הילינג לבעלי חיים...

night mistress

New member
הילינג לבעלי חיים...../images/Emo24.gif

הנסיכה שלי מרגישה ממש לא טוב לאחרונה.. מה אני יכולה לעשות על מנת לעזור לה.. אני משתדלת לעשות לה רייקי כמעט כל יום,אבל אני חושבת שהגיע זמן למשהו חזק יותר.. יש מישהי שמוכנה לעזור לי?

הי מתוקה

מה מידת הכאב ? מה יש לה ? נ.ב. קני רסקיו שימי לה במים 4 או 3 טיפות תוך כמה ימים היא כמו חדשה אבל קחי אותה לוטרינר ....

night mistress

New member
בוקר../images/Emo42.gif

יש לה דלקת פרקים חריפה..היא לא נראית סובל מכאבים אבל היא לא יכולה ללכת.. כואב לה רק כשנוגעים לה באיזורים שלא בעדינות.. יש לה ויטרינר מקסים, אבל אין לו מה עוד להציע.. הייתה תרופה בשם רימידל, אבל היא גרמה לה לדימומים וכעמט איבדתי אותה, כך שאני לא אשתמש בה שוב.. ההמלצה על הרסקיו זה מניסיון? כי קצת מפחיד אותי לתת לה תמציות צמחים,מה שכן יש לה אבנים שלה שנמצאים לידה תמיד..

או...

מה יש לנסיכה שלך? אני מקווה שהיא מטופלת אצל וטרינר טוב...יש הרבה דעות בנוגע להילינג בבעלי חיים, יש כאלה שאומרים שאנרגיה אנושית שונה מאנרגיה של כלב וזה עושה להם רע, ויש כאלה שאומרים שכלבים מקבלים טיפול בכל ליטוף ואין פה בכלל שאלה. אני יכולה לספר לך שמנסיוני, כלב שמתאים לו טיפול - אמא שלו יודעת את זה... כלומר, מי שתדע את התשובה, זו את. אני מסכימה עם שנטיפי, שרסקיו עובד עליהם מצויין... אבל, את יודעת, אם תפנקי אותה בתשומת לב ובתזונה שמתאימה להרגשה שלה, בטוח תעשי לה טוב!אני מצרפת לך תמונה של אחת הנסיכות שלי, סתם, אם כבר העלית את העניין

night mistress

New member
באמת פלפולה../images/Emo99.gif

לנסיכה שלי יש דלקת פרקים בחצי שנה האחרונה,עד עכשיו הכל היה בסדר (יחסית) אבל בשבוע האחרון היא לא יכולה ללכת בכלל
לקחתי אותה להילנג איתי השבוע והיא קיבלה גם טיפול והגיבה יפה..היא יצאה מההלינג בהליכה איטית. הבעיה היא שאני לא מצליחה לעשות לה הילינג במיוחד כי אני לא מצליחה להתרכז כ"כ ואני לא יודעת כמה ממנו היא באמת מקבלת..אבל לרייקי ואור הריפוי היא מגיבה טוב.. האם אפשר לשלוח להם הילינג מרחוק?

אולי עדיף...

באמת שלא את תעשי לה את הטיפול, אלא מישהו יותר אובייקטיבי... במיקרה של דלקת פרקים, אולי דווקא רסקיו לא יעזור... בואי ניראה... אצל אנשים, דלקת פרקים תסמל בעיה לשנות מצב חיים, קושי להסתגל למצב חדש... מה קרה אצל נסיכה שהיא מתקשה לעכל לאחרונה? עברתם דירה? החלפתם אבא בשבילה? קרה לה משהו שיכול להשפיע עליה ככה? וגם - בת כמה היא?

night mistress

New member
לא קרה שום דבר טראומטי..

היא כבר מבוגרת למדי, בת 15
לפני חצי שנה בבוקר בהיר אחד זה התחיל משום מקום.. בהתחלה היא קיבלה טיפולים תרופתיים שעזרו לה,אבל אז התרופה גרמה לה לדימומים והפסקנו אותה.. אחרי שהפסקנו את התרופה הכל היה תקין ואז היא עברה ניתוח להוצאת גידול שפיר, יש לה את הויטרינר הכי טוב החדרה והוא מטפל בה מהיום שהיא נולדה. לא היה נראה שהניתוח היה טראומטי,כבר באותו יום היא הלכה וטיילה.. הניתוח היה לפני חודש וחצי בערך.. ולפני שבוע וחצי,אני באה בבוקר להוציא אותה והיא לא מסוגלת ללכת..אני מקשרת את זה למזג האוויר הקפוא שהיה באותם ימים. ועכשיו, היא עומדת אבל לא הולכת,לפני כמה ימים כשעשיתי לה אור הריפוי קיבלתי מסר שהיא חלשה ושהיא רוצה שאני אתמקד באיזור המעיים, ואני מאמינה שהמסר היה ממנה..כי לפני כחודשיים קיבלתי מסר שהיא הגיעה הנה לשחק,מסר שלא התייחסתי אליו כי זה היה נשמע לי הזוי (כלומר שכלבה תתקשר),אבל לפני שבוע וחצי כשהמטפלת שלי עשתה לה הילינג היא אמרה לי בדיוק את אותו משפט "היא באה הנה לשחק והיא כבר לא נהנית".. ... איך גורמים לה להנות? איך עוזרים לה למצו את החיים עד תום ולהנות בזמן שנשאר,גם אם זה חודש או חצי שנה.

דגנית

New member
פשוט לאהוב אותה, לחבק אותה.

ואולי.. גם להרפות. לשדר לה.. שאם הגיע זמנה.. היא משוחררת. לא לעצור אותה מתוך הכאב שלך. תראי 15 שנים.. זה כבר גיל מבוגר אצל כלבים. שדרי לה את אהבתך, את תודתך. שדרי לה.. שתעשה את הטוב ביותר עבורה. שתחיה עד כמה שמתאים לה. אני יודעת שזה כואב, אני יודעת שזה עצוב היה לי כלב כל חיי מילדות עד סוף הצבא.. אולי היא מסרה לך מסר שכבר לא כייף לה לשחק פשוט כדי שתשחררי אותה מהצורך.. להיות פה. להגן עלייך. לטפי אותה, חבקי אותה, העבירי לה אנרגיות ורייקי אהבה וטוב. לדרך..

מסכימה מאוד מאוד

יודעים שהשחרור לא פשוט... אבל המסר פה כל כך מדבר אליי... אולי באמת, זה הדבר היחיד שאת יכולה לעשות למענה..

למעלה