הימורים למשחק

הימורים למשחק ../images/Emo86.gif

ניראה לי שחזי נרדם או משהו אז פתחתי אני
היום במסגרת מוקדמות יורו 2008- ישראל- אסטוניה המשחק הקודם שלהן, שהיה באסטוניה, הסתיים בניצחון 1-0 לישראל. ישראל בעיקרון חייבת ניצחון במשחק הזה, כדי להמשיך לשחק ולנסות להגיע ליורו 2008.. אז איך אתם אומרים שיגמר הפעם?

who is this1

New member
אני...

אז ככה.. ישראל חייבת ניצחון במיוחד אחרי התיקו אפס מול אנגליה.. אבך אם הם ישחקו כמו ביום שבת יהיה עוד תיקו מאופס.. אני אומר שישראל תנצח 1-0 קטן משער בדקות הראשונות של רוברטו קולואטי.

רק לשם הבהרה...

עומר לא כתב את ההודעה אחרי המשחק, אלא שעה לפניו, פשוט בשל מערכת ניטור קבצים אתם רואים אותה רק עכשיו. כמה חבל שעומר לא פוגע בכדורגל, כמו שהוא פוגע בפסיכומטרי. בלי עין הרע.

who is this1

New member
למה לפתוח פה??

בן סהר הוכיח מה הוא שווה ולמה מריניו כל כך מעריך אותו.. יש לו מקום בהרכב הנבחרת בכל השמחקים עד סוף הטורניר כי בין כה וכה לא נעפיל אבל לפחות נרוויח חלוץ שהוא באמת משלנו ולא מתאזרח. ועוד דבר, מי שראה את המשחק בערוץ 1 בטח יכל לשמוע את הפרדשנות הנפלאה של רמי וויץ ודני דבורין אז אי לכך ובתהאם לזאת שרשרו פה משפטין מצחקים שהוא אמר ואני אתחיל. "קולאוטי לא הרים את הראש כדי לראות את רוברטו קולךאוטי" דבורין מסביר למה קולאוטי מסר לתמוז שהיה בנבדל ולא מסר ליוסי בניון שהיה פנוי רמי:" אם תשימו לב תראו שלאסטונים יש שמות פינים, זה בגלל הקרבה של אסטוניה לפינלנד" דני:" כן רק 90 קילומטרים מפרידים בין שתי המדינות" רמי: "ולחלקם יש גם מראה פיני" דני:" ולחלקם יש גם שמות פינים" דני ורמי בדיאלוג מאלף על פינלנד אסטוניה ומה שביניהם "טועמה צריך להכינס לפיח רוח חיים" משום מה לדני דבורין יש חיבה לטועמה, וטועמה נכנס והפיח רוח חיים במשחק של ישראל.. אה לא, זה היה בן סהר

../images/Emo6.gif

חחח אותי יותר הצחיק לראות אותך נקרע מצחוק.. אבל לפחות הם לא מעצבים כמו שלמה שרף ומאיר איינשטיין. את הפרשנות שלהם אני באמת מתקשה לסבול במשחקים של ליגת העל.. במיוחד את ההערות המעצבנות של שלמה שרף

חזי לא נרדם.

הוא פשוט הלך לעשות קצת כסף. מנהלי הפורום יצגו את הפורום בכבוד. משה ניצח שוב בהפרש של גול. חזי בהפרש של 2 גולים. אור אלקס יותר טובה בביורפואה. המנצח הגדול של היום הוא דווקא בן סהר שהראה לנו סוף סוף לתקוה לחלוץ ברמה בינלאומית.

בן סהר מעולה..

בכלל, היו 3 שחקנים מתחת לגיל 20. זה מדהים.. ובמשחקים של בית"ר אני כמעט תמיד מנחשת נכון את התוצאות.. במשחקים של הנבחרת זה לא הולך כניראה

ניצחתי!!!!!!!!!!!!!!

כמו ברוב תחרויות התנועה- בספירה החוזרת חסרים כמה נקודות לבית שמש.... משה שרשור 24 דקות לאחר תחילת המשחק, והוא פסול. הבא אחריו הוא חזי ברסי שזה במקרה אני.

אני מבקשת מכם להרגיע..

אף אחד לא אמר שיהיה 4-0 לישראל, ככה שאף אחד לא ניצח

Philipil

New member
כמה שזה עצוב אני שמעתי

על התוצאה רק בחמישי בערב דרך שמוע שהוגנבה לפלוגה שלי, אחרי שאחד המ"כים צ'יפר את המצ'וקמקים שלו בזה שסיפר להם על התוצאה. ובבוקר שישי אחרי שבירת הדיסטנס כבר שמעתי פרטים מלאים

למעלה