היליה...

taros17

New member
היליה...

הבת שלי נולדה ב1.6.2009, הייתה 3 ימים בלי שם עד שמגלגול בפה של השם הילה, הגענו להיליה (במלרע) בהתחלה הוספתי לה שם שני "שרה", ולאחר 4 חודשים הורדתי אותו מת.ז שלה, כי הרגשתי שזה לא כל כך מתחבר לי. שמי טל ונולדתי ב17.4.10 רציתי לדעת, האם השם מתאים? האם יש סגולות מגנות בגלל האותיות או אזכור שם .... (אני מגדירה עצמי כמסורתית לייט) ובכלל האם השם יעשה לה טוב? תודה

taros17

New member
שמחה שהילה זה שם מצוין....רק חבל

שלילדה קוראים היליה.... אבל תודה

ilanamysticana

New member
אם הבנתי נכון

השמוש באותיות א,ה,ו,י מבורך. שם שלא מופיעות בו אותיות א,ה,ו,י, הוא שם שיש בו מידה של "כובד" כי אותיות הא,ה,ו,י מביאות איתן אנרגיה של התחברות לקוסמוס ולמעלה מזה. האיזון כמובן גם הוא חשוב האיזון שבאותיות הא,ה,ו,י והעיצורים. את השם שרה אמנם מחקתם אך האנרגיה עדיין קיימת וטוב שכך כי השם הפרטי עם תוספת שרה מביא את האיזון המיוחל. אם אי פעם יעשה לילדה מפה נומרולוגית רצוי ביותר לזכור את השם הראשוני שניתן לה בלידתה כדי לקבל את מפת האנרגיות השלמה. היליה הוא שם עם הרבה אור והבנה עמוקה שיהיה רק טוב

doingood

New member
היליה

בעיני זהו שם יפהפה, מקסים ומתאים. גם התוספת של שרה בהחלט לא מזיקה. ברכות לשתיכן

נר777

New member
סגולות

למה התכוונת ב"סגולות מגנות בגלל האותיות או אזכור שם" ? האם התכוונת לברכת "מי שברך" - אשר מברכים את הרך הנולד בקביעת שמו או בשינוי שמו? ישנה סגולה לומר בכל יום (לכשתגדל ביתך בע"ה) את הפסוק של השם מן המקורות. עבור ביתך אחד הפסוקים מתהלים הוא: הִתְהַלְלוּ בְּשֵׁם קָדְשׁוֹ יִשְׂמַח לֵב מְבַקְשֵׁי יְהוָה: (פרק קה, פסוק ג)

taros17

New member
התכוונתי לעובדה שבשמה של בתי

יש אזכור לשם הקב"ה ולכן, ביקשתי לדעת האם העובדה הזאת משליכה על איזשהן סגולות אשר יגנו על העוללה מפני עין הרע תודה

למעלה