הילולת הרבי

הילולת הרבי

שלום לכולם, הלילה - ג' תמוז - יום הסתלקותו של הרבי מלובביץ' זצוק"ל, זו הזדמנות טובה להדליק נר לנשמת הרבי ונר נוסף של אור יהודי בתוכנו. מי שטרם הזדמן לו לקרוא מתורתו או לצפות בשיחה או חלוקה אני מצרף קישורים (ברור שלא אני טכנית מצרף אותם, לא להבהל) אל תחמיצו את קטע הוידיאו 'אישי ציבור אצל הרבי' כמו כן קריאת ה-'יום יום' של הרבי מומלצת מאוד. לילה טוב ו"ברכה והצלחה בכל העניינים", כלשונו. עמיר

mk42

New member
אשריך עמיר!!!!

בס"ד אשריך עמיר כמה חיכיתי לראות הודעה ממך!! כן היום באמת היללותו של הצדיק מלך המשיח!!! ברוך השם יצא לי לקרוא מתורתו וב"ה אני משתדל ללמוד אותה חברה ממולץ בדיוק מה שעמיר אמר!! היום יום זה ממש לא ארוך לוקח 2 דקות............. חברה תתפללו יום זה זה יום מבורך הרבי מלך המשיח הסתלק ביום זה מן העולם שאו תפילה אל אבינו שבשמיים!!!! לילה טוב לכולם אשריך עמיר!!!!!!

mk42

New member
"13 שנה להסתלקותו של הרבי"

בס"ד כתבה מאתר חב"ד כנסו........ http://www.habad.org.il/News/NewsItem.asp?ArticleID=886&CategoryID=11

chen88

New member
אשריך...אגב שמתם לב ש.......

אם מסתכלים בתמונה של רבי מלובביץ' יכולים לראות שביד רואים פנים של תינוק משהו מדהים ביותר שקראתי באחד הפורומים בנושא דת..... התמקדו בכף היד של הרב, יש רווחים בין האצבעות אלה הן עיני התינוק התמקדו בזה ותגלו פנים של תינוק (בעיקר לחיים שמנמנות וכו'...)

chen88

New member
תנסה להתקד בזה כמה שיותר

תמיד בפעם הראשונה קשה לקלוט אין לי מושג מזה אומר אני לא זוכרת מה היה כתוב באותו פורום שראיתי את זה....הלוואי והייתי זוכרת באיזה פורום ראיתי את זה הייתי מביאה קישור עם הסבר מלא...

אנונמני

New member
אהה כן,אני רואה,למרות שעדיין זה לא אומר הרבה

למרות שזה היה יותר קל מלמצוא את ג'קי

אשריך עמיר.

חן על איזה תינוק את מדברת? ראיתי שם רק יד רגילה ואנושית כמו שלי כמו שלך וכמו של עוד כמה מיליארדים בעולים (בלי שום תינוק) לא שאני מזלזל חס וחלילה פשוט אני לא רואה.

leka27

New member
יום גדול!

באמת רב גדול, אני שומעת שיעורים מרבנית חב"דניקית כל שבוע על פ"ש וזה ממש יפה ומעניין, אבל דווקא היום פיספסתי את השיעור. חבל... בקשר לתינוק זה באמת מעניין כי אני לומדת כירולוגיה (קריאה בכף היד) וחורים באצבעות למטה זה לא דבר חיובי כ"כ. אבל יכול להיות שעל צדיקים התורה הזאת לא נכונה. ועוד משהו בעיניין אחר- אבי יתארח בעז"ה ברשת ג במוצש"ק בשעה 10.

מ ג 26

New member
רציתי לחלוק איתכם אתר מדהים שגיליתי

אתר הידברות-שמעתם עליו? יש בו המון מידע על יהדות, הרצאות און ליין בוידאו, מאמרים על כל הנושאים שבעולם:מדע ויהדות, פתרון חלומות, משמעות הסבל בעולם, פירוש לסרט מטריקס, ראיונות עם חוזרים בתשובה ועוד המון דברים............. הנה הכתובת: http://www.hidabroot.org/Site/index.asp והנה דוגמא לסרטון."חוזרים לשורשים" http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9343&CategoryID=9&SubID=9142

טל טל 20

New member
../images/Emo91.gif תודה על כתובת האתר,אהבתי ../images/Emo140.gif

שמעתי וראיתי את האתר אם אנני טועה,אבל לא ניסתי להכנס אליו בעבר. היום נכנסתי לקטע וידאו בנושא גרפולוגיה וממש נהנתי. מי שאוהב גרפולוגיה ומתעניין תתפלאו כמה הדברים נכונים על כתב היד שלכם או על האנשים שאתם אוהבים. ישם המון הרצאות מרתקות חוץ מגרפולוגיה.. אשרייך!

גרציה פ

New member
"הידברות" בראשותו של הרב זמיר כהן...

ההרצאות של הרב זמיר כהן מרתקות... מומלץ מאוד.

למעלה