הים זה היום !!!

הים זה היום !!!

שעה-עשר בערב מקום-האנגר 11 נמל תל אביב מחיר-חינם גילאים-כולם אבטחה-הדוקה מוסיקה-היפ הופ תקליטנים-סופר סופרים-מומי נשמה לוי-גרפסוס שוחט המכונה גם אורי הופעת אורח-מוקי ופילוני צפי לכמות האנשים-לפחות 100 תבואו

השתגעת?!?!?

100 איש?!?! אני דיברתי עם איזה 50 איש שאמרו שהם מביאים עוד איזה 10... יהיה אחו מפוצץ שם...

multi

New member
חשבתי על משהו

הרי המסיבה בחינם, אז למה שלא כל עארס ממוצע בעל מזג חם ורצון להרוס יבוא גם.

BIGO-G

New member
למה אתה חושב שהוא לא יבוא?

מסיבת עסק קודמת לפני שנה או שנתיים? לא משנה, הקיצר באו 2,200 איש והמקום היה פשוט עם גוד ווייבס ואחלה אנשים ושתן מעמדת הדי ג´י, בכל אופן הרבה מאוד משם היו ערסים, טופאק היה חביבם. אבל ככה זה , לי זה לא כזה מפריע ואני יודע שתהיה מסיבה מעולה. תבואו! הביגו

R E L APP SONG

New member
עזבו אותכם ערסים

העקר אתם באים עם החברה שלכם אז אל תשימו זיין תבואו להנות עם חברים שלכם מה הכפת לכם מהערסים?

kodman

New member
אתה בטוח שזה היום??

אולי זה מחר? לא בעצם זה היום. ובעצם צריך להקפיץ!
kodman

Big B

New member
איזה 100 איזה...

רק מאשדוד באים איזה 40 חברה מה השתגעתם.... יהיו איזה 300 400 אנשים בשקט ... צפוץ ודחוס למוות... (כמו ג´ויינט בריזלה...)

TkTk

New member
BIG B

אפשר לצופף ולדחוס ג´וינט גם כשהוא לא בתור ריזלה..

Big B

New member
אחי ריזלה זה הדבר

שאתה מצופף ודוחס בתוך ריזלה (קינג כמובן) זה נראה כמו נבוט או מקל של בייסבול איך שתקרא לזה... ואם אתה סתם דוחס בסיגריה אז איפה ההנאה פה תגידי לי איפה... חומר למחשבה.... ואהבתי את החישוב עם הבדידים זה היה קורע.... יא משובטים כולכם יאאאא מאןןןןןן ג´פקעהה

BIGO-G

New member
ההערכה שלי שיבואו 1,500 ויותר.

קודם כל העובדה הבסיסית שהאנשים הנ"ל מרכיבים את הקבוצות הבאות: ערסים שיש מסיבה חינם, באים. אנשים שחברים של אנשים שאוהבים את המוזיקה ובאים סתם לראות הופעה של מוקי אנשי הסצנא מארגני המסיבות שבדרך כלל לא היפ הופ והכיוונים שהם שולחים אליהם ששונים ממסיבות רגילות. התקשורת מפרסמת ומפרגנת יחסית, זה אומר עוד אנשים. כל אלה זה פוטנציאל ל3000 איש, אני אישית מאמין בלפחות חצי מהמספר הזה. ולכל זה הגעתי עם בדידים ודףעפרון ישן. הביגו

DJ$upreme

New member
היום במסיבה...טרום בכורה למומי!!

השיר "אוויר" שמיועד להיות הסינגל הראשון של מומי לוי, יושמע היום במהלך הסט שלי במסיבה של העייסק. מדובר בשיר RNB-ישראלי, והוא יושמע לא בגרסת הרדיו אלא בגרסת המועדון. חוצמזה עוד כמה הפתעות... מי שלא בא, לפחות שישמע בבית ברדיו.

למעלה