הילי ילון

הילי ילון

חטפו את איה רק בגלל שהיא לא יכלה להגיע לצילומים כי היה לה הרבה עבודה בבית הספר שלה למשחק

לא בדיוק...

נכון שידידיה אמר שהיא היתה צריכה ללמוד .. מתי שהוא היה בפורום הרשמי של השמינייה... אבל גיורא אמר שזה לא נכון כי לא מצלמים את הסצנות לפני הסדר ... כיאלו יכולים לצלם קטע מפרק 91 ובאותו היום לצלם לפרק 88(דוגממא!) הבננתת!?

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני לא רוצה להישמע מגעילה...

אבל היית צריך לכתוב
בראש ההודעה ולנלצ"ש אותה לאיפשהו. לא חבל על ההודעה הזאת? וגם אמרו את זה בפעם המיליון!

DoRiNuS sMiNiA

New member
והעלימו את הדמות שלה כי...

הילי עברה תאונה ולא יכלה להגיע לצילומים תקופה...זה הכל... וזה לא כל כך קשור לסדר של הצילום...

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif לא בדיוק..

הילי עברה תאונה ואמרו שהיא בכל זאת השתתפה בסצינות קשות.. בסוף הצילומים.. [ככה אמרו] אבל זה באמת לא ממש קשור לסדר.. לא מצלמים את כל הפרקים לפי הסדר מצלמים לפי סצינות

זה לא קשור לתאונה...

זה קשור לזה שהיא עכשיו שנה שלישית בלימודים וזה המון שעות אז הורידו לה מעומס הצילומים..

j u l i a 1 3

New member
לא רק

אני חושבת שזה היה מתוכנן מהתחלה כל הסיפור של איה נחטפת. אני לא חושבת שגיורא המציא את זה רק כי הילי לא יכלה להגיע לצילומים. הרי גם בעונה הקודמת היא למדה והיא כן השתתפה בכל הפרקים.

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני לא כל כך מרחמת עליהם...../images/Emo6.gif

אם את רוצה להיות שחקנית אז את צריכה להנות מכל רגע! אני אישית רוצה,וגם מאוד מאוד רוצה ללמוד שם,שעות על גבי שעות של תיאטרון ומשחק
אני כבר חופרת להורים שלי שאני רוצה ללמוד שם!

j u l i a 1 3

New member
ברור שזה כיף

אבל זה גם מונע מהם לעשות דברים אחרים. לא נשאר להם זמן לשומדבר...

DoRiNuS sMiNiA

New member
נ"ש...יש 15 שרשורים היום!

מה שאומר שמספיק להיום לשלוח הודעות חדשות,רק אם זה באמת באמת באמת חשוב!

../images/Emo207.gif../images/Emo214.gif

חברה שלי שלחה לי קישור לאתר בטיפו של השמינייה ושהיא חשבה שהוא יפה אז תראו מה הם כתבו
אני מצטטת: "אתם יכולים לשלוח מכתבים לשמינייה והאתר יאגוד אותן לספר ברכות מדהים לכל שחקן בנפרד!! המבצע פועל בשיתוף ההפקה של השמינייה והמכתבים יועברו לשחקנים ביום שני ה-29.8 כשניתן לשלוח מכתבים עד מוצאי שבת ה- 27.8 :) כולם מוזמנים לכתוב ברכות ומחמאות לשחקנים! את המכתבים יש לשלוח ל- [email protected] שימו לב, יש לכם רק שבוע לכתוב אלינו ברכות! אסור לשלוח בדואר טיפו ובפורום. במכתב אפשר לציין אימייל או כל דרך אחרת ליצירת קשר והשחקנים יבחרו בעצמם אם לענות לכם או לא..את התגובה של השחקנים נעלה לכאן לאתר כסרטון וידאו!!!" חה חה חה

KiShKooSh

New member
נצל"ש לטקס פרסי ערוץ הילדים!../images/Emo7.gif

למה? למה? למה? למה? הם הרסו את לזוז, אחד השירים הכי אהובים עלי. תום אבני שר לזוז ועוד לא בטונים הנכונים.... למה?

למעלה