....................הים............

....................הים............

הים ונפלאותיו, יש בו חום, סערה, מערבולות, מלא חיים מעל ותחתיו, לפעמים רומנטי,שוצף בכעס מתנפץ בתשוקה, בגאות ובשפל אותנו מדהים, מכושפים ממגע החול בכפות רגלינו, במי העוטפים גופנו, הים יודע סודות רבים שאיתו לוקח למעמקים, אשמח לשמוע סיפורים על על נפלאות הים, שיש בו יופי מיוחד שאת כולנו סוחף , כנחשול בסערה אותנו מחשמל..............

judyr

New member
../images/Emo23.gifwow../images/Emo23.gif כמה שנכון../images/Emo70.gif

judyr

New member
אהבה בים.....

לנשק עם הגלים.... ללטף בין גבעות החול.... להקשיב מתחת לאור הירח.... ללחוש מילות אהבה עם הרוח הקרירה.... לאהוב..... ג´ודי

WOW איזה תמונה......מדהים../images/Emo70.gif

והמילים האלו....ג"ודי, מתי קוראים את הספר הראשון?? ׁ

judyr

New member
שאלה רצינית....

באמת. בפעם הראשונה שאמרת משהו על המילים ועל הכתיבה שלי אז קיבלתי זאת בחיוך. ואז הייתה עוד פעם ושוב ושוב.... אתה מסתלבט עלי? כי אני ממש לא חושבת שיש בי איזשהו כשרון כתיבה או משהו שראוי לקבל מחמאות שכאלו. שוב, אני מאוד רצינית בשאלה הזאת שלי. יום נפלא לכולםםםם ג´ודי

Guy K

New member
מותר לי גם לענות?

(איזה כיף זה שזה פורום ואפשר להתערב בשיחות פרטיות
) לצניעות דעתי הגברת ג´ודי מגלה כשרונות שהיא בכלל לא ידעה שיש לה. ואנחנו כבר יודעים שהיא אוהבת לכתוב כי היא עושה את זה ללא הפסקה. ואנחנו גם יודעים שהכתיבה שלה מרגשת אם נשפוט את התגובות שהיא מקבלת. המסקנה ברורה וחד משמעית: לכתוב. כמה שיותר. חוצמיזה שהכתיבה זה דבר משחרר (וכשרון לנסח דברים במילים שירגשו וינגעו עמוק זה לא משהו שיש לכל אחד), אם לא תכתבי איך נדע מה קורה? ובאמת יום נפלא. גם לדעתי (חמש בבוקר שעון טקסס ואני בדרך לישון)

judyr

New member
5 בבוקר ואתה בדרך לישון...

כאילו מה עשית כל הלילה? לא זה ממש לא חוצפתי לשאול. וכן אני מצפה לפרטי פרטים.... יאמייייי ודרך אגב... בקשר לכתיבה.... כמו שאמרתי לפיטנס, אין לי שמץ איך עושים עם זה משהו.... אני פשוט כותבת מה שמרגישה. כשזה זורם זה זורם דאטס דאט

Guy K

New member
שתהיי בריאה

לגבי מה עשיתי בלילה... אני מנוע מלספר (או יותר נכון אני זוכר במעומעם) ולגבי כתיבה.... מה צריך לדעת מה עושים? כותבים !

תשובה רצינית....

אני לא מסתלבט ולא מבלבט (AND I MEANT WHAT I SAID...(HMMM RYHMS וזה מובן ויפה שאת צנועה בדעתך ולכן צריך מישהוא אחר שקורא להביע דעה....(השאר במסר) שיהיה שבוע עליז ושקט

אז הנה הים של זלדה,

אחד השירים שלה שאני יותר מתחבר אליהם. מול הים/זלדה (מתוך "פנאי" או "שירי זלדה"/הוצאת הקיבוץ המאוחד) כאשר שחררתי את דג הזהב צחק הים ואִמץ אותי אל לִבו החפשי, אל לבו הזורם. אז שרנו יחד (אני והוא): לא תמות נפשי. הישלוט רקב בְּזרם חי? הוא שר כך על נפשו הסואנת, ואנוכי שרתי על נפשי הכואבת.

למעלה