הימורים כאן....

Dark faith

New member
הימורים כאן....../images/Emo26.gif

מי מהנצח הגדול?! אמממ יש כזה דבר
............אפילו יורש\ת ראויה לנינט שלנו לא נמצא

MS6

New member
אממ משהו לא מסתדר לי...

המילים "ראויה" ו"נינט" באותו משפט.. דוגרי כל הכוכב נולד הזה זה שטות אחת גדולה. כאילו כוכבים נולדים בתחרות בטלוויזיה...

MS6

New member
בעצם.. בחרתי במילה לא נכונה.

"כוכבים". זמרים גדולים או מפורסמים יותר טוב.. כוכבים יש אחד למיליון.

Dark faith

New member
אני חושבת שנינט הוכיחה...

שהיא באמת כוככת
אבל כמו שפיראס אמר "כוכבים יש רק בשמיים"

MS6

New member
נינט היא כלום...

הכשרון המוסיקלי שלה הוא לא משהו מיוחד.. בואי נגיד שיש זמרים בעלי יכולות הרבה יותר טובות שלא הצליחו בעסק האכזרי הזה כמו שהיא הצליחה. חוץ מזה היא שחקנית פשוט גרועה (ראיתי פרק אחד ב"שיר שלנו" וזה מדהים איך שמו אחת כמו נינט ליד כ"כ הרבה שחקנים טובים ומוכשרים) הייתי יכול להבין את הפירסום שלה אם לפחות היא הייתה נראית טוב או רקדנית מוכשרת (כמו בריטני ספירס או ג'ניפר לופז שאין להם ממש כשרון מוסיקלי אבל יש להם לוק/יכולת לרקוד) אבל גם זה אין.. היה לה מזל.

רייצל87

New member
עזבו אותכם שטויות..

אני ממש התבאסתי מהעונה הזאת.. שלושת השירים היו ממש לא מוכרים ודיי מעפנים.. היה לי חשק לכבות את הטלוויזיה אבל אז היה את הקטע של שירי שי ונינט אז זה לפחות שמר על הצופים!!!! אף אחד מהמועמדים לו ראויים לנצח!!

Dark faith

New member
כל כך מסכימה איתך...

ובכלל שהזוכים משנה שעברה עלו על הבמה ושרו- כבר אז עם ישאל קלט- שנה שעברה זה היה הרבה יותר מקוצועי! הזמרים שרו הרבה יותר טוב!!! וצועקת בקול רם- שירלי לילו לגמר!

MS6

New member
אבל השירים שהם בחרו היו מאוד יפים..

כמו שנה שעברה גם הפעם ראיתי רק את הגמר. השיר שבחר הסקעת הזה זה אחד השירים האהובים עלי, במקור של יורם גאון.. שיר עם עצמה, מאוד יפה, הוא היה צריך לקחת לדעתי.

MS6

New member
אבל השירים שהם בחרו היו מאוד יפים..

כמו שנה שעברה גם הפעם ראיתי רק את הגמר. השיר שבחר הסקעת הזה זה אחד השירים האהובים עלי, במקור של יורם גאון.. שיר עם עצמה, מאוד יפה, הוא היה צריך לקחת לדעתי.

Dark faith

New member
../images/Emo4.gif

לא יודעת, לא התלהבתי מהביצועים דווקא....לשירים לא כל כך הקשבתי- הייתי די צריכה לצאת...

על מה אתם מדברים??

שלושתם זמרים מצוינים! זה שהם לא שרו שירים טחונים של ריטה או שלמה ארצי זה לא אומר כלום. הביצועים שלהם היו מצוינים! כמובן שהעדפתי שסקעת יקח, אבל גם מויאל בסדר. דווקא הקטע של שירי, שי ונינט היה די מיותר, נחמד אבל לא נחוץ. אניוואי, כל הכבוד להם.

shiroosh999

New member
בושה ואכזבה גדולה...

בשטח החדר הקטן והצנוע שלי, ברגע שקראו את הראל מויאל בתור המנצח הגדול.. הרגשת קיפוח נוראית, גם סשה לא עלתה לגמר, וגם סקעת לא ניצח?!?!?! בושה וחרפה! כיחסה!

shiroosh999

New member
מויאל לעומת זאת...

שיחק את סיפור הסינדרלה האידיאלי, וזו אחת הסיבות, שהוא נבחר במקום הראשון.

למעלה