הילוש שבוע טוב

simbav

New member
הילוש שבוע טוב

שבוע טוב מקווה שעבר עלייך סוף שבוע נפלא ! אצלי הוא היה מורכב מאוד הרבה עצבים שהובילו לבכי ולבסוף הכל עלה החוצה ויצא דברים שהציקו לי כבר שנים......... הילוש יש לי קלפים של אושו את מבינה בהם? מאוד הייתי רוצה ללמוד עליהם פשוט הספר שיש לי באנגלית וכל שנייה אני צריכה לרוץ למילון? שאלה לי אלייך לפני שנה וחצי (קצת יותר) הייתי בקשר עם בחור ששמו איתן והקשר נקטע בגללי בגלל הבלבול שהיה לי ובשבוע האחרון מצאתי את עצמי חושבת עליו השאלה אם כדאי להתקשר אליו או לעזוב את זה כחלק מהעבר? מקווה לשמוע ממך! בכלל מתי אני יראה את זיו פהייך?

בוקר טוב מתוקה

בקלפים של אושו אני לא מבינה... מצטערת. אני בטוחה שיש כאן חברים בפורום שמבינים בהם ויוכלו לעזור לך. מה דעתך להתחיל ללמוד את קלפי ריידר ולהצטרף אלינו? :) ולשאלתך... לכי עם הלב שלך חמודה. חלפו שנה וחצי. את היית מבולבלת והיום אולי כן ואולי לא. אבל את מרגישה צורך להתקשר. אז תתקשרי. הרי אם לא תתקשרי זה יציק לך. סתם תרימי טלפון לשאול מה העניינים... הרי גם אם תתקשרי זה לא קושר אותך אליו באופן כלשהו. בואי נאמר זאת אחרת. גם אם הקלפים יאמרו לך לא להתקשר - ואת יודעת שלא שואלים שאלות כאלו :) - את הרי תתקשרי... נכון? :) ואת זיו פני? אני מקווה שבקרוב. בכל הלחץ שאני נתונה בו אני לא מספיקה כלום... מבטיחה לעדכן ברגע שיעלה משהו על הפרק.

scorpia

New member
בוגע לקלפי אושו...

אשמח לעזור לך, אני חושבת שגם רשף מאחור מכירה אותם.

מכירה

אך לא פורסת בהם. ממליצה על האתר osho.com לפריסות אני דווקא מאוד מאמינה בפריסות ממוחשבות...

scorpia

New member
ניסיתי להיכנס לשם...

רק בשביללראות על מה מדובר... נראה לי שיש להםשם בעיה בתוכנה

שלום לך

בכל דיון שהילה תעלה בנוגע לקלפים אני אנסה לתת את הפרוש של אושו. את מוזמנת ללמוד. ואשמח לענות בכל שאלה.

למעלה