הימהום מעצבן בTVOUT

MoGanC

New member
הימהום מעצבן בTVOUT

אני בטוח שזו בעיה דיי שכיחה,אבל אופצית החיפוש בפורום לא עובדת,אז אני אשאל בכל זאת.כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה רואים נחמד והכל (בעצם לא כלכך נחמד,אבל אני לא כאן כדי לדבר על זה...),אבל ברגע שאני מחבר את הכרטיס קול אליה,מתחיל הימהום מעצבן (אומרים הימהום? זאת נראית לי מילה הגיונית כתרגום למילה humming).עכשיו,שמתי לב שזה בכלל לא קשור לכרטיס קול או משהו כזה,פשוט כל פעם שכל החיבורים מחוברים,ההימהום נובע.ברגע שאני מנתק כבל אחד מכל כיוון (מוציא את הכבל מה Audio in של הטלויזיה או את ה Video in או מנתק את הTV OUT של המחשב או שמנתק את הAudio out של הכרטיס קול) אז זה מפסיק.אני מנחש שזו בעיה שנובעת מחשמל,כי שמתי לב גם אפילו כשאני לא מחבר את הכבל אודיו לשום מקום,אלא סתם מצמיד אותו לאיזה משהו מתכתי,אז הרעש קורה.יש לציין שבפעם הראשונה שהתקנתי את הכל זה היה בסדר.אז כיביתי את הטלויזיה ולמחרת זה התחיל. הממ...יש למישהו עצות? בבקשה,אם העצה שלכם תהיה לקנות כבל חדש,שהיא תהיה כמוצא אחרון,כי אני בספק שזה בגלל זה.

kkdd

New member
כבל חדש עולה 7 שקל?

תנסה את אותו הכבל במכשירים אחרים טלויזיה, מחשב, מערכת אחרות..... אם הבעיה נישארת אז הכבל לא תקין

Ncoder

New member
ניסית לנתק את הכבל של הכבלים ...

או של YES מהשקע בקיר? אם לא אז תוכל לנסות כעת ואם הבעייה נפטרה אז וודא שיש לך איזולטור בחיבור של הכבל לקיר או בחיבור לממיר, אם אין לך כזה אז הזמן לך טכנאי שיתקין לך כזה ואז תוכל לחבר הכל בתקווה בלי ההימהום.

למעלה