הילינג לגלעד

בהמשך לדיאלוג שהתפתח בנינו בבלוג רושמת גם פה

כי זה רלוונטי ואולי לעומר או למישהו יהיה מה להציע.... חושבת על תשובתך.... אעלה לכאן ברשותך את תקציר הדברים: ההצעה באמצעות מטוטלת..שאנשים שמחוברים...ינסו לאתר את שליט..ולשלוח לו ריפוי והצלה תגובתי הייתה שישויות האור נמנעות מלהתערב ותגובתfreedomforgilad , היתה>>> נכון לא חייבים מטוטלת , כתבתי את זה לקראת הסוף. אך אני חולק על דעתך בקטע של רצון ישויות האור. לדעתי חופש הבחירה מונע מהם להתערב לנקוט עמדה . ההחלטה היא של בני האדם כיצד לנהוג.לא של הישויות. אם תוך כדי נסיון האיכון מתקבל מסר להפסיק או לא לבצע אז יש על מה לדבר ולבדוק למה. ( האם ישויות האור לא רוצות שישתחרר ? ) זכות הבחירה היא הדבר במקודש ביותר ולכן אם אנשים שמחוברים יקדישו את זמנם לענין יש סיכוי טוב מאוד שזה יצליח. אם להערכתך לא דייקתי מספיק אשמח לתשובה. אני חושבת שזה עשוי להיות אפקטיבי עם נתכוון לזמן מסויים מה אתם אומרים?!? (תכנסו לקישור!!)

כרגיל, אמיצה ומעולה!!!

לטעמי, דרוש הרבה אומץ לצאת באמירה שאת מחזיקה בה, ואני מסכימה איתה ב 100%. גם אצלי יש את אותה הרגשה, של "פול גז בניוטרל", אין "סיוע", יש נייטראליות בעניין. הלב שלי יוצא אל הילד החמוד הזה, ואני ממש משתוקקת לראות אותו כאן איתנו, ובכל זאת, יש איזו תחושה של חוסר אונים... אז הכוחות נמנעים מלהתערב. למה, לדעתך? זה סוג של "מבחן גמר", לטעמך? מבחן בין כוחות האור לכוחות החושך, ממש ברמה האנושית?

../images/Emo9.gifאנסה לענות מבעד לסומק ..תראי..

זה סבוך...דיני נשמות..בחירה/ השפעה..התייחסתי לכך במענה לינוקא, אההם...כן הייתי אומרת שזה קשור לאופל ואור וגם ל IMAGINE - אפרופו פסטיבל ביטלס בחולון, ....הכוח לברוא /לרפא /להשפיע הבחירה בטוב!!! ושיהיה יום טוב לכולם

ינוקא1

New member
שבוע טוב , ותבורך על הכוונה הטובה.

עם זאת מבחינה אנרגטית , חשוב מאוד להיות "רך". לא לנסות לשנות את המציאות בצורה אגרסיבית מידי - אחרת זה הופך לכישוף. לכל אדם יש שיעורים שהוא צריך לעבור , וגם לגלעד זה לא קרה במקרה. לא תמיד אנחנו מבחוץ יכולים להתערב. אנחנו לא יכולים לשחרר את גלעד בדרך של "כישוף" וגם אם כן , המחיר שנשלם על זה יהיה יקר. מה כן אפשר לעשות - אפשר לשלוח לגלעד אהבה רוחנית - פשוט לחשוב שנכנסת אלינו לראש אנרגיה של אהבה שיוצאת מכפות הידיים ומגיעה לגלעד. אנרגיה שמעודדת ומחזקת אותו. אפשר לקרוא תהילים לזכותו. אפשר לבקש מריבונו של עולם שיעזור לו להשתחרר. בדרכים הללו אתה לא מכריח את המציאות. אתה לא "דורש" אתה בסך הכל "מבקש" ומשאיר ליקום לקבוע. אנחנו כבני אדם לפעמים רואים אנשים סובלים ובטוחים שאנחנו יודעים מה טוב להם. ולפעמים אנחנו רואים תמונה קטנה מאוד של המציאות. כאשר אתה מבקש ולא דורש בחוזקה , תהיה בטוח שמה שיקרה בסופו של דבר זה טובתו העליונה של גלעד (גם אם איננו מסוגלים להבין זאת). " אין בעולם כולו רך וחלש מהמים עם זאת, דבר לא משתווה אליהם בפועלם על הקשה. זאת לא ניתן לשנות. הכל על פני האדמה יודעים כי החלש גובר על החזק וכי הרך גובר על הקשה - אך אין אחד שמסוגל לפעול בהתאם." מתוך ספר הדאו.

מעניין לי יש תרגום שונה:

הדברים החלשים ביותר בעולם יכולים להתגבר על הדברים החזקים ביותר בעולם. לא ניתן להשוות שום דבר בעולם לטבעם החלש והכנוע של המים ; אולם בעת תקיפת הקשה והחזק אין דבר שהוכח כיעיל יותר מאשר הם ואין חלופה אחרת. החלש יכול להתגבר על החזק והכנוע מסוגל להכניע את הקשה... (מצרפת מסמך שלם...שאני העתקתי מספר טאי צי של ידיד..מזמן)

../images/Emo194.gifהידעת: בצרפת, כשרוצים לאמר שמישהו מדבר

סינית (כלומר לא מובן למאזין..) אומרים אתה מדבר עברית! ח... _לפחות לפני שלושים שנה נהגו לאמר כך

ינוקא1

New member
גם בוראט כשטען שהוא מקזחסטן

קשקש קצת בעברית , ואנשים לא שמו לב להבדל

freedomforgilad

New member
ביד חזקה ובזרוע נטויה ../images/Emo157.gif ../images/Emo198.gif ../images/Emo24.gif

ביד חזקה ובזרוע נטויה אם משה היה רק מבקש מפרעה להוציא את עם ישראל מעבדות לחרות ופרעה לא היה סובל את עשר המכות הוא לא היה משחרר את העברים ומי יודע מה היה קורה לנו היום. לפעמים צריך לנקוט עמדה. לומר עד כאן. לא עוד סבל. כמו שעשה משה. לא ניתן כח למי שפוגע בנו. הרעיון שאני מביא אין שום כישוף ואין בו כוונת כישוף . מה שכן יש בו זה שילוב של כוחות האור בקצת יותר מלשלוח לו אנרגיות חיוביות שיסתדר עד שליבו של פרעה שמחזיק אותו היום יתרכך ויעשה לו טובה . אפילו אז לפני שלושת אלפים שנה או כמה אלוהים לא אמר למשה – דבר עם העם שלך שישלח אור ואהבה לפרעה לרכך את ליבו אולי הוא יקום מחר בבוקר על רגל ימין ויסכים לשלח את העם. לא - אלוהים בעצמו גזר על מצריים עשרה אסונות שונים ! לא רכות ולא בטיח. הגיע הזמן לשחרר את גלעד. תאר לעצמך חס ושלום שאתה היית שם בכלא. ואתה היית יכול לבחור בין שתי אופציות 1. מחר תוכל להשתחרר 2. לחכות שליבם של כולאיך יתרכך מתי שהוא ( עוד עשרים שנה אולי אחרי שכל חייך אבדו ,כל יום שחולף לא חוזר ! ומשהו כאן בחוץ היה אומר תשלחו לו אור ואהבה שהוא תחזיק מעמד במה היית בוחר ? כל סדנה רוחנית עוסקת בשני דברים : תן לי כח לשנות את מה שאוכל ולקבל את מה שלא אוכל. או במילים אחרות יצירת מציאות וקבלת מה שיש. כביכול פרדוקס ! מצד אחד קבלת אחריות על יצירת המציאות בחיים בכל רגע נתון ומצד שני היקום מזמן דברים לשיקוף התבוננות והתמרה. וזו מילת המפתח כאן התמרה. התמרת הסבל לאושר. לשבת מן הצד ולקבל שגלעד שליט בשבי זה בסדר. 4 שנים אפשר לקבל את זה ואחרי שמקבלים שזו המציאות מחליטים לשנות אותה פשוט לא מסובך מתוך ההבנה/קבלה של הדבר מתוך ההכלה שלו הוא מותמר וכך מתרחש הנס ונוצר הרגע הבא - המציאות החדשה. אין לי ספק שישיות האור מעוניינות בעליית תדר של כמה שיותר אנשים במיוחד בתקופה הנוכחית,זהו תפקידן וכך הן מגשימות את עצמן ולכן מעוניינות למנף את היות גלעד בשבי לתנועת אור גדולה ככל האפשר אצל כל כמה שיותר בני אדם בלי הבדל דת וכו'. זה באמת יפה מאוד. בו נקריב את אחינו כדי שלנו יהיה יותר קל להתעלות . אפילו בעקדת יצחק אמר אלוהים לבסוף אל תשלח ידך אל הנער ! משהו צריך לזעוק את זעקתו , די לטירוף ולשיגעון !! כל ישראל ערבים זה לזה וכשאתה אומר עזוב , יש כאן כוונה גבוה יותר , אתה מקטין את עצמך . סליחה אבל אין פה ערבות , יש פה התחמקות. שלא נדבר על אחריות. זהו - גלעד בכלא ואין לה לעשות ! "מכתוב". מצטער לא מקבל את זה. בן אדם נמק בכלא. אם הוא ירצה להתעלות אני בטוח שאחרי חצי שנה של טיפולי אנרגיה ומסע עצמי בהודו הוא יהיה תותח ולגבי מה שאמרת על המים זה נכון – אך יש זמן להיות רך ויש זמן להיות נחוש. עכשיו הזמן להיות נחוש. כשהוא יהיה בתהליך שיקום תוכל להיות אתו רך כמה שאתה רוצה. אני מבקש לשוב ולהדגיש המטרה שלי היא לאחד בין אלו היכולים להשתמש בראייתם הרוחנית כדי לאכן את מיקומו של גלעד ובכך להביא לשחרורו . בלי כחל וסרק. בלי סיפורים.עד היום לא נעשה דבר כזה. הגיע הזמן לשנוי. מצטרפים עכשיו.

ינוקא1

New member
זה טוב ויפה להיות נחוש

אבל צריך קצת ענווה כלפי העולם - לא כלפי פרעה. מה שעשה משה זה כי הוא קיבל הוראות מריבונו של עולם. אני לא קיבלתי הוראות כאלו -אולי אתה כן. כאשר מנסים "להכריח" את המציאות לעשות את מה שאנחנו רוצים , מקבלים בדרך כלל זפטה לפנים. אני לא אומר להיות פסיבי , אני אומר כן לשלוח אנרגיה שתחזק אותו לטובתו הנעלה לא לפי מה שאנחנו חושבים שהיא טובתו. תשלח אנרגיה לטובתו ותשחרר , היקום כבר יעשה עם זה מה שצריך לעשות. כנ"ל אפשר להפגין , אפשר לעשות פעולה צבאית ואפשר עוד הרבה דברים. אבל להשתמש בכוחות רוחניים כדי "להכריח" משהו , לדעתי זה כישוף. (ואגב , צה"ל ידע זמן רב היכן מוחזק גלעד - כולל בעופרת יצוקה. אני מניח שצה"ל יודע זאת גם היום. הוא פשוט מוחזק בצורה כזאת שנסיון להתקרב לשם יכול להסתיים לא טוב).

והדבר שהכי קשה לחשוב עליו,

הוא מדוע שישות שאינה בגוף תטול על עצמה שיעור/ דרך כה קשה..."להיות חטוף"?! (וזה בהנחה שאכן הכל כתוב והרשות נתונה ושאדם בוחר ומכיר את מפת עולמו בטרם בואו לעולם..) ובכן התשובה קשורה במילה/ים "סמל", "שיקוף" ואולי אף ב"מהות", והאם המחשבה על באדם כסוג של כלי..נוטלת ממנו את הבחירה, את הרשות הנתונה? על כך פעם נענתי בתקשור..שקיימת גם גבורה בעולם, ..זה מאוד סבוך..משום שזה קשור בדיני נשמות ושם כל מקרה הוא לגופו....

למה שנשמה תבחר להיות שבוייה?

אוח, ממתק של שאלה. הנה תשובתי, שאני חוששת שאולי היא קצת מוטית, לפי התוכן שלה. ישנם בתוך עולם החומר שיעורים קשים, קשים מנשוא. שבי הוא לא אחד מהם. שבי הוא לא בדיוק שיעור אקוטי (כמו פציעה חמורה של העצמי או של מי מדורשי שלומי), אלא כרוני, ושבי מלמד במיוחד ללמוד עם זמן שעובר אחרת. זמן שזז לאט, לא כמו אצל אנשים. הזמן הוא דבר יחסי מאוד, וקשה לומר איך הוא נחווה אצל יישויות פחות תקשורתיות, אבל אצל אדם אין ספק שאין שניה אחת שאורכת אותו זמן כמו כל שניה אחרת. בשבי, השניות הן ארוכות ויש צורך להתמודד באופן מאוד בררו עם האין, לא רק האין של מה לעשות, אלא גם האין של תקווה. זהו שיעור גבוה מאוד, השיעור של למצוא אנרגיה להזרים דם בעורקים, שאינו נובע מהתקווה הפשוטה. יש קשר בין זילות הזמן לבין אבדן התקווה, בגלל שהזמן זולג לאט כל כך התקווה אובדת מהר ומרבית זמן השבי "יעילה" ביחס לשיעור. מרגע שיכולתי להתחבר לגלעד אנרגטית הרגשתי חיבור קלוש. אני לא חושבת שהילד הזה היה מחובר חזק מאוד לחיים, כלומר, הוא היה חי, ללא ספק, אבל כנראה היה טיפוס ייני, מופנם, ביישן, שאינו בא לידי ביטוי. בצורה ויזואלית יותר אגיד, הוא לא אפשר לאנרגיה שלו לזלוג החוצה ממנו כך שאני אוכל להכיר אותו. הוא היה סגור, וחלש. היום, הוא בדיוק אותו דבר, מה שגורם לי לשאול את עצמי - אולי הוא עוד לא למד את השיעור עד הסוף? אולי הוא עדיין סגור וחלש? אולי הוא לא מצליח לקבל את העזרה המוגשת לו, לא בגלל יהירות וכוח, אלא להיפך, בגלל הרגל של שנים להיות סגור ושמור לעצמך בלבד? או שאולי הוא נענש על מעשי האחרים?? חה, מה פיתום. אין דבר כזה. החיים שלו משרתים את מטרותיו בלבד. ברור שבאופן אלוהי כולם משרתים את המטרות של כולם בו זמנית, שזה דבר שקשה לי מאוד להבין או להסביר, אבל בראש ובראשונה חשוב להבין את החיים של גלעד כמו שיעור עבור גלעד, שכמובן, כולם מרוויחים ממנו. מבחינה אנרגטית, אני לא מרגישה שגלעד נחלש, התבגר או השתנה. הוא עדיין אותו כדור אפור וסגור שהיה כשנלקח. שזה מעניין בעיני. ייתכן שהוא משתמש בכלים שהוא מכיר, על מנת לגבור על השבי שלו, כלומר, הוא נסגר בתוך עצמו, ואולי, זה בדיוק מה שהוא נקרא לבחון. קשה לדבר על חוויות כואבות כל כך במונחים של שיעורים ושל עבודה שאנחנו עושים או לא עושים, ובטח ובטח שלא הייתי רוצה בכלל שישתמע מדברי שום הקשר של שכר ועונש, כי אלוהים כמו שאני מכירה אותו הוא לא אל כעסן שמעניש, אלא רק תומך בלימוד, שעלול לפעמים להיות קשה וכואב. השיעור שקשה לי אישית להבין זה השיעור של אמא של גלעד, בעיקר, אולי כי אני עצמי אמא. חשוב לי לסיים בהבעת אהבה גדולה, דרישת שלום מקרב הלב והשתתפות, עד כמה שאני יכולה להביא את עצמי להשתתף, בכאבו של גלעד. את כאבה של האם קשה לי אישית להפנים, קשה לי לשים את עצמי במקומה, הכאב קשה מנשוא, אבל את אהבתי, תנחומיי, ודרישת הטוב, אני שולחת לה מעומק הלב...

Lagrangian

New member
אם כבר הגעת לליצור איתו קשר

למה לא להעביר לו מסר בחלום? נראה לי שזו התערבות מינימלית ואני יודע שאני לפעמים מצליח ממש ללמוד לקח ממסרים שאני זוכר מחלומות :) ניצן.

תקשורת בלתי פוסקת עם גלעד

איזה מסר למסור לו? בכזה קשר אנרגטי אתה רואה את המהות של הבנאדם, את הלב שלו. מה יש לי להגיד שהוא לא יכול לראות עלי בשניה שאנחנו יוצרים קשר? אבל באמת התחושה היא שהוא מפנה מבט.

ניצן גם אתה יכול לצור עמו קשר

תבוא מהשתרשות ופתיחת צ'קרת הלב..והופס אתה שם.. ולתלפטיה ממש אגב - יש למסור מצאקרת הסולר- ולקבל מצ'קרת הגרון. אך כאשר מנגד יש הפניית מבט כדברי עומר...חוששתני שאם אינך מיומן בכך סביר להניח שלא תזהה חיבור, (
)

Lagrangian

New member
משה

קיבל סימנים מ א ו ד ברורים.. אתה לא יכול להשוות את מה שאתה חושב שהוא נכון למסרים באמצעות ניסים פיזיים.. בכל אופן, נראה לי שיש הרבה אנשים שהיו שמחים לעזור לך, כמו שיש הרבה שלא.. טיפוסים מאגיים למינהם (שאני מניח שלא גולשים באינטרנט כי הם לא מתעניינים במה שיש לאחרים לומר).. בכל אופן, על עצמי אני יכול לומר שאני מפחד להתערב בזה בגלל ההשלכות השליליות שעלולות להיות לזה על החיים והקארמה שלי. ניצן.

למעלה