הימורים

TEENAGER1

New member
הימורים ../images/Emo130.gif

מה לדעתכם יהיה הפלייליסט של הופעות החורף?
(כדאי שנתחיל להתרגל אליו, כי הוא כנראה לא ישתנה הרבה לאורך הסיבוב
)

ח ל ו ן

New member
אני יודע

שתי מדורות בראשית דיו מחשבות עדר של שוורים אמביציה חלון טיול שיר טיול. אפשר גם עוד כמה שירים...

ח ל ו ן

New member
טוב,

מאוחר, אז אני אענה ברצינות: אני אכתוב פה את כל השירים שלדעתי הוא ישיר, ואחרי זה- מה אני רוצה שהוא ישיר: מנגינה יקרה יש לי סיכוי תתחנני אליי יש לנו את כל הזמן המון אנשים הרמחל טיפה של אור הדוס והנחש מתי נתנשק שמתי לי פודרה כלום לא עצוב תחרות כלבים האיילה והזאב כשזה עמוק סוס עץ חלון שיר טיול דיו אבות ובנים מיתר מתנות כה ציפיתי (אורב!) משיב הרוח בר יוחאי (יש מצב שיעשה גרסה שקטה) מחשבות אמביציה עד עכשיו את רוב אלה הוא ישיר לדעתי. את הבאים אני ממש אשמח אם הוא ישיר למרות שאין סיכוי\ ____________ שן לידי עטור מצחך
אמביציה דברים מסוכנים לזכור (של אלי מגן, הוא כ"כ מתאים לאביתר) אל תפחד אהובתי של אהוד זה כל מה שעולה לי כרגע...

TEENAGER1

New member
../images/Emo99.gifאל תפחד

זה כל כך שיר השבוע שלי (בהופעה, כמובן)! וגם שמעתי את אביתר מבצע אותו פעם... מדהים

TEENAGER1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הדוס והנחש
!

ח ל ו ן

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

נראה לי שהצינון הזה דפק לי את הראש: לא "אהובתי" של אהוד, "כולם יודעים" של אהוד
"אחרי כל זה אולי נפליג לאיזה אי, על קו החוף ישוטטו הילדים, שושן אדום אני אקטוף לשיערך, כשמעלינו חופה של כוכבים" (ראיתי פעם הזמנה לחתונה שהיה את השיר הזה מבחוץ... כ"כ יפה..

../images/Emo99.gif זה ה-שיר../images/Emo70.gif

בהנחה שאתה לא באמת יודע מה אומרת השורה "איך זה נגמר בסוף כולם יודעים" כמובן..
ואני לא אכנס לזה שוב..

itoosh2

New member
אני לא נותן פלייליסט שלם...

רק כמה שירים שנראה לי ירעננו את הפלייליסט הפעם... עטור מצחך (עם עיבוד) בר יוחאי דברים מסוכנים כולם יורים עליי כלום לא עצוב (גרסא שלו... ולא גרסת קהל) שוב אני לבד!!! כה ציפיתי ליום והגיע (בביצוע נורמלי... לא אהבתי את הביצוע בהופעות האחרונות יש לנו את כל הזמן המון אנשים ואני ממש מקווה לביצועים של שירים של אחרים מהמשפוחה או מהקהילה המוזיקלית...

virgin mary

New member
מה?

דווקא הביצוע של כה ציפיתי ליום היה כל כך טוב, ממש אהבתי. בהופעה האחרונה..

ח ל ו ן

New member
את שוב אני לבד

הוא שר לפעמים, בהופעה האחרונה במצדה למשל..
(מי שהיה בהופעה יבין למה ה-
)

TEENAGER1

New member
זה היה קטע ענק ../images/Emo6.gif

העיקר את המילים של "בר יוחאי" הוא שם מול הפנים בהופעה והוא כבר במילא יודע אותן בעל פה, את השירים של עצמו הוא עוד לא יודע

annagr

New member
משום מה ההימורים שציינתם

ממש דומים לפלייליסט הנוכחי שלו. הייתי רוצה שיוסיף את דברים מסוכנים ועוד כמה שירים משיל טיול, כי סהכ השירים שבוצעו בסיבוב האחרון מקיפים את רוב החומרים שלו.

ח ל ו ן

New member
כעקרון

היא שאלה מה יהיה הפלייליסט, לא מה אנחנו רוצים שיהיה הפלייליסט... לכן גם הפרדתי בין מה שיהיה לדעתי לבין מה שאני רוצה..

אצלך בעולם של אחיו ../images/Emo99.gif!

הממ.. האמת? נראה לי שלא השירים ישתנו אלא העיבודים לשירים ישתנו.. נראה לי שזה יהיה רק פסנתר (אביתר) וגיטרה (אמיר).. זה פשוט יהיה גרסא שקטה יותר להופעה הנוכחית.. סוס עץ זה פשוט שיר חובה להופעה כזו אגב! איך אני אוהבת מופעי חורף
!

למעלה