הילות-חוויה רוחנית??

Handsome Johny

New member
הילות-חוויה רוחנית??

חשבתי שהילה אפשר לראות רק בעזרת מיכשור מיוחד ..??? האם ניתן לראות הילה בעין בלתי מזוינת ? יש מצב שאנשים שחושבים שהם רואים הילות אולי בעצם רואים משהו אחר ? החוויה הכי רוחנית שהייתה לי בחיי זה שעצרה אותי ניידת משטרה על מהירות וותרה לי על דו"ח ..אבל ידי עוד נטויה מקווה שגם לי יזדמן להיות "רוחני" שלכם חרציץ החורש

חרציץ יקר,

בוודאי שאפשר לראות הלות, גם בלי מכשירים טכנולוגיים. זה אפילו רצוי. אני חווה את הראייה האנרגטית כמו חווייה שלא מהעולם הזה, פשוטו כמשמעו. זה נהדר. להבנתי, יש צורך בהרבה ביטחון עצמי, נסיון (הביטחון מגיע עם הזמן), ודמיון מפותח, כדי לאפשר לראיה הזאת לבוא לידי ביטוי. אני חושבת שאלה הדברים שכשהיינו קטנים היו אומרים לנו שאנחנו מדמיינים אותם. בגלל זה, אני חושבת שצריך דמיון בריא, כדי לאפשר לצבעים המרהיבים האלה לצוץ ולהופיע בפנינו שוב...

Handsome Johny

New member
ניסיתי לדמיין ...

עומר יקרה... קודם כל מאחל לך החלמה מהירה מכל מפגע פיזיולוגי.... פעמים רבות ניסיתי לדמיין שבעיית הגב ממנה אני כל כך סובל נעלמת לה ... מחשבות חיוביות ...מאנטרות ...מדיטאציות ...לא עשו רושם רב על הלחץ העיצבי בחוט השדרה שלי ... ניסיתי לדמיין לעצמי חיים טובים יותר ניסיתי להיות אדם טוב יותר ניסיתי להפוך את העולם מסביבי לעולם טוב יותר ניסיתי לראות הילות של בני אדם .. מסקנתי היא שאי אפשר לברוח מהעובדות שהן יבשות קרות ומוצקות ... האדם בשר ודם הוא כציץ השדה חלק ממעגל החיים של הטבע ..לידה חיים מוות כאשר באמצע אם שפר עליו מזלו אז יסבול כמה שפחות ... הדימיון הוא אשליה ...ולא באשליות עסקינן .....מה שלא קיים לא נראה בעין ..וזה מבחינתי האמת היחידה .

האמנם?

קודם כל, תודה רבה על האיחולים
אני מבינה ממך, שאנחנו, שבשר ודם, זמניים וחולפים ברוח. זה נכון. רק שמה, אנחנו לא מורכבים רק מבשר ודם, רק מחומר, אלא גם מרוח, נפש, שכל, מחשבות, ורגשות. ואלה, ידידי, אלה נצחיים ללא ספק. הדמיון הוא רחוק מאוד מלהיות אשליה ולמזלינו בימים האלה, כבר אפשר לדבר על מציאות מדעית, אם אתה מעוניין להיות אמפירי, על התועלת המוכחת של מדיטציה בריפוי מחלות, שיפור מצב הרוח, העלמת כאבים ועוד הרבה מאוד. בסרט בליפ, מדברים המדענים על כך שהמוח לא יודע להבדיל בין מה שהוא "באמת" לבין מה ש"מדומיין". אם ככה, אנחנו יכולים לדמיין מצב לחץ ולהעלות את הדופק ולחץ הדם - ואנחנו יכולים לעשות גם להיפך...

Handsome Johny

New member
ראיתי את הסרט ...

WHAT THE BLEEP DO WE KNOW אין ספק שזה סרט מרתק העוסק בתאוריות מרחיקות לכת אודות המציאות שבה אנו חיים והיכולת שלנו להשפיע על המציאות הזו .. אבל עדיין מדובר בתאוריות בלבד ...תאוריות מדעיות שאין להם ביסוס אמפירי כשאדם נפטר מהעולם הוא לא משאיר זכר אחריו הוא נמחה מעולם החיים ... שום דבר איננו נצחי ...למרות שזה נורא נעים ומנחם להאמין כך .. תקראי את מה שכתבתי ..תחת הנושא : "זה מאוד הגיוני למות " ... זה באחד מדפי הפורום .. אנשים יום יום מדמיינים לעצמם חוויות שאותם הם רוצים לחוות, מדמיינים מציאות חיים אחרת ...אך בסופו של יום ...כל אחד והסיפור שלו ..סיפור חיים חד פעמי של יצירה חד פעמית ..."העצמי"

יהילי

New member
היי שלומי

לאחיזה הפונדמנטליסטית שלך בקיים ובאמפירי, יש קשר ישיר לעמוד השדרה שלך. זאת תחושתי. דמיין את עמוד שדרתך כחוליות של קריסטלים מוארים. ודחוף אותם בדימיונך למקומם. תזקוף את עמוד שדרתך הרוחני. לי זה עזר יותר מטיפול פסיכולוגי (מדעי) ובכל זאת הפורום הזה מושך אותך. במה אתה נילחם?! מאחלת הרבה כח ובריאות.

Handsome Johny

New member
ובכן ...תודה לך

אנסה לקחת את עצתך ...אדמיין את החוט השדרה שלי כפלסטלינה אותה אני יכול לעצב כראות עיני ... וכן ..כמו רובינו אני נלחם את מלחמת הקיום היומיומי וגם ומנסה בכל כוחי כבר זמן רב לצאת ממעגל הקסמים של הכאב הפיזי שהוא ערך מוסף מאוד שלילי בחיי וגורע ממני המון אנרגיות שלהן אני זקוק כדי להיות יצרני ופורה יותר..אם לעצמי או לסביבתי תודה על האמפאטיה שלומי

אוח, שטויות.

חלק מהדברים שנאמרו בבליפ, למשל זה שהמוח לא מבדיל בין אמת לדמיון, זה לא תאוריה, וזה מוכח אמפירית. היתרונות שיש במדיטציה, גם זה כבר מוכח אמפירית. נכון, שבהרבה מובנים הרוחניות, או אם תרצה, האנושיות, מקדימה את המחקר, וזה בסדר מבחינתי, אבל זה לא אומר כלום בעיני. העולם המחקרי, המכאני, מאמין רק למה שהוא ליניארי, שאפשר לפרק. האם אנחנו לא גוזרים על עצמינו ראייה חלקית של העולם, של השפע, דרך זה? והדוגמה הכי בסיסית ואולי אפילו מגוחכת, זה חוסר היכולת של העולם המדעי להתיחס לתופעת הפלציבו, כתופעה שמכירה ביכולת הריפוי הספונטנית של הגוף. גם זו, אגב, עובדה אמפירית. ולגבי המתים והעוברים מן העולם, אני כבר לא אוכל כנראה להשתכנע במה שאתה אומר מפני שאני יודעת, ושים לב - יודעת, שאף אחד לא הולך מן העולם. אני יודעת את זה מיד ראשונה וללא ספק. כן.... אנחנו חושבים לעצמינו, שמה שנשמע טוב מדיי חייב להיות שקרי, כי מנגנוני ההענשה שלנו כל כך מפותחים, והאגו שלנו, הארצי וצר האופקים עושה עלינו מניפולציות כדי להיות בשליטה. זו היתה הבעיה הכי גדולה שלי עם הדרך הרוחנית, אליה הגעתי אחרי קריירה בכלכלה ומחשבים. למה לבדוק אם זה נכון, אם ככה וככה שווה לי להאמין בזה?

Handsome Johny

New member
מה בדיוק את יודעת עומר ?

ובכן ... דוגמא : מוות קליני -אנשים שחוו מצב שכזה סיפרו סיפורים מרחיקי לכת אודות מנהרה עם אור וכו וכו' .. המדע טרח לחקור את התופעה וגילה שמדובר במנגנון במוח שמשותף לכל בני האנוש ..שתפקידו "לרכך" את הגוף להכין אותו לבלתי נמנע...מוות! לא מדובר פה באיזה משהו רוחני מכיוון שאם היה זה כך כל בנאדם שהיה חווה מוות קליני היה חווה את ההלוזיות האלו ...ולא כולם חווים זאת מסתבר .. אני אישית הכרתי אדם שעבר מוות קליני והיה מוגדר כמת למשך כמעט 3 דקות .. הוא סיפר לי ששום אורות ושום מנהרה עם אור לא הייתה שם ..זה היה יותר דומה מבחינתו למצב של שינה או חוסר הכרה ..... אז ..אז מה בעצם את יודעת שאחרים לא יודעים ?

yperelman

New member
אותי מאוד מסקרן

מדוע אתה כותב דוקא בפורום "הילינג אנרגטי" אם זו תפישתך (ואיני שופט אותה. האמן במה שתחפוץ)?

יהילי

New member
שלומי שלום.

אני די סקרנית לדעת, אם זו לא חדירה לפרטיותך, ממה אתה סובל בדיוק.

Handsome Johny

New member
אני סובל מ...

היי אני סובל מ-3 בלטי דיסק גדולים עוקבים בגב התחתון ובלט דיסק בינוני בצוואר כרגע רק אחד מהארבעה נמצא ממש במצב כאב פעיל (ומזל שכך!!!) זה חרא רציני וזה לא עובר ..רק בלט אחד נגרם מתאונה (הבלט הצווארי) הבלטים בגב התחתון נגרמו לי כתוצאה מטיפול אצל כירופרקטים (ביש מזל רציני)....כמובן שכל הכתוב כאן הוא קצה קצהו של הקרחון של מסכת הייסורים שעברתי ... וההשלכות של זה על שאר תחומי החיים ...

יהילי

New member
מה אומרים הרופאים.

האם יש דרך לטפל? מה אתה לוקח לכאב?. ד.א. לי היה ניסיון מאוד מוצלח עם כירופרקטור בניו-ג`רזי, ישבתי , יותר נכון נחתתי, על מוט ברזל. בלילה לא יכולתי כמעט להזיז את פלג הגוף התחתון. ממש הרימו אותי אליו. הוא בכמה פריקות ישר אותי. קמתי כמו חדשה, כאילו מהלכת על כרית נוצות. מאז הפכתי למעריצה שלהם. אבל בארץ לא הצטרכתי כך שאני לא מכירה מישהו. האם מצבך מגביל אותך לחיות חיים נורמאלים? נשמע שאתה מאוד סובל. ונכון כשאדם סובל, הוא ממורמר ציני והכל מצטמצם!!!. גם אני מצטמצמת סביב הכאב שלי. יכולתי לספר באריכות על אחיין שמת בגיל 17 מסיסטיק פיברוזיס. ואייך בעודו נאבק על כל נשימה היה מתפוצץ מצחוק. וכמה אני מתביישת על הקיטורים שלי בזמנים של כאב וסבל. אני למדתי שהכל אבל הכל. כל הסבל הפיזי והנפשי שלי והסובב אותי, בנה אותי הכריח אותי להתבגר, להתגבר. וכשלא רציתי להבין וללמוד מתוך נחת. הבנתי מתוך הרבה כאב. אני מקווה שתוכל לחוש בשבועות הקרובים שיפור. אנ הולכת לרכז בך את האנרגיות שלי. זה הולך להיות ניסיון מעניין?!

יהילי

New member
מה אומרים הרופאים.

האם יש דרך לטפל? מה אתה לוקח לכאב?. ד.א. לי היה ניסיון מאוד מוצלח עם כירופרקטור בניו-ג`רזי, ישבתי , יותר נכון נחתתי, על מוט ברזל. בלילה לא יכולתי כמעט להזיז את פלג הגוף התחתון. ממש הרימו אותי אליו. הוא בכמה פריקות ישר אותי. קמתי כמו חדשה, כאילו מהלכת על כרית נוצות. מאז הפכתי למעריצה שלהם. אבל בארץ לא הצטרכתי כך שאני לא מכירה מישהו. האם מצבך מגביל אותך לחיות חיים נורמאלים? נשמע שאתה מאוד סובל. ונכון כשאדם סובל, הוא ממורמר ציני והכל מצטמצם!!!. גם אני מצטמצמת סביב הכאב שלי. יכולתי לספר באריכות על אחיין שמת בגיל 17 מסיסטיק פיברוזיס. ואייך בעודו נאבק על כל נשימה היה מתפוצץ מצחוק. וכמה אני מתביישת על הקיטורים שלי בזמנים של כאב וסבל. אני למדתי שהכל אבל הכל. כל הסבל הפיזי והנפשי שלי והסובב אותי, בנה אותי הכריח אותי להתבגר, להתגבר. וכשלא רציתי להבין וללמוד מתוך נחת. הבנתי מתוך הרבה כאב. אני מקווה שתוכל לחוש בשבועות הקרובים שיפור. אנ הולכת לרכז בך את האנרגיות שלי. זה הולך להיות ניסיון מעניין?!

יהילי

New member
תוספת לשלומי.

אני יוצאת לחופשה ארוכה. כך שאני מתנתקת זמנית. אבל לא אנרגטית. תפתח ערוצים גם אם זה לא נשמע לך מדעי. תדמיין כמו אז בילדות... כדורים שקופים רכים כמו ג`לי חרוזים במחרוזות, בצבעים . לך על זה.

Handsome Johny

New member
יהילי ...תודה ..

יהילי פתחתי את ערוצי התקשורת עלמנת לספוח אנרגיה חיובית ... הרופאים לא ממש עוזרים ועד שאתה לא יוצא מכלל פעולה לא מנתחים ... תעשי חיים שלומי

למעלה