי האחרון יספק את הבריות ברוחב, אבל אני הצלחתי לקבל רק kbs 245 וזה בהחלט לא מספיק לחדות. חוץ מזה היו לי גם הקפאות תמונה מידי פעם. אחרי כמה נסיונות, כיוונתי את ההגדרות על 400 ללא סימון ה-"מתח כדי להתאים", כי מצאתי שאז היו קצת פחות הקפאות תמונה. בעבר ראיתי שם קטעים מוקלטים באיכות טובה יותר, אבל הבנתי שאתמול בפעם הראשונה היה להם שידור חי גלובאלי עם ביקוש חסר תקדים. אז יש עוד לא מעט בעיות טכניות. בסה"כ אני מאד בעד המיזם שלהם, מה גם שאת המירוצים הבלגיים הם מביאים עם הכותרים של sporza. השנה הם גם ספונסרים של איזו קבוצה בריטית יבשתית, ונראה שהם הולכים וגדלים. הפרשן שלהם הוא לא שלאגר ולפעמים קצת מלאה, אם כי נראה לי שהם מכוונים בעיקר לקהל יעד אמריקאי (שבאופן כללי נחשב פחות מבין). אגב, שנה שעברה הפרשן הזה עשה לפחות מירוץ אחד ביורוספורט. בסה"כ יש כבר לא מעט אופציות הולכות ומשתכללות של מעקב חי אחר מירוצים. וזה ממש כיף. אתמול בכלל היה פינוק: ביאתלון מנה ראשונה, הט פולק מנה עיקרית וסלאלום לקינוח. אגב בעניין זיהוי רוכבים, שווה להעזר בשידור הכתוב של סייקלינגניוז, למה שם יש את ד"ר ג'ונס השאקל.

Mont Ventoux

New member
ראיתם את צ'יפו../images/Emo47.gif בטקס האוליפמי?

מחופש בהידור, נושא את דגל האוליפיאדה בכבוד ובזקיפות קומה (וזה אחרי שריסק את הברך שלו בסקי לא מזמן). איך הוא פרש לנו?

בריחה מאוד חזקה

סרג' בגוט (קוויקסטפ), ניקו מתן (דויטמון-לוטו), ברנוצ'י (טי מובייל), פוסטמה (ראבובנק), ארווין ט'ייס (אוניבט) ורוג'ר המונד (דיסקאברי). להמונד אין סיכוי לנצח, אני הימרתי עליו. דבר חשוב, שאי אפשר להתעלם ממנו, המדים של אוניבט הם הדבר המכוער ביותר, שראיתי בפלוטון בשנים האחרונות.

bike3

New member
יש לך טעות חמורה!

אם לא תחזור מהצהרתך בנוגע לירוק הזרחני המאממממם של יוניבט אני מקים קומונה חלופית!

Mont Ventoux

New member
כבר ביססתי את הבדלי הטעם בנינו,

אבל מה אתה חושב על הקסדות שלהם?

אגב קסדות, אתמול בשידור נאמר

שהקסדה של בונן עולה 14,000$, אם הצלחתי לשמוע נכון (שזה בערך מה שאני הצלחתי לקבל מהאתר).

dekelb

New member
אני שמעתי על 7000 יורו

וזה בגלל שמשובץ בה יהלום גדול על פלטת זהב. מה שנקרא "בטוב טעם"

Mont Ventoux

New member
יש שם עוד כמה רוכבים שקיבלו שיבוצים

בקסדה, אבל שיבצו להם יהלומים עם פחות קאראטים. נדמה לי בטיני, אולי נוינס...שכחתי

ניק נוינס מנצח

לדעתי החבר'ה בבריחה פישלו בגדול, נתנו לו לברוח בקלות מדי, ובמקום לתפוס אותו, הם התחילו במשחקי בריחות (אוניבט היו הבולטים ביותר בזה).

לא ראיתי שידור חי אבל...

לפי הדיווחים והתגובות של הרוכבים הבנתי שלא הייתה פאשלה של הרוכבים בבריחה אלא יותר הצלחת טקטיקה קבוצתית של קוויק סטפ. לא רק שהיו להם את הרוכבים הכי חזקים (ואי נחיתות מספרית - 2 דיסקו + 2 יניבט+ 2 קוויק סטפ) אלא שגם מאחור, בקבוצה הרודפת היה להם יתרון. וואן אימפ היה המאיץ החזק ביותר בקבוצה שהייתה בפיגור קטן וזה שיחק לטובת קוויק סטפ. בונן היה הרוכב המסומן בחבורה המובילה ולמעשה שיחק כ"קלף מנצח" כשאר ניונס והוא היו בקבוצה המובילה. אם הם ירדפו אחרי נוינס הוא המאיץ הטוב ביותר. אם הם לא ירדפו אז בונן זוכה בניצחון (קבוצתי וזה שווה הרבה גם לאלוף עולם). כבוד לניונס שהשלים דאבל מרוצי פתיחת העונה של בלגיה. הניצחון היום ולפני שנה הט וולק. כבוד לקוויק סטפ שעם שלושה ניצחונות בסופ"ש עשים קולות של החזרת ימי הזוהר של מאפיי (שהפכה למאפיי- קוויק סטפ ולאחר מכן לקוויק סטפ). בטיני ניצח בלוגאנו. ברמט ווילנג ניצח ב- GP Chiasso. ויש קשר ישראלי - אחותו של טריאתלט ישראלי מוכר (הישראלי הצעיר ביותר שהשלים תחרות איש ברזל) העונה לכינוי עגלון היא חברתה הטובה ביותר של אחותו של ברמרט ווילינגה. היא לומדת בהולנד ומתארחת בבית משפחת ווילינגה מדי סופ"ש.

Mont Ventoux

New member
ווףףף, ואיזה תשובה קוויקסטפ הביאו!

הפעם הם דאגו שיהיו להם מספיק רוכבים בסוף, ולא סתם יתרון מספרי מובהק, אלא גם הטובים לטיס (נוינס שפעילותו חסרה אתמול, ואן אימפנה שנמצא במצב טוב ובונן, מה יש להוסיף). הטקיטה הקבוצתית שלהם בסוף היתה כה מרתקת, שהם כמעט הצליחו להשכיח ממני את קשיי הקליטה. חחח.. רק פתחתי פה על סייקלינג.טיוי.. הם קוראים את הפורום? קוויקסטפ פשוט סגרו על כל הקבוצות. הוציאו את המיץ מדויטמון, מדיסקאברי, מאיקהאוט... (הרוכבים של יוניבט פשוט לא היו באותה ליגה, אז לא יכלו לעשות הרבה). אחרי כמה התקפות כדי לרכך את הרגליים, נוינס בסוף תוקף מן החזית. רוכב ראשון שרואה אותו בורח הוא ה-VDB של הדיסקו, אבל הוא מקורקע בתוקף אלוף העולם שנושף לו על הצואר. נפלא.

משהו שבמקרה מצאתי בגוגל

כדאי לקרוא, המאמר הזה מסביר במעט את התשוקה בבלגיה למרוצי אופניים. דבר נוסף, תמיד טוב להיזכר באריה של פלנדריה-יוהאן מוסיאו.

למעלה