הים שבפנים

הים שבפנים

אתמול הייתי בסרט הזה- ומי שלא היה אני ממליצה בחם. ההמלצה שלי היא לנשים בלבד, ויסלחו לי הגברברים פה אבל האקשן היחידי בסרט הוא- דיבורים
. הסרט מספר בגדול על בחור שנפצע ולכן הוא משותק מהצוואר ומטה, ומבקש למות מכיוון שהוא מרגיש שהתלות הטוטאלית באחרים אינה מאפשרת לו לחיות חיים בכבוד (החלפת חיתולים, רחיצתו וכו'). אני לא אספר מה היה בסוף אבל היה מדהים לראות את השמחה, התבונה , החלומות, הפנטזיות של אותו אדם הכלוא בגופו. ואנחנו? מה איתנו בני האנוש שלא כלואים בגופם, אך לעיתים כלואים בנפשם, מחפשים אחר האושר, אחר תחושת מלאות, רוצים עוד - בית יותר חדש, אוטו חדש. אני יצאתי מתוך הסרט עם תחושה כל כך חזקה של - תודה על מה שיש לי, תודה על הדברים הפשוטים, וכל השאר - כל ה"תקלות" (כמו הגרוש שלי למשל), נראות לי לא משמעותיות. (אני מקווה שזה יחזיק מעמד יותר מיום
).

לא לא בזוי

אם היית מכירה, ואני לא מאחלת לך להכיר היית אומרת שבזוי זו מחמאה בשבילו, ולא בגלל שאני גרושתו, אלא בגלל שיש דברים שמי שעושה אותם לילדים, ועוד לילדים שלו- אז לא סולחים לו.

ע פ ר ל ה

New member
טוב,לא מתחברת לזה...

לי יש גרוש נהדר מכל הבחינות,והכי חשוב נפלא עם הילדים שלנו,שזה מה שבאמת הכי חשוב במצב הנוכחי. רק זיכרי,הוא אב ילדייך,והתחתנתם מאהבה לא? זאת אומרת,שביום נישואייך לא ראית בו תקלה.

זה לא כל כך משנה כרגע

זוכרת את הטוב שהיה אבל גם את השאר, והאמת היה לי כל כך נעים היום ולא בא לי להתעסק בו כרגע. ועכשיו אני הולכת לאכול

swansea

New member
צורמת לי ההטפה שלך

שלא התיחסה כלל לתוכן העיקרי של הפוסט אלא לשוליים שלו. תקלה היא מילה די רכה כדי לתאר בחירה שגויה (גם אם בדיעבד) ואני מניח שאת יודעת שיש בני זוג שהרויחו כינוי כזה ביושר.

Kטלנית

New member
אני איתך../images/Emo45.gif

יש דברים שלא נשכחים ולא נסלחים בן אם עושים אותם לאישה או יותר גרוע לילדים כנראה שאת ב"סרט" הזה לא חיית!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז בבקשה, אל לך להכניס ראש בריא למיטה חולה חוי דעה על הסרט לא על הכנויים. ובקשר לנושא העיקרי הסרט

Kטלנית

New member
../images/Emo51.gif על ה../images/Emo91.gif

אני אנסה את זה אחרי שהילדים יחזרו לשיגרה קריא הלימודים,גנים! עוד כמה זמן שנאר???
כאילו שאין לי טבלת יאוש.......

למעלה