הילינג לתינוקת...?

• פותח הנושא mi77
  • פורסם בתאריך

mi77

New member
הילינג לתינוקת...? ../images/Emo2.gif

שלום לכם, שמחה לגלות את הפורום הזה... יש לי תינוקת בת שלושה חודשים שבעקבות ביקור במיון בית החולים התגלה שהיא סובלת מרמות גבוהות של סוכר. אנחנו מקווים שזו לא סוכרת נעורים אלא רק זעזוע שהגוף עבר כתוצאה מאיזשהו וירוס וכתוצאה מזה הגוף והלבלב יצאו מאיזון. כרגע אנחנו מזריקים לה אינסולין שלוש פעמים ביום ומקווים ומתפללים לשיפור. אשמח לנסות לטפל בה ולעזור לגוף להשתקם על ידי הילינג. האם יש פה מישהו שיש לו נסיון בטיפול בתינוקת כל כך קטנה או במקרה דומה? אשמח להמלצות או לתובנות בנושא דחוף! תודה רבה

mi77

New member
נכון.. אנחנו גרים במרכז ת"א. תודה../images/Emo140.gif

מצטערת לשמוע...

הרבה פעמים סוכרת היא תופעה שמלווה תחושת מירמור. כמובן שבסוכרת 2 , מבוגרים, קל יותר להסביר את המירמור, אבל אם כבר שאלת אותנו, אז אני אגיד לך, שיתכן שהמירמור מקורו בלידה או בגלגולים קודמים, אם כרגע לא ניראה שיש לו סיבה. אני ממליצה לעטוף אותה בשימחה ואהבה, וממש אפילו להסתיר ממנה את הדאגה, ולהסביר לה כמו לגדולה, שיש בחיים האלה הרבה סיבות לשמוח. הצלחה...

טיפול בתינוקת

שלום לך, לפני מספר חודשים טיפלתי מרחוק בתינוק בן שלושה חודשים בעקבות כך שסירב לאכול בכל דרך אפשרית והחל להקיא. התינוק הגיע לבי"ח אך הרופאים לא מצאו שום דבר שיוכל להסביר את התופעה. טיפלתי בתינוק לאורך תקופה באופן אינטנסיבי והוא חזר לאכול, לתפקד ולהיות חיוני. תוכלי לפנות אליי למייל אם ברצונך לקבל פרטים נוספים. הלית [email protected]

avivitko

New member
הילינג בכל גיל...

ניתן אפילו לטפל בעובר בבטן אימו.. אני מטופלת אצל דלית,בראשל"צ טיפלה גם בילדיי והיא עושה את דרכי.כלומא הילדים אינם נמצאים אצלה אלא אני ממליצה בחום.אשא נפלאה רגישה ומטפלת בחסד המייל שלה [email protected] את יכולה לשאול אותה שאלות ואף לבוא לשיחה מקדימה

למעלה