הילוך שני ברוגז!

Mizti 1

New member
הילוך שני ברוגז!

ההילוך השני שלי קצת מעפאן....כשאני מעלה הילוך הכל בסדר....אבל לפעמים כשאני מוריד ההילוך לא נכנס ועשה כחחחחחחח כזה מפחיד...... מה הסיבה הסבירה וכמה זה יעלה לי לנסוע בשקט?

vq55205

New member
הילוך שני

אצלי זה קורה לפעמים כשאני מוריד לשני, תוך כדי פניה ימינה , אז אני נמנע מכך אבל אולי תרחיב קצת על מה מדובר , השאלות שאנשים שואלים הם בדרך כלל כדי לקבל תשובה איך לפתור את הבעיה לבד. האם אפשר לקנות חלק כזה חדש האם ידוע תחום מחירים והאם אפשר להחליף לבד. חן חן.

gargamela

New member
קרה לי בדיוק את אותו דבר ...

חודש אחרי שקניתי את החיפושית שלי (לפני שידעתי שקיים מועדון חיפושיות) ואז נכנסתי ברוב טיפשותי ל"מוסך רון" והוא אמר לי שהלכה לי איזה שן במוט ההילוכים (ושוב ברוב טיפשותי האמנתי לו כי לא הבנתי כלום בחיפושיות) נתתי לו להחליף והוא לקח לי על מוט הילוכים מסכן 300 ש"ח. כשזה קרה בחיפושית השנייה שלי כבר הבנתי הרבה יותר בחיפושיות והחלטתי לפרק ולבדוק לבד מה בדיוק הבעיה. בקיצור אצלי זה היה בסה"כ כיוון פחית שנמצאת בדיוק מתחת למוט ההילוכים, לדעתי צריך לשחרר קצת את שני ברגי ה-13 שתופסים את הידית, להזיז טיפה את הפחית ימינה ולחזק שוב את הברגים ואם זה לא יעזור . . . אז לפנות למי שמבין קצת יותר ממני. מסקנות: 1) לא להיכנס למוסך רון. 2) לא להיכנס למוסך רון. 3) לנסות לפתור את הבעיות לבד כי חיפושית בסה"כ קלה לתחזוק.

Mizti 1

New member
תודה...

הבעיה היא שההילוך לא נכנס כשאני מוריד....הגיר עושה כחחחחחחחט כזה אז אני צריך להוציא את ההילוך להזיז קצת ימינה שמאלה את המוט הילוך ואז לנסות עוד פעם בתקווה שזה יכנס..

SROOR1975

New member
בקשר לכחחחחח

אני מציע תבדוק את הידית הילוכים והציר שלו אחרי זה תחשוב על הגיר בהצלחה

ofir_y

New member
גם שלי לפעמים!

שאני מוריד הילוך לפעמים הוא כאילו נכנס להילוך גבוה יותר... רביעי , או חמישי (
) אבל אם אני ממש לוקח את הידית חזק שמאלה ומוריד חזק למטה הכל בסדר יש מצב לסדר את זה?

augai

New member
הילוך -2

ניתן לנהוג כך שנים ,אלה אם אתה מעונייו לשפץ את הגיר. אצלי יש חיפוש 1303 .-מודל 1973 .שאלתי בעצת מומחים. בנסיעה ברגע שאתה רוצה להוריד הילוך 1- תוריד מהירות עד ל-20,30 "קמש" ותשלב הילוך בעדינות . 2-ניתן במהירות יותר גדולה לשלב להילוך נמוך " כאשר מבצעים "2" לחיצות על הקלץ +לחיצה קלות על דושת הגז. אני נוהג כך 5 שנים .

Mizti 1

New member
תודה

תודה לכם....נראה לי שאני אפשץ את הגיר בכל מקרה..

למעלה