הים הקסום

הים הקסום../images/Emo141.gif../images/Emo99.gif

הים הקסום נכתב ע"י הנסיכה של הכוכב בתאריך 22/6/03 היה ערב וקרניים אחרונות פזזו על המים, השמים התכולים נצבעו בקווים ורודים אדומים וכתומים. על החוף הבודד פסעו עלם ועלמה, אוחזים יד ביד, פוסעים בגבול בין המים לחוף. הלכו ככה דוממים התחושה היתה כי העולם נברא רק להם והחוף כולו שלהם ובשבילם. הרוח גרמה לים לשלוח גלים קטנים שהתנפצו אל החוף אדוות קטנות היו על הים הגלים נגעו ברגליהם ושבו אל הים הגדול והחזק . הוא נפעם מעצם נוכחותה לידו, כה ציפה למפגש ביניהם , חלם על מה יאמר לה במפגש , איך יכבוש את ליבה. היא ידעה שאוהב היינו , וחיכתה למוצא פיו ולמילותיו. הם נפגשו על גבי המסך בערב קסום אחד שהיא שוטטה חסרת מנוחה בין חדרי הצטים , הוא הציע לה פרח ונשיקה, היא לא הבינה ודי חששה להיענות לנשיקתו שעל המסך . שאלה למה נשיקה לי? מה אני שונה משאר הבנות ? הרי פה יש הרבה בנות הוא ענה לך חיכיתי נסכתי המתוקה, מיוחדת את . כיצד אומר אתה זאת ? הרי מילותי טרם ראית ואותי אינך מכיר .כך שאלה אותו. הוא לא התבלבל והמשיך בשלו חיכיתי רק לך קסומה שלי, ממתין כבר ימים שתעלי . היא התפתתה להמשיך את השיחה להכיר את האביר שצץ מעל המסך ף, בחששות ובחשדנות שאלה שאלות על מנת להכיר. הוא ענה בסבלנות אין קץ מניח לה להירגע ולהביא אותה אליו . כך דברו שעות מבלי להרגיש החליפו מידע מתעלמים מכל שאר האנשים בחדר ההומה. הוא הציע לעבור למקום יותר שקט , נפתח חדר קסום , רק אני ואת . לבה פעם בתוכה האם זה חלום או שהיא חווה חיזור עדין כפי שהיא אוהבת? הסכימה להתבודד אתו בחדר הקסום , שואלים ועונים , מאיפה ולמה , מה אתה רוצה ומחפש, מה את רוצה, מה את מבקשת , מה חפץ לבך , מהו האהוב שבקשת לך . כך חלפו להם שעות, שהביטו בשעון כבר עלה בוקר, אור ראשון כבר היה בחוץ. היא בקשה להיכנס למיטה קצת ,הוא וותר על השינה והתארגן לעבודת יומו, צריך כבר לצאת לעבודה . נדברו להיפגש בערב מול המסך בשעה בחדר שנקבע – החדר הקסום שלנו ובאותם כינויים. יומה עבר בהמתנה לערב להמשך השיחה, סקרנית לאין זה מוביל אותה ומי הוא האדם שהיה מולה. הרי יכול לומר לה מי הוא והכל בדוי רק לצורך השיחה, ואולי זו אמת . ניקתה בישלה וסדרה את ביתה ומחשבותיה , על המשך השיחה בערב, מה תאמר, איך לא תראה את התלהבותה מהאיש, או את ספקותיה. החליטה התייחס לזה כמו אגדה , קסומה או לא , זה נדע בעתיד, או זה סיפור שיהפוך למציאות חייה . סינדרלה היתה רק באגדות בסביבה שלה סינדרלה לא קיימת , היא לא פגשה בה ולא האמינה בה . הוא עבד וכל היום שאל מדוע לא החליף אתה טלפונים , רצה בה ובנוכחות שלה קשה היה לו לחכות. שקעה החמה היה זה אמצע החודש העברי ,הירח האיר את העולם באור לבן בוהק וקסום . כמו גאות הים הנמשך לירח כך גם הנשמות רצו להמריא אל על לחוות אהבה , ותשוקה זה אל זו. הם נפגשו מול המסך בערב קריר ונעים , מילות שלום הוחלפו , היא המתינה לו , מבויישת ושקטה, הוא נסער בקש לסחוף אותה אחריו להתרגשות למפגש עוד באותו ערב . בקשה ללכת לאט בקצב שלה , אין מה למהר כל חינו לפנינו. הוא נענה לה כי לא רצה לאבדה. וכך דברו שעות מנסים לגלות ולהכיר את הצד השני , למשוך ליצור חשק לעוד ועוד . שיחת טלפון שהגיעה באותו ערב בישרה על נסיעה דחופה לצרכי עבודה בחו"ל מחר . בקש ממנה טלפון , סיפר אני נאלץ לנסוע לשבוע , אבל אשוב לזרועותיך , מקווה שתחכי לי. היא נענתה לבקשתו אמרה אם צריך אז צריך נחליף מדיה במדיה, הכל ורטואלי עדיין. למחרת בעבודה הטלפון צלצל , זה אני אהובה נחתתי , ואני בדרכי למפגש אחלי לי הצלחה היא נדהמה כבר אהובה? הרי לפני יומיים לא הכיר אותה כלל . הוא אמר שהתגעגע, למרות שאת קולה לא שמע מעולם, נדמה היה לו שהיכרו מאז ימי קדם. החליפו מילותיים והיא אחלה לו בהצלחה והוא הבטיח אתקשר הערב לאחל לך ליל מנוחה. היום חלף לו קליל העיסוקים רדפו אחד אחר השני לא הותירו לה זמן למחשבות . היא הגיע עם ערב הביתה נכנסה למקלחת נתנה למים לשטוף את גופה המגיע מעמל היום . הכינה לה ארוחת ערב וישבה לאכול בנחת ובשקט מביטה אל המסך , שאכנס או לא . החליטה להינות ממוזיקה לעשות משהו שונה הערב, משהו שאותה יעסיק ואוהב עליה הוציאה את הניירות ואת צבעי המים , הרטיבה נייר הצמידה ללוח הציור. לקחה את המכחול ושקעה בצבעים ובנייר , מגוונים עדינים ובהירים עד לגוונים כהים יותר. שם ראתה לפתע ציור אדם גדול ובתוך ליבו הופיעה עלמה מבויישת . פניו לא מוכרים לה ,עבדה על הדמות שנגלתה לה בשקט פנימי , השתיקה את המוזיקה ושקעה בנייר. לקראת חצות צלצל הטלפון וקרע את הדממה, ענתה מהורהרת , הוא חשש שאינה מעונינת בו, התנצלה ואמרה עסוקה בציור, משהו קורה פה לא מוכר לי , דברו קמעה ואמרו ליל מנוחה. היא הלכה לישון שהדמיון שלה נטועה הדמות מהציור , מנסה להבין מה הוא אומר לה . למחרת אור ראשון קמה אל הציור , הגוונים הפכו חווירים יותר , כדרכו של ציור מים . התקלחה והלכה לעבודה , תוהה מה הדמות רוצה לומר לה , למה היא מופיעה אצלה בציור. ככה חלף לו עוד יום של עבודה טלפונים ופגישות עם אנשים מבוקר עד ליל. עסוקה מאד בלי לתת דעת על חייה לאין היא מובילה את עצמה. מלא חושבת על העתיד לקרות . מדי ערב באה הבית יושבת על כן הציורים , כל ערב ציור חדש עם דמויות חדשות. כל ערב עם שיחת הטלפון האומרת ליל מנוחה אהובה חושב עליך רוצה בך מחכה ליום שאשוב ואקחך בזרועותיי . לילה אחד חלמה שהיא פוגשת בעלם חמודות והוא לוקח אותה לטיול על החוף, שקמה ניסתה לזכור את פניו את מראהו , אך לא הצליחה , נותרה בה תחושה של טיול נעים על החוף . חלף לו שבוע שב עלם החלומות מחו"ל , נחת בנמל התעופה, התקשר ואמר רוצה אני לפגוש אותך הערב, אפשרי הדבר , באתי ומאד מתגעגע , למרות שאת פניך אני יודע , היית מול עיני כל השבוע החולף . הדמיון שלי נתן תמונה לקול ששמעתי , אפילו חלמתי פעם שאני איתך הולך לטיול על חוף הים . היא נדהמה הם חלמו יחדיו את אותו החלום באותו הזמן , הוא שם והיא פה. כאשר נפגשו בערב שבא לקחתה מביתה, ראתה שאת דמותו היא מכירה מהציור שלה.לא אמרה דבר והציעה שילכו לאורך החוף כמו בחלום שלו . הוא היה המום ממראה שלה , היא זו שבחלום טיילה איתו בחוף של הים , באותו ערב שחלם, כל כך רצה לפגוש באותה עלמה קסומה והנה היא לפניו . מתרגש כולו ונפעם נהג לחוף הקרוב, המטיילים היו די רחוקים מהזוג , הקייטנים כבר פרשו , על החוף שרר שקט ורק גלי הים שמשו תפאורה לפגישה רומנטית . השמש שקעה לה והשמים התכולים הפכו לגוונים כמו בציור שלה ורוד אדום וכתום נעו יחדיו על תכלת השמים. צובעים את הרקיע והאופק בצבעים זוהרים ונהדרים. הם עצרו לרגע התחבקו בלי מילים , גוף קרב לגוף והוא נשק למצחה, היא עצמה את עיניה , הקשיבה לפעימות ליבו , הוא הריח את שערה הארוך והגלי . הים שיש להם תפאורה למפגש קסום. האם יהיה לזה המשך לא ידעו , הרי הם בקושי מכירים , אבל ידעו שהם רוצים להכיר ולהפגש עוד בכדי לדעת האם לסיפור הזה יהיה המשך , או שכאו הוא מסתיים ואתה הקורא המשך את הסיפור הקסום הזה לאין שאתה תרצה.

מ ופרעת

New member
תגידו לי????.../images/Emo5.gif

זה חוקי??????????? מה זה איפה ההמשך???????. שיט השאירה אותי במתח
אני דורשת המשךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

טאKילה

New member
הנסיכה צריכה להמשיך את הסיפור../images/Emo9.gif

רק היא תדע מה יהיה המשך הסיפור הקסום הזה..

סיום לסיפור הים הקסום

לכל אחד מאיתנו יש ים קסום משלו קבלתי כמה סופים לסיפור הזה , עם חלקם אני זורמת וחלקם לא. אני רוצה לכתוב המשך אבל יקח קצת זמן, כי את הסוף יכתוב העתיד כי במקביל לכתיבה קורים לי מפגשים בצט ומקוה שכך יום אחד אמצא אהוב ,חבר ובן זוג -כולם באיש אחד עדין ומיוחד אז יכתב הסוף לים הקסום הסיפור הוא דמיוני יש בו דברים מהמציאות שלי אך הוא דמיוני איך הייתי רוצה שיתפתחו דברים ואולי אעשה מאמץ ואכתוב סוף, כבר קבלתי כמה סופים מחברים וצריכה לבחור מהו הסוף המועדף על ידי

הים הערפילי ../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif

ים ערפילי הכירו בצט בקשה היא צייר לי , אמרו לי שאתה הצייר בצט הוא לא הבין מה היא רוצה ממנו , מאיפה נפלה עליו כך . התפתחה שיחה , הכירו ,הוא הכין לה ציורים מקסימים , האנשים לא הבינו למי הוא כותב מילות אהבה בכללי , כך דברו שעות, על דה ואה עד אור ראשון עלה , והיא נכנסה לישון. ערב רדף ערב באה לחפש אותו בצט, הוא לה צייר לבבות נשיקות היא לו כתבה בפרטי שורות שורות שירה על אהוב רחוק ומבוקש. ככה חלפו להם שבועות , הציעה שיפגשו , אמר אולי טיול לילי לים. אמרה מתאים לי טיול לחוף הים מתגעגעגעת לים . במוצאי שבת אמר הגיעיתי אני עייף אך אותך רוצה לקחת לחוף היא התלבשה וחיכתה לצלול שטרם הגיע, הוא מצא אותה בצט איפה את ? אמרה אני פה הסלולרי פתוח אמר לה לא בדקי בבקשה. היא יצאה מהצט המתינה לו ונרדמה לבושה ממתינה לו שיגיע. לא בדיוק היה ברור לה מה היא חשה כלפי הבחור, ולאין היא לוקחת את עצמה. הצלצול העיר אותה אני פה רדי .היא קמה חצי מנומנת והמבולבלת וירדה לרכב. משונה היה לצאת מהבית בשעות לילה כאלו, היא רצתה למיטה, לישון . רגליה הוליכו אותה לרכב ושם שאלה לשמו הזה אתה ? אמר כן עלתה לרכב אבל לא חשה נינוחה , קצת מאויימת וקצת מבולבלת . קר היה לה מאד והאוויר היה מאד לח , ערפילים השתלטו על האזור . לה היה קר מאד,אך לא חזרה הביתה לקחת משהו לכסות את גופה, הרי היא לא לבד.לא רצתה לעכב אותו . הוא בקושי ראה את דרכו אל החוף , נהג בזהירות מאד לא ציפה לערפל כה סמיך .הריאות אל החוף היתה קלושה. כאשר החנו את המכונית , היא יצאה וחיבקה את גופה בנסיון לחמם את זרועותיה צפתה לחיבוקו מאד, הוא הביט בה ושמר מרחק, היא לא הבינה מה קורה . הם פסעו על החול הטובעני בדרכם אל המים , ליד הים היה קריר יותר וגלים קטנים התנפצו על החוף , מרחוק שמעו מוזיקה מבתי הקפה ההומים על אף השעה המאוחרת . היא חשבה על הבית החם והמוגן שלה. תמהה מה היא עושה עם הבחור על החוף.הוא לא הראה סימנים של התקרבות , נותר מרוחק משהו . בוא נחזור נעשה לי קר בקשה , הוא נעטר, מצויה היתה בבחינה. הוא כאילו חקר אותה במבטו , המילים שהחליפו בניהם לא זרמו כשורה, לה היה קר מאד והיא חשה בקושי לנשום , רצתה לבית המוגן והחם . הוא החזיר אותה לביתה, שאלה תעלה, הוא אמר שאם את הולכת לישון , אמרה אני מניחה שבקרוב.הוא העדיף לחזור לביתו. היא עלתה הכינה שתיה חמה ונכנסה לצט , השרת קרס אותו ערב. נכנסה לצט אחר ושם דברה עם אנשים בתקווה שתתעיף ותלך לנוח. נכנסה אחת הבנות ואמרה זהו הצט עלה. היא מהירה לחזור לחדר שלה בצט , שם ידעה שיחכה לה ידידה הורטואלי מהמזרח. מנהג לה כל מוצאי שבת לדבר עימו , היא החלה לדבר עימו , ואז הגיח למסך בחורנו מהים , ששב לביתו, ראה הוא אותה משוחחת עם ידידה הורטואלי. הוא כעס מאד, זרק משפט ויצא מהצט, היא המשיכה לדבר עם ידידה הוא מהמזרח שלך אהבה מנחמת ומרגיעה בנסיון להרגיע אותה. העדיפה מילות נחמה ויד מלטפת מהמזרח לא יד מתעלמת מהקרוב ששלח מסר לא ברור. לגבי מה הוא רוצה ממנה. הרי ברור שלא מעוניין בה. למחרת ניסתה לדבר עימו להתנצל לישר קו , אמרה לו עד כמה ידידותו חשובה לה אך הוא בשלו, העדפת את הורטואלי על פני , ניסתה לומר שזה מפגש קבוע וכבר נוצרה חבורה שמתכנסת מדי מוצאי שבת , מאזינים לרדיו ומדברים ביניהם. ימים חלפו עד שהבחור נרגע ודבר עם העלמה אך את הים הערפילי לא שכח. איך העדיפה את חברה הורטואלי בביתה וממנו בחרה לברוח אל הבית המוגן ולמסך המרצד במקום לנכוחות שלי, ולים הקסום והערפילי שרצה לחלוק עימה.

למעלה