היי שלי ../images/Emo42.gif היי דרדרית ../images/Emo42.gif
קודם כל, בודאי שזה בסדר
שנית, הגישה שלי להילינג היא מעט שונה. אנחנו כל הזמן מרפאים ונרפאים. שכן, כולנו אחד!!! אמנם אינני עוסקת בהילינג.
אבל יש לי גם את ההילינג דרך יצירה וגם את האנרגיה האוניברסלית (בגרסה הישנה והחדשה). ועבודתי עם אנשים היא בהחלט סוג של ריפוי. כפי שאמרתי, תפיסתי לגבי ריפוי מעט שונה:
הילינג = ריפוי מחלה, היא אשליה. מחלה, היא מגננה בפני האמת. ההילינג תלוי בהבנת הסיבה, לאשליית המחלה. על פי התפיסה שלי (של הקורס בנסים),מחלה, היא בחירה. זוהי דרך להתגוננות. זוהי החלטה (בדרך כלל לא מודעת) של החולה, מתוך תחושת חולשה. מתוך אי רצון להתמודד עם ´מציאות´ מסוימת. בתת מודע, החולה משוכנע, שהמחלה מעניקה לו עצמה. על כן, הריפוי, נתפס במצב כזה, כסכנה עבורו. בריאות, שהיא עצמה אמיתית, נתפסת אצלו כמסוכנת.החולה, מאמין שהוא נפרד מן האחדות המוחלטת. שהיא מאיימת עליו. החולה מאמין, שהאחדות המוחלטת עשויה להכחיד אותו. על כן, הוא שואף ל"כבוש" את האחדות המוחלטת. ההילינג מסמל את גדולתה של האחדות המוחלטת. ההילינג, לעומת זאת, מסמל את תבוסתו של החולה. ההילינג גורם לחולה להבין, שהוא מאוחד עם האחדות המוחלטת. ההילינג עומד במקום, ששם נמצא כל מה שהחולה הסתיר מעצמו, במטרה ´לגונן´ על חייו. אם הוא מחלים- משמע, הוא אחראי למחשבותיו. אם הוא אחראי למחשבותיו- הוא יהיה מוכן´למות´ על מנת להוכיח לעצמו, כמה שהוא חלש ומסכן.אם הוא בוחר במוות- אזי חולשתו היא עצמתו. כי אז, הוא ´מעניש´ את עצמו בעונש, שהאלוהות (האחדות המוחלטת) הייתה מענישה אותו. הריפוי מתרחש, באותו יחס (או באותה רמה) שהמתרפא מכיר בחוסר הערך של המחלה. כל שנחוץ הוא, להכיר בכך, שהמחלה אינה מעניקה שום רווח. לא רוחני ולא חמרי.
ברגע שהמתרפא מכיר בכך, הוא נרפא.אם כך,מהו תפקידו של המרפא (של ההילר) אפוא? האם הוא יכול לעשות שינוי בשכל של המתרפא עבורו?!?! בודאי שלא. למי שמוכן לעשות את השינוי בתפיסה, אין צורך במרפא. מלבד אולי, לשמוח בחברתו, שכן הוא הפך למרפא ביחד אתו. למרפא יש תפקיד יותר יחודי, לגבי אלו, אשר אינם תופסים שהם בחרו במחלה. הם סבורים, שהמחלה בחרה בהם. שהגוף הוא המקור לכל תחלואיהם. הגוף מכתיב להם והם מצייתים לו. אלו שעדיין אינם פתוחים לקבל את התפיסה, שהכל נובע משכלם. שאינם מוכנים לקבל את אי ממשיותו של הגוף. אילו היו מקבלים זאת- היו נרפאים!!! היו נזכרים באחדותם עם האחדות המוחלטת. אולם אלו אשר שכחו את מקורם, לגביהם, תחושת הנפרדות, היא מאד אמיתית. לגביהם, המרפא, מיצג את הבחירה האחרת. (שאותה שכחו). נוכחותו של המרפא, היא בפשטות תזכורת. המרפא, מסמל עבור אלו, את הגאולה. (הגאולה, הרי היא למעשה, ההבטחה לחזור אל המקור). המרפא נמצא שם על תקן של ברירה חלופית. באם המרפא מאמין אף הוא במחלה, אין הוא יכול לרפא את התפיסה של המתרפא. כי גם הוא שכח שלכולם ישנה אותה מטרה. לשוב אל האחדות המוחלטת. ההילר, נמצא שם, על מנת להזכיר למתרפא את התרופה האמיתית ל´מחלתו´. את העובדה, ש´התרופה´ כבר נתנה לו על ידי האחדות המוחלטת.על ידי הרוח האוניברסלית. L&L TALYA