הימורים חבר'ה..

תותילה

New member
הימורים חבר'ה..../images/Emo103.gif

מי אתם אומרים שעף שבוע הבא? לדעתי או יוסי וטירן או אחת מהבנות...

תותילה

New member
אז הדר סתם

דחתה את הפרידה שלה או של טלי בשבוע וזרקה מישהו טוב החוצה.. חבלל

NimaZ

New member
מפתאוםמפתאוםמפתאום!!!!!!!!

לא!!! פעם באמת אהבתי את נוסאום... עד מה שהוא עשה למיכל!!! זה ממש עיצבן אותי! איך הוא כעס עליה... והוא בכלל לא חיבק אותה כשהיא הלכה ובכלל יצא החוצה כי כוולם יצאו... והיא חיבקה את כווווווווולם!!! כל האנשים של ההפקה וכולם... והוא נשאר אדיש... הוא פשוט מניאק!!! הוא אומר שהוא מאמין שמי שרימה באס אם אסים לא ידע מזה ואז אחרי שזה מתגלה הוא בטוח שהיא ידעה... אר...... אני רוה שיחזירו את אורבך... או מיכל... (אבל אני מוכנה להתערב איתכם שזה יהיה אורבך!) ואני רוצה שיעיפו את (בדר"כ הייתי אומרת את טלי כי היא ממש לא מצחיקה אבל אני רוצה שהיא תשאר משתי סיבות: א. אני רוצה לראות מה קורה בינה לבין פורמן
למרות שזה דיי ברור
ב. אני לא רוצה שהדר תשאר לבד... היא ממש טובה... אבל אם היא תהיה לבד זה יהיה אסון!!!... אני כן רותה שרק הטיפולית בלופט תישאר ואז זה יהיה כיייייייף!!!) נ.ב. ראיתם מה עשו לצביקה????????. יש לו קרע ענק בעורף שטירן תמיד מכניס אליו את היד... מסכן... למרות שהייתי רוצה להיות במקומו.

NimaZ

New member
ואני גם חייבת להגיד:

חחח... בטח אתםפ אומרים: עוד פעם זאת?! לא משנה... מה שרציתי לגיד שגם לנחמן מגיע לחזור... איזה אדיר הוא היה השבוע!!!
פשוט צחקתי מהכל- במיוחד מהפגישה בחדר של הבנים ...!!!!!!!
ציטוט: "למה? למה אמא שך זונה זה למה!" הוא עשה את זה ב-2 גם לעלמה וזה היה פשוט קןרעעעעעעעעע!!! כל האקדמאים פשוט צחקו... שלא לדבר עךי... וגם הלחיצת יד עם צחי (זה היה צחי?) שהוא כזה ייבש אותו... אויש... אדיר!

henhen88

New member
אני רוצה שיעיפו את...

הדר או טלי (אפשרי גם דופה, אבל פחות..) בקיצור- הצביעו 18!!!!!!!!!! יוסי וטירן שולטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ofrasch1

New member
אבי כן חיבק את מיכל כשהיא נסעה

ראיתי במו עיני, ותודות לוידאו גם בדקתי שוב

n no name

New member
טלי,אולי אולי יוסי וטירן

כי אין סיכוי שזה יהיה צחי וגם לא דופה אולי אולי זו תהיה הדר,למרות שאני לא חושבת יוסי וטירן זכו מקום ראשון,אז גם אותם אני לא חושבת אז מי שנשארה זו טלי למרות שאני גם רוצה לראות איך זה יתפתח בינה לבין פורמן

תכלס, נוסבאום היה סתם תחמן עצבני...

כל מה שלא היה נראה לו ישר הוא פתח מלחמה... דואג לאינטרסים שלו ואם הוא היה נשאר, או אם הוא יחזור, אני כמעט בטוחה שהיינו רואים אותו גם דופק את חברים שלו בסוף... שבוע הבא יעופו יוסי וטירן. רק בגלל שהם כבר עלו על העצבים על הריבים שלהם והמשבר בזוגיות... מי יחזור? אולי נוסבאום... לא הפייבוריט שלי אבל שיהיה...

gilmorefreak

New member
אמממ...

טוב אז לדעתי זאת תיהייה טלי או הדר למרות שאני רוצה שיוסי וטירן יעופו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש רוצה!!!!! הם גרועים! הם לא מצחיקים! הם כבר לא עובדים טוב ביחד!! איך הם זכו מקום ראשון?? זה בטוח הקהל בבית שה' יודע למה אוהב אותם!! אה..ומי אתם רוצים שיחזור?? מיכל או מירב ה מ ע ו ל ו ת !! זאת דעתי לפחות!...ויש סיכוי!

Gizmo15

New member
טלי או יוסי וטירן...../images/Emo28.gif

הלוווווואי שהדר, אבל לא חושבת שיקרה

brunu

New member
איך זה יהיה שבוע הבא?

כלומר השבוע...איך תתנהל התחרות?

gilmorefreak

New member
אממ...לפי הפרסומת המאכזבת של קיציס

ועלמה...(ציפיתי מהם ליותר!) השבוע רק יצטרף מישהו ולא יעיפו אף אחד...! תחשבו על זה- כל מי שהועף צריך להתחרות- ה ר ב ה אנשים!

Silly Me

New member
../images/Emo9.gif

מקווה שתעוף- הדר, אין מקום לרמאים באקדמיה, היא הרסה את המשחק. תעוף- טלי, כי כמה אפשר להשתמש ביופי ובטיפשות כדי להתקדם. יש טובים ומצחיקים ממנה

טבלולה

New member
לדעתי

הדר תעוף או טלי (הלוואי טלי)
יוסי וטרין כפרה עלייהם יקחו מקום ראשון שוב
נוסבאום יחזור!!

למעלה